Stiri scurte: 02.01.2012

– PM Japoniei Shinzo Abe, declara ca guvernul lui va sustine constructia de noi centrale nucleare !(In fond, de ce nu? Doar acum „stiu cu ce se mananca” centralele astea, iar daca populatia nu va rezista, va ramane suficienta energie pentru roboteii aia simpatici, umanoizi!GV)

Prime Minister: Japan will build more nuke plants

nuclear-news

– Dupa ce Angela Merkel declarase ca Germania va renunta in urmatorii ani la energia nucleara, acum   Comisarul UE pentru energie  Guenther Oettinger  anunta ca „Germania isi va pastra in functiune centralele ei nucleare cel putin in urmatorii 40 de ani”! ( Apoi, A. Merkel n-a mai zis … nimic.GV)

Nuclear power to stay in Germany, says EU commissioner with big hopes on fusion

Published: December 30, 2012

– Ziarul NY Times: „Cum natiunea se clatina pe marginea haosului fiscal, observatorii ajung la concluzia ca sistemul american e stricat. Dar aproape nimeni nu invinovateste vinovatul: insistenta noastra de a fi obedienti fata de Constitutie, cu amendamentele ei arhaice, de idiosincrazie, ca un balast nefast ce ne trage in jos”! (Hallelujah! Dupa ce vor fi eliminate radacinile raului din Constitutie: libera exprimare, democratia, armele din mana populatiei care sa le pazeasca, etc, printr-un „foc purificator”, vom lasa cale libera pentru „supraomul” care va pune „ordine noua”, in America si pe Pamant!GV)

Let’s Give Up on the Constitution

– Alte dovezi ale inscenari crimelor in serie petrecute la scoala generala Sandy Hook: unii dintre copiii „ucisi in masacru” apar ulterior in poze cu pres Obama, la fel ca si parintii lor „indurerati”! Masina care se spunea ca apartine criminalului Lanza, de fapt e a altcuiva! S.a.m.d…! (Atunci, ai cui copii au fost totusi ucisi in masacru? Sa aibe ‘federalii”  „un stoc” de fiinte umane pentru a fi sacrificate in diferite inscenari?! Yep!!! GV)

The Raw Story

– Posibila scurgere de petrol de la o avarie la o platforma de foraj  Shell in zona Alaska!

End the Lie – Independent NewsDARPA's Warrior Web program is one of countless "military human enhancement" programs (Image credit: DARPA.mil)

– Intr-un  report de 108 pagini, cercetatorul Patrick Lin de la California Polytechnic State University vede militarii armatei americane inzestrati cu „puteri de mutanti”! Intre acestea: „halucinatia ca arma” (tehnologia de-a distorsiona perceptiile adversarului, pentru a-i crea confuzie, intarziere, inhibitie sau directionare gresita), „sistem de armament total automatizat si independent„(roboti ucigasi), „tehnologie compatibila cu dronele” (interfata om-drone), zbor indefinit de lung al dronelor  prin tehnologie laser! (Ce s-a schimbat Calstate LA!GV)

New report highlights ethics and policy dangers of “military human enhancements”

– Asteroidul DA14, va trece pe langa Pamant la distanta de 27.000Km in 2013!

– Studii arata ca inafara de cancer, cosmonautii care ar face calatorii mai lungi ar suferi si deteriorari ale creerului cu predispunere la Alzheimer, toate datorita radiatiilor cosmice!

Study Shows Space Travel is Harmful to the Brain

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

Family affair: Jez Wright and Julianne Martin were sick of their children Cillian and Beth watching nonsense TV that they created animation Jack and Holly

-Satui de porcariile cu care sunt manipulati copiii in programele TV, doi soti Jezz Wright, 44,  si Julianne Martin, 35 si-au creat propriile programe si filmulete Teletubbies, cu care au dat lovitura pe internet!

Clever: Their own animations - with characters Jack and Holly - aim to educate children whilst watching instead of rotting their brains

Parents fed up with mindless ‘la la television filling children’s heads with rubbish’ launch their own channel

– 20 Decembrie a.c.: un observator amator din Sacramento, Ca, a vazut prin telescopul sau o planeta orbitata de un alt corp  apoi… planeta sau ce-o fi fost, explodeaza! Totul inregistrat pe camera de la mobilul sau!

Reclame

5 comentarii on “Stiri scurte: 02.01.2012”

 1. marylena spune:

  cred ca este un balon meteo
  uite

 2. Cezar spune:

  Este posibil ca guvernul US să fi folosit în mod deliberat some în cazul incidentului de la Sandy Hook. De la cazul Roswell au tot adunat informații ce l-eau permis creerea de astfel de some ce pot copia genetic diverși subiecți.

 3. Cezar spune:

  Despre afecțiunile dobândite de cosmonauți în urma zborurilor prelungite ar fi mult de discutat, dar ca idee trebuie reținut faptul că, așa cum există un complex de corpuri energetice ce se întrepătrund și îmbracă structura fizică umană, tot așa și Pământul. Se tot discută de câmpul Schumann, dacă are sau nu un rol în ființarea viului… Ei bine, acest câmp, sau mai bine spus prin intermediul acestui câmp, toate ființele vii sunt setate la un nivel comun energetic (tipar planetar) și prin acesta practic pot viețui. Cu cât ne vom distanța de Pământ și cu cât vom sta mai mult în afara acestui câmp rezonant, cu atât mai repede spiritul va pierde din capacitatea de control asupra materiei fizice, a proceselor fiziologice și, inevitabil vor apărea mutații ireversibile la nivel celular.

  • George Valah spune:

   Da… Si eu am „o teorie” despre legatura noastra cu Pamantul, foarte reala si demonstrabila „stiintific” 🙂
   Important e ca intradevar avem (inca) o conexiune cu planeta noastra, care e parte din viata , a noatra si… a Pamantului!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s