Stiri scurte: 17.01.2013

Tenth Amendment Center Blog

– In Statul Missouri s-a introdus Missouri 2nd Amendment Preservation Act. House Bill 170 (HB170) prin care „se vor nulifica oricare si toate regulile, legile, ordonantele, hotararile guvernului federal referitoare la armele de foc si munitia proprietate  personala”. Apoi se zice:” orice agent oficial sau angajat guvernamental care pune in aplicare sau incearca sa puna in aplicare oricaredintre acestea…. va fi declarat infractor cu sentinta la inchisoare de pana la 4 ani” (D felony in Missouri).

( Interesant cum in interiorul uniunii statelor americane, cu mult mai stransa si mai veche decat UE, statele componente prin alesii lor isi respecta populatiile, respecta juramintele facute la investire fata de aceastea, si urmaresc cu prioritate interesele locale si opiniile colectivitatilor. Asta inseamna responsabilitate si demnitate! GV)

Missouri Bill Proposes Jail Time for Feds Violating the 2nd Amendment

CNN

Linn County Sheriff Tim Mueller said he won't enforce any federal regulation

– Inca un sheriff Tim Mueller din Linn County Oregon declara ca „nu va aplica nici una din masurile cuprinse in pachetul de ordonante prezidentiale ale lui Obama referitoare la controlul armelor”! El a trimis o scrisoare catre Vice President Joe Biden in care spune ca „nu va aplica nicio reglementare federala care ar leza drepturile constitutionale ale cetatenilor sai” (In America, sheriff e o pozitie locala unica, care se ocupa prin alegeri cu votul populatiei. Toti ceilalti angajati sunt numiti „ajutoare de sheriff”.GV)

Oregon sheriff: ‘Unconstitutional’ gun control laws won’t be enforced

– Senatorul Davis a completat  SB 224 which is a Joint Resolution to Nullify Executive Orders actul de nulificare a ordinelor prezidentiale care contravin amendamentului 2 al Constitutiei, dreptul cetatenilor de a fi inarmati. Rezolutia a fost inaintata catre Comisia Judiciara a Senatului. (Deja tot mai multe voci vorbesc de suspendarea pres american si caile cum sa se puna in practica. Poate acum e randul lui basescu sa-i spuna ambasadorului nostru la Wasington, sa intervina pentru Obama! C-asa e in parteneriate…GV)

South Carolina Bill Would Nullify all Presidential Executive Orders Against the Right to Keep and Bear Arms

wnd.WND_.logo_.white_.jpgPublished: 13 hours ago

breakingnews-1

47 de state ale SUA se revolta impotriva controlului armelor si munitiei catre populatie, dorite de Obama!

47 states revolt against Obama gun control

– Dupa anuntul facut cu 3 zile in avans de United Way (care pana la urma n-a fost pacaleala cum a comentat cineva pe blog) au aparut si altele asemanatoare: un RIP (odihneasca-se in pace) pentru Victoria Soto, cu 4 zile inainte sa fie ucisa…

Alta pagina web aduna donatii pentru victime cu o zi inainte de masacru! S.a.m.d !

Guide on how to talk to children about Sandy Hook 4 days BEFORE massacre

Tom Pennington Getty Images / AFP

– Camera legislativa a senatului  din Florida a votat actul prin care „se interzice folosirea dronelor pentru a se spiona cetatenii statului”! (Tot mai multe state se separa de sub „directivele de la centru” si isi afirma propria vointa. Si e doar …inceputul, dat de aceasta ocazie cu  restrictionarea armelor! „La noi”…ce-a mai „soptit” ambasada americana sa facem sau sa nu…? Ca daca „se supara”,… nu ne mai ia in Afganistan fara viza!GV)

Florida legislators vote to ban spying with drones

Kawther Salam

– 40% din donatiile UE pentru ajutorarea poporului palestinian, ajung de fapt sa fie destinate Israelului!

EU Budget For Palestine Used To Protect Israel

The Daily Telegraph Logo

Stack of Gold Bars

– Bundesbank vrea sa-si repatrieze rezervele de aur aflate in custodia NY si Paris, pentru a-si intari controlul si valuta! (Cam de multicel vrea sa-si recupereze aurul ala din NY, dar pana acum nici macar nu li s-a permis sa-l vada! Dar si „documentele de preluare” sunt bune cateodata, macar pentru …istorici!GV)

Bundesbank to pull gold from New York and Paris in watershed moment

Mercola.com

– McDonald foloseste in faimoasele sale sandwichuri carne sintetica din…70 de ingrediente dintre care unele din industria de pantofi, sau ale  saltelutelor de cauciuc! In Rusia au fost interzise!

The Unsavory Truth of the McRib and Other Fake Foods, and Why Russia Banned US-Raised Meat

– Noul vaccin antigripal foloseste virusuri de insecte si ADN recombinant!

FDA approves new seasonal influenza vaccine made using novel technology

– Florurarea apei: extrem de periculoasa pentru organism! Florura de sodiu e folosita ca otrava pentru rozatoare! Ea a mai fost folosita si de nazisti pentru sterilizarea detinutilor si a-i face docili. Mai e folosita ca ingredient de „turtire a individului” in Prozac, Sarin si alte medicamente pentru sistemul nervos!

Fluoridated Water – The Ultimate Evil

 

Krulwich Wonders...

A drilling area in North Dakota can be seen in this night time image of the United States.

– America cazuta noaptea din spatiu arata ca o multime de pete luminoase ce indica marile orase si asezari omenesti. Dar… pata de luminite din Nord Dakota, nu prea se stie ce este, pentru ca acolo nu sunt orase si numai campii cu ierburi!

A Mysterious Patch Of Light Shows Up In The North Dakota Dark

– Pe 15 Februarie asteroidul  2012 DA14 va trece suficient de aproape de pamant, incat sa poata perturba orbitele unor sateliti geostationari!

On February 15, 2013, an asteroid will come close enough to Earth to knock satellites out of orbit

– No coment! 😀

Anunțuri

10 comentarii on “Stiri scurte: 17.01.2013”

 1. lili3d spune:

  În cazul pisicii care ,,ghicește” , cred că e doar capacitatea ei de a urmări rapid cu privirea paharul sub care se ascunde obiectul metalic. Plus zgomotul specific făcut de acel pahar. Cam ca un șoricel cu clopoței… 🙂
  Am dat link pentru TED.

 2. alia spune:

  Am impresia ca rusii au mai mare grija de populatia lor decat americanii , mai este si intrezicerea cuptoarelor cu microunde inca di anii 1980 , de la ei razbat mai putine stiri desi sunt mult mai aproape, poate ar trebuii sa-i urmarim mai cu atentie … 🙂

 3. Cezar spune:

  Pata de lumină din Nord Dakota e… un foc de tabără organizat de Big Foot 😀


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s