23.03.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)

Reclame

6 comentarii on “23.03.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)”

 1. Mircea spune:

  Akasha: marea biblioteca universala

  Cronica Akasha este o dimensiune cognitiva universala centrata in spirit. Prin lepadarea de Satan (ego-ul) si Unirea cu Hristos (sinele divin), fiecare dintre noi putem accesa informatiile cosmice. Printre cei care au experimentat acest dar se numara Nostradamus, Paracelsus, Scarlat Demetrescu, Rudolf Steiner, Edgar Cayce si multi altii. Cayce, numit si profetul adormit intra intr-o transa specifica mediumurilor utilizand memoria cronicii, reusind o serie de profetii care s-au adeverit in timp, insa realitatea constiintei libere, neconditionate, care odata reintegrata in Intreg devine una cu Mintea lui Dumnezeu, a fost bine defenita de catre Platon: ” Sufletul este nemuritor; el are un inceput aritmetic si strabate intregul corp de jur imprejur pornind din centru…ca si cum ar parcurge doua cercuri diferite.” Pentru filosoful grec primul cerc este ciclul vietii, iar al doilea, miscarea universului.

  Aici se afla cheia intelegerii astrologiei. Cecul solar cu planetele asezate in casele horoscopului in functie de ora nasterii, data si locul arata ce forte cosmice guverneaza sufletul. Pentru hindusi, Akasha nu gestioneaza informatiile generate de om in exteriorul sau ci ceea ce gandeste el in inima. Si aici devine foarte interesanta povata lui Hristos, venita peste milenii: “coborati-va mintea in inima…”!Astfel, putem conchide ca Aksha este un domeniu pur spiritual, chiar mistic,iar accesul in aceasta imensa biblioteca universala este harul cu care ne-a inzestrat Dumnezeu, pentru a ne folosi in drumul nostru ca fii ratacitori catre Tatal rabdator si bun.

  Accesarea cronicii Akasha, dupa cum am vazut, este darul facut omenirii de catre Providenta. Invataturile intelepciunii (Vede-le indiene), asa cum prevede traditia sunt fragmente copiate din aceasta uriasa biblioteca, la fel se intampla si cu cea mai sfanta carte ebraica, Kabbala, cea “scrisa cu lumina”. Traditia hermetica atribuie tablitelor de smarald pe care Hermes Mercurius Trismegistos si-a scris invataturile catre zei si oameni,tot cronicii, iar Rudolf Steiner in superba sa conferinta Cronica Akasha considera Graalul un “vas al stiintei secrete care provine din arhiva universala”.

  Printre exemplele notabile ale celor care au avut acces la Akasha, l-as pomeni si pe calugarul capucin, padre Pio, din San Giovanni, care le povestea enoriasilor pe care-i spovedea despre trecutul si viitorul lor si al omenirii. Evident ca acest har i-a facut pe superiorii sai ultradogmatici si inchistati sa-i interzica sacramentele spovedaniei si ale citirii liturghiