Stiri scurte: 26.02.2013

Dave Hodges – The Common Sense Show

– Zilele acestea, absolut toti veteranii americani fosti combatanti  primesc acasa scrisori din partea US Department ofVeterans Affairs (VA) prin care li se comunica fara nicio examinare medicala mentala sau fizica, faptul ca au devenit „inapti de a mai avea sau purta vreo arma de foc de orice fel”, ca si cum ar fi debili mintali!  Adevaratul motiv se pare ca este tocmai… experienta lor militara de combatanti pe campurile de lupta!

Vets Are the Last Line of Defense Against Tyranny

express_logo

– In UK, valoarea banilor  a scazut cu 67% in 30 de ani!

Money value ‘falls 67% in 30 years’

– Oficiali americani,  au vizitat de doua ori in secret  in N. Coreea in ideea de-a inceerca sa-l convinga pe noul lider Kim Jong Un sa faca declaratii mai putin violente la adresa Americii! (De, daca promiteau „mai mult”…!GV)

US officials secretly visited N Korea

Activist Post

GSM harvester

– Studentul german Dennis Siegel, a inventat un dispozitiv care capteaza undele radio sau WiFi si apoi   incarca cu acestea bateriile de telefon!

Student Invents Device that Charges Batteries with Radio and WIFI Waves

Lecturer at Ural Federal University's Institute of Physics and Technology Viktor Grokhovsky with meteorite fragment found during an expedition in the Chelyabinsk region on February 25, 2013. (RIA Novosti / Pavel Lysizin)

– O bucata din meteoritul cazut in Rusia de cca  1Kg a fost gasita in Mtii Ural.

1kg meteorite piece found in Russian Urals, biggest chunk yet discovered

– Iarna trece…

– Pe Colorado in 3 minute!


2 comentarii on “Stiri scurte: 26.02.2013”

 1. Alex spune:

  Salutare,

  Merge sa pun aici materialul despre Montauk, deoarece Al Bielek poate fi considerat un adevarat veteran de marina, veritabil „om enciclopedie”, avand cunostinta despre proiecte gen Philladelphia, Phoenix, Montauk etc., a condus operațiunile proiectului Mind Control și a participat la mai multe călătorii în timp (da, ati citit bine.. „in timp”).
  Dezvaluiri extraordinare, care vor putea fi un veritabil punct de plecare pentru foarte multi cautatori si doritori de a afla adevarata istorie a umanitatii.

  Detalii aflati aici: http://fymaaa.blogspot.ro/2008/11/proiectul-montauk.html

  Se pot viziona interviurile mai putin prima parte care a fost eliminata de pe web.

  Oricum, postez acest link: http://we.tl/To0ItRfBIj de unde se poate descarca tot primul interviu cu cei trei (Al, fratele sau Cameron si genialul Preston Nichols) – echivalent al primelor 2 videouri de pe pagina…

  Iata un intro de la pagina respectiva: „Început cu Experimentul Philadelphia în anul 1943, unde grupul de cercetatori de la Biroul Naval au adoptat Teoria Câmpului Unificat enuntata de Albert Einstein în încercarea de a face distrugatorul USS Eldridge invizibil la radar. În mod uluitor, vasul a devenit invizibil nu doar pe monitoarele radarelor – el a disparut însa din timpul si spatiul cu care fiinta umana este familiarizata, fiind teleportat inclusiv echipajul de la bord. Experimentul Philadelphia s-a dovedit a fi un dezastru total pentru membrii echipajului de pe Eldridge. Efectele experimentului au fost perturbari psihologice grave, traume fizice si chiar decese.
  Au urmat apoi patruzeci de ani de cercetari intense, culminând cu misterioasele experimente de la Montauk Point, din statul New York, prin care au fost accesate forte si energii extraordinare, însusi timpul fiind manipulat.”

  Si ca precizare in plus: munca lui Peter Moon care trateaza in extenso in cartile sale aceste experimente delicate care au pus in joc chiar destinul omenirii (fara exagerare…).


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.