Stiri scurte:28.12.2012-

ZeroHedge

– Tokyo, a ajuns aproape tot atat de iradiat ca si Fukushima!

Tokyo Almost As Irradiated As Fukushima

Fukushima Diary

– Din masuratorile efectuate pe 27 Dec. a.c. la inaltimea cladirilor reactoarelor 1,2,3 de la CN Fukushima, rezulta ca „10 milioane Bequereli de cesiu 134/137 sunt eliberati in atmosfera IN FIECARE ORA” ! (Si clar, asa a fost fara intrerupere de la 11/03/2011 si continua!GV)

10 million Bq of cesium-134/137 is still released every single hour from reactor1, 2 and 3

– 20 de alimente modificate genetic care ar putea/sunt (sa fie) servite spre consumul populatiei!Intre acestea: porumb, orez, tomate, cartofi, soia, ulei de canola, sfecla de zahar, trestie de zahar, papaia, miere, banane, somon… (A nu se uita: alimentele modificate genetic pot duce la sterilitate, imbolnaviri cronice de rinichi, ficat si alte organe, cancer, etc!GV)

20 GENETICALLY MODIFIED FOODS COMING TO YOUR PLATE

– Cresterea in productia de energie a SUA a intrecut cresterea consumului!

Growth in US Energy Production Outstripping Growth in Consumption

– Alte balbaieli in declaratiile autoritatilor despre macelul de la scoala Sandy Hook: „au fost 4 pistoale-nu numai 2- si nicio pusca militara, care i-ar fi omorat pe copii! ( Sa predea populatia toate pustile alea, ce mai tura vura! Si sa-si tina gura inchisa, ca de-aia „n-au inteles” cate pusti, pistoale, asasini au fost!GV)

– In oraselul/satul  din Connecticut unde a avut loc masacrul din scoala,  exista o ramura majora din SUA a Bisericii lui Satan ! („G”, ai avut dreptate!GV)

– Celebritati cer „sa se interzica guvernului  american  sa mai aibe arme”, dupa cate crime au facut in tari straine dar si in interiorul tarii!

contents

– De cca 3 ani, guvernele si mafia bancara sustinute de mass media de anvergura, au asigurat populatiile ca „ei stiu ce fac, atunci cand tarile s-au imprumutat pentru a sustine bancile si implementand un program de austeritate”! Acum, esecul acestei politici e total: Grecia, Spania, Italia, UK, Portugalia si alte tari sunt ingropate in datorii, unele cu economia distrusa! Islanda care a refuzat sa plateasca bancile si sa se imprumute, e pe crestere economica si sta foarte bine! Prea tarziu pentru cei care o criticau, sa-si recunoasca gresala istorica!

Iceland Was Right, We Were Wrong: The IMF

– Robotul LS3 creatie DARPA asc ulta de comenzi verbale si poate urma trupele pe campul de lupta!

– Asteptand o eruptie solara … maxima!

The Raw Story

– Planeta „geamana” a Pamantului se asteapta sa fie descoperita in… 2013! (Adica… au gasit-o si vor sa ne-o spuna si noua?GV)

Earth’s twin will be discovered in 2013, astronomers predict

– Catalogul posibileleor planete locuibile asemantoare Pamantului, descoperite pana in prezent:


21 comentarii on “Stiri scurte:28.12.2012-”

 1. Constantin spune:

  Nu accesați linkul către articolul..20 genetically modified foods..decât dacă aveți un foarte bun antivirus…al meu mi-a blocat accesul cu avertisment de VIRUS!

 2. Theodora spune:

  Multumesc George!
  Sunt dependenta de blogul tau 🙂

 3. marylena spune:

  SUSPECTA DISCIPLINĂ A JAPONEZILOR
  Un cor de laude fără sfârşit la adresa poporului japonez atât de greu încercat de cutremure, de radiaţii, de penurie, a inundat televizoarele din Europa şi, bineînţeles, din România. Admiraţie fără limite faţă de cei 200 de muncitori şi ingineri japonezi de la atomocentrala Fukusima care au preferat să se lase iradiaţi mortal decât să-şi părăsească locurile de muncă unde primeau (tot presa a spus) exact salariul pe care-l primea un vânzător de cârnaţi ambulant. Au preferat să facă ei pe roboţii şi să intre de vii în focul nuclear al reactoarelor în locul roboţilor pentru că roboţii costă foarte mult, dar oamenii costă mai puţin. În sfârşit, toată frişca laudelor pentru faimosul calm al poporului japonez: ”oameni disciplinaţi… răbdători…se mulţumesc cu puţin…nu pun întrebări…nu comentează…ce spune guvernul este sfânt pentru ei…”

  Băgaţi ca într-un azil mental în care parcă nu ai voie nici măcar să gândeşti (şi cu atât mai puţin să vorbeşti), japonezii se înşiruie “disciplinaţi” să ia orezul ajutoarelor sociale în aşezămintele pentru sinistraţi. Dacă li se spune că orezul e iradiat şi nu trebuie să-l mănânce atunci nu-l mănâncă. Iar dacă li se spune că nu e iradiat şi poate fi consumat, atunci îl mănâncă. Dacă apa pe care o beau are un miros ciudat şi laboratoarele o găsesc infestată şi le spun că nu e potabilă, atunci o refuză. Dar dacă la televizor se anunţă că apa e bună şi nu are nimic, atunci ei o beau. Hidehiko Nishyiama, purtător de cuvânt al Agenţiei Nucleare Japoneze declară: ”Chiar dacă atomocentrala a înregistrat avarii substanţiale şi există acolo scurgeri de materiale radiocative, reactoarele nu sunt complet distruse şi funcţionează în continuare”. Asta după ce aceeaşi agenţie declarase că jucăriile atomice vor fi îngropate într-un sarcofag de beton.

