Stiri scurte: 30.12.2012

– Marinarii contaminati radioactiv care dau in judecata TEPCO pentru ca au fost iradiati, au fost trimisi de comnadantii lor sa spele puntea in acele zile , fara nicio masca de protectie respiratorie  pe figura!

Ieri, inca un cutremur de 4R a lovit Fukushima…

– Cozi la targurile de arme din America, dupa ce se zvoneste ca acestea vor fi interzise!

Blockbuster Gun Show With Humongous Crowds

The Guardian home

– Fara negocieri, Siria va ajunge precum Somalia, spune un trimis ONU ! (Ee… cand in Somalia era razboi civil, unul din fiii celei mai importante parti beligerante condusa de Mohamed Farrah Aidid, lucra la o primarie din Los Angeles County! CIA cautat el acolo, departe de tara lui, de parinti?Hmm..?GV)

Without negotiations, Syria will be the new Somalia, UN envoy says

RIA Novosti

Iranul spune ca nu va bloca str. Hurmuz pe timpul celor 6 zile de exeritii navale militare incepute vineri. (Si asa nici „ailalti” n-or sa loveasca tot pe-acolo, „cu pumnul in plex sau in fata”, le timp de noapte si Revelion…! GV)

Iran Denies Blocking Strait of Hormuz

Yury Dolgoruky nuclear submarine

– Azi, primul submarin nuclear Yury Dolgoruky clasa Borey inarmat cu rachete balistice, a fost introdus in serviciu, in Marina Militara Rusa fiind bazat la St Petersburg.

First Borey Class Nuclear Sub to Join Russian Navy on Sunday

New York Times

– Multi se intreaba de ce mari cantitati de aur afgan parasesc tara cu avioane comerciale si alte mijloace de transport! (Pai de ce se intreaba? Nu le-a spus nimeni, sa nu (se) mai intrebe?!GV)

An Afghan Mystery: Why Are Large Shipments of Gold Leaving the Country?

Reuters

Bolivian police officers hold a Bolivian flag on the roof of the headquarters of electricity distribution company Electropaz, a subsidiary of the Spanish energy company Iberdrola, after President Evo Morales announced their nationalization in La Paz, December 29, 2012. REUTERS/Gaston Brito

– Sambata Bolivia a nationalizat compania electrica aflata  in proprietaea Spaniei  Iberdrola! Presedintele Morales spune ca vrea ca  statul sa preia controlul asupra resurselor tarii! ( Adicaaaa… „vice versa”?!! GV)

Bolivia nationalises Iberdrola electricity companies

– Una din 10 case vandute in California in anul 2012, a fost cumparata de … cetateni chinezi! (Asta e „pe bune” … afacere imobiliara! 😉 GV )

Activist Post

– In 2013 primul pas oficial catre o „guvernare mondiala”: la ONU se infiinteaza Consiliul Consiliilor (The Council of Councils ) pentru probleme  mondiale ce necesita cooperare multipla!

Council on Foreign Relations Plan for Global Governance in 2013

– Stiati ca imprimantele laser imprima in mod secret datele dvs. de indentificare pe fiecare  pagina imprimata? Orice astefel de foaie poate fi decodata si se stie de la cine provine! ( 😉 )

– Vechi morminte de ET, descoperite in Mexic?


2 comentarii on “Stiri scurte: 30.12.2012”

  1. rares2cristea spune:

    Interesant video despre micro punctele care inregistreaza datele. Insa mi se pare putin exagerat in sensul ca imprimantele de acelasi model sunt clone perfecte iar memeoria acestora nu pot fi schimbate astfel ca nr. cartii de credit nu poate fi mentionat in imprimanta decat daca PC-ul decide printarea informatiilor caz si mai putin probabil.
    A mai zis ca daca impartim copii ale acelui document vom fi identificati. Dar daca fac o copie a dosarului x original , aceasta prima copie va fi ” imprimata ” cu numele meu dar apoi daca fac niste copii copiei , informatiile sunt suprascrise cu sa zicem o imprimanta publica.

    Multimim totusi de video!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.