19.03.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)

Anunțuri

6 comentarii on “19.03.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)”

 1. lili3d spune:

  Dumnezeul copiilor
  “Cei care nu’L gasesc pe Dumnezeu sunt cei care il cauta din interes”. (12 ani)
  “Preotii vin in casele oamenilor inainte de Paste si Craciun ca sa sfinteasca toate camerele, ca le curata cu aghiazma care e un foarte bun detergent impotriva dracilor”. (11 ani)
  “Altarul este partea din biserica unde preotul vorbeste intre patru ochi cu Dumnezeu”. (10 ani)
  “Daca cineva ar insista la usa mea sa’mi schimb religia, as zice ca nu pot, pentu ca ar fi ca si cand mi’ar cere sa’mi schimb parintii.”( 9 ani)
  “Oamenii care cred in Dumnezeu se dezvolta mai repede decat ceilalti oameni, pentru ca ei ajung sa’si dezvolte esentialul”. (15 ani)
  “Calugarii si’au facut meserie din rugat pentru ca ei au vazut ca nu poate sa existe meserie mai frumoasa decat sa vorbesti tot timpul cu Dumnezeu”. (9 ani)
  “Calugarii nu sunt asa de vorbareti pentru ca daca il lasa pe Dumnezeu sa le vorbeasca toata ziua, ei s’au obisnuit sa taca mult, ca sa’L asculte – ca nu pot sa’L intrerupa tocmai pe Dumnezeu.” (8 ani)
  “Biserica e sfanta si ramane sfanta chiar daca intra in ea multi pacatosi, ca biserica de aia e facuta, ca pacatosii care intra sa’si faca acolo antene pentru Dumnezeu.” (12 ani)
  “Dumnezeu se intelege mai usor cu copiii mici, ca cei mici au suflet mai incapator. La oamenii mari e o inghesuiala de rele ca nici n’ai unde sa stai”.(10 ani)
  “Biserica nu iubeste placerea, ca placerea iti aduce sa spui mereu ca mai vrei, pe cand multumirea iti aduce sa spui ca’ti ajunge.” (9 ani)
  “Ingerii nu ne spun cum e in Rai – de unde sunt ei – ca atunci cand mori e ca un fel de ziua ta si primesti cadou Raiul si ei nu pot spune dinainte cum arata cadoul pe care il primesti pentru ca strica toata ziua”. (10 ani)
  “Nu e bine sa stai cu pacatul in tine, trebuie sa fugi la spovedit, ca pacatul din tine sa nu faca pui de pacati”. (10 ani)
  “Postim ca sa nu ne mai gandim numai la gusturi de mancare si sa ne mai gandim si la gustul de Dumnezeu”. (11 ani)
  “Milostivul e rar ca mila n’o gasesti pe toate drumurile deoarece ea trebuie cultivata”. (14 ani)
  “Unii oameni nu putrezesc dupa ce mor, pentru ca trupurile lor au fost bagate in pamant cu cerul in ei”. (13 ani)
  “Sfintii au aureola rotunda si nu patrata ca sa nu faca vreun rau nici macar din greseala – ca poate cine stie, cand se ridica la cer, sa nu intepe cu vreun colt o pasare in zbor”. (13 ani)
  “Ne dam seama ca Dumnezeu ii iubeste pe toti oamenii la fel, ca daca te desparti de El si mai tarziu te intorci la El, nu tine suparare si te ajuta la fel ca si pe cei care au fost tot timpul cu El.” ( 11 ani)
  “Inima bate, bate pana se stinge, ca inima este ca lumanarea si daca tu crezi in Dumnezeu, el ti’o aprinde din nou in cer.” ( 9 ani)
  “Daca ii ascultam atent pe oameni, auzim mai tot timpul cum se lauda, pentru ca nu le este gata capul.”( 11 ani)
  Extrase din revista „Familia Ortodoxa”.
  Preluat de la:
  http://anatolbasarab.me/2013/03/19/dumnezeul-copiilor/

 2. lili3d spune:

  ATENTIE ANUNT

  VIRUS SCRIS IN ROMANESTE… INFORMATIA VINE DE LA MICROSOFT SI NORTON.

  VA ROG TRANSMITETI LA ORICE PERSOANA CE ARE ACCES LA INTERNET.