  Rasoleala atomică pe care celebra companie TEPCO, administratoarea centralei nucleare de la FUKUSHIMA a făcut-o e prezentată drept un incident inofensiv: nimic nu s-a greşit, nu e nici un pericol…A, au explodat trei bombe atomice numite reactoare, dar sunt nişte explozii mititele, fâsâieli decente, nici vorbă să fie comparate cu ce s-a întâmplat la Cernobâl, pentru că explozia unei centrale atomice la comunişti este groaznică, eventuala explozie a unei centrale atomice la musulmani (precum cea din Iran de exemplu) ar fi un cataclism planetar, dar explozia unei centrale atomice capitaliste este absolut inofensivă. Pur şi simplu, un fleac! O gâdilitură! Iar populaţia nu trebuie să se teamă de iradiaţii. Dimpotrivă, acestea chiar fac bine la sănătate, întăresc imunitatea organismului.

  Şi japonezii cred. Şi sunt foarte ascultători. Şi disciplinaţi. Mai ales disciplinaţi. Ooo! Cât de disciplinaţi sunt ei! Nici nu le trece prin cap să pună la îndoială vorbele televiziunilor.

  Dar unde am mai văzut noi disciplina asta?… Cumva prin Rusia lui Stalin? …Prin China lui Mao?… Prin România lui Ceauşescu?…

  Deci după bubuiturile atomice de la Fukushima, totul în Japonia este din nou O.K. Şi totul este din nou all right, cu toate că milioane de tone de apă clocotită radioactivă se varsă în ocean prin duzele atomice şi sute de miliarde de becquerelli de gunoi nuclear se împrăştie peste tot, otrăvind aerul, pământul, fauna şi flora acvatică. Şi nimeni nu-i opreşte pe inginerii nebuni de acolo pentru că totul se socoteşte în termenii profitului şi ai pierderii, în termenii economisirii şi ai câştigului de bani, ai câştigului bănesc cu orice preţ, cu orice risc, chiar cu riscul otrăvirii întregului oacean planetar şi al acoperirii tuturor continentelor cu praf nuclear mortal.

  Desigur, măsurători “speciale” vor arăta că totul se încadrează în “limitele normale”, că nu este nici un fel de primejdie pentru habitatul oceanic sau pentru oameni, că totul este O.K. În România “specialişti” în probleme de acest gen vor apare la televizor şi vor spune că praful de iod radioactiv care s-a depus pe câmpiile României pe culturi sau pe legumele din grădini este cu mult sub “limitele de iradiere admise”, nu prezintă pericol de nici un fel şi chiar de-ar fi de milioane de ori mai radioactiv decât este acum, tot nu ar fi primejdios pentru sănătate. Într-un cuvânt totul e O.K! Cu excepţia celebrei discipline japoneze care este foarte suspectă.

  Emil ŢERMURE

 4. gabin spune:

  G nu are dreptate, el doar a preluat expresia dupa care in Viata, atunci cand nu exista dragoste, apare dezintegrarea. Scheletul si motivatia a tot ceea ce vedem imprejurul nostru, dar si a tot ceea ce putem noi crea, este Dragostea. Fara ea apare degenerarea, indiferent cat de multa energie s-ar investi.
  Pentru Anul viitor, fie ca doar Dragostea sa ne anime in tot ceea ce gandim, dorim, zicem si facem. La multi si binecuvantati ani!

 5. mimi spune:

  Fetele, unele ca sa nu generalizez, au fost dezamagite si tradate, in dragoste anul acesta.
  Sper si doresc la toata lumea in anul care vine, mai multa sinceritatate, mai multa disponibilitate, mai putina tradare, mai multa generozitate, mai putina manipulare, mai putina judecata a aproapelui si mai multa empatie.
  Ca dragostea in teorie e minunata, dar trairea ei e mai complicata, foarte complicat a devenit modul in care le arati celor dragi ca iti sunt dragi si cum ii faci pe cei dragi sa vada dragostea ta si sa fie dragoste, nu interes, nu obligatie, nu bune intentii, sa fie ca starea aceea din bratele mamei cand te alina duios.
  Tuturor doamnelor si tuturor domnilor care ne-am facut veacul pe ulita lui G.V. si nu in ultimul rand gazdei

 6. JO spune:

  LA MULTI ANI si un 2013 de exceptie tuturor celor care citesc acest blog si in mod special lui George

 7. mimi spune:

  Multumesc Eliza, esti draguta si inteleapta.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.