  DACA PRIMITI UN E-MAIL CU O PREZENTARE DE POWER POINT APARENT INOFENSIVA, INTITULATA VIATA ESTE FRUMOASA.PPS. NU DESCHIDETI ACEST FISIER DE NICI UN FEL, CI STERGETI-L IMEDIAT !!!

  DACA-L DESCHIDETI VA APAREA ACEST MESAJ: „ACUM ESTE PREA TARZIU, VIATA TA NU MAI ESTE FRUMOASA ” IMEDIAT VEI PIERDE TOT CE AI IN CALCULATOR IAR PERSOANA CARE TI-L TRIMITE VA AVEA ACCES LA NUMELE TAU , E-MAILUL TAU SI LA PAROLA TA.

  ESTE VORBA DESPRE UN VIRUS NOU CARE A INCEPUT SA CIRCULE, TREBUIE SA FACEM TOT POSIBILULSA-L OPRIM.

  PROGRAMELE ANTI VIRUS NU SUNT APTE SA-L DISTRUGA.

  VIRUSUL A FOST CREAT DE UN HAKER CARE SE AUTONUMESTE ”STAPINUL VIETII” EL VREA SA DISTRUGA CALCULATOARELE PARTICULARE SI ESTE CAMUFLAT CU O EXTENSIE* PPS.

 3. lili3d spune:

  Internetul ar putea cădea. Avem nevoie de un plan B

 4. Mircea spune:

  OFERITI AJUTOR SI ASISTENTA TUTUROR

  Ca sa oferiti ajutor nu este deloc usor,dar voi toti care ati ajuns aici acum ,ramaneti stralucitori.Si aceste suflete care inca mai traiesc in negare se vor schimba. Vor trece peste aceste concepte rigide si negare si vor vedea si ei ce le ofera viata,vor primi aceste invataturi ,care acum le sunt straine sufletelor lor,vor descoperi aceasta imensa si nesfarsita comoara,comoara iubirii ,care sta ascunsa adanc si in aceste suflete.Aceasta comoara a fost mereu acolo pentru voi toti si doar unii dintre voi au descoperit-o si si-au insusit-o.Oferiti din aceasta comoara si celorlalti,imbiatii sa apuce fara frica din ea,este suficienta pentru toata lumea de pe Pamant, si este lasat de Dumnezeu in aceiasi masura pentru toti.

  Incet,incet ,veti gasi si scopul vostru adevarat in aceasta lume.Veti dezintegra tot ce este vechi,veti trezi pe toti care inca dorm,veti pune capat indoielii ,si veti gasi noi modalitati de a pune o noua fundatie de invataturi,altele decat cele care vi s-au predat pana acum.Veti descoperi in sfarsit invataturile lui Dumnezeu, in forma lor cea mai pura,nealterate,fara adaugiri umane cu interese ascunse in ele.Dumnezeu ofera in aceiasi masura pentru tot Univesul.

  Pentru cei care nu inteleg invataturile pure ale lui Dumnezeu ,se va destrama lumea din jurul lor.Ei pierd pamantul de sub picioare ,pentru ca stau pe aceste invataturi denaturate si automat vor intra in panica ,daca cineva incearca sa le stearga aceste invataturi.Nu este asa,trebuie doar sa reluati de la zero aceste invataturi,trebuie sa rescrieti tot.Adevarat ,veti constata ca viata voastra este construita pe o mare minciuna,ca stati pe temelii de minciuna,dar,un suflet puternic va trece peste aceste lucruri si isi va urma calea sa,asa cum trebuie sa faca orice suflet in marea sa evolutie.Se incheie o lectie si urmeaza o alta,asta este evolutia,prin asta treceti si voi acum.

  Oferiti-va oportunitatea de a vedea cu ochi noi tot ce va inconjoara .Luati ceea ce vi se ofera din abundenta,lasati mania si furia in trecut.Controlati-va noile vieti ,nu mai lasati haosul sa va intunece mintile.

  Scrieti o noua poveste in cartea vietii voastre,una plina de dragoste .Nu alegeti tenebrele intunecate in care ati trait pana acum.Nici macar sa nu va mai ganditi la ele.

  PACE SI IUBIRE

 5. eliza spune:

  Buna seara, George. Un (b)big (l)like. 😀


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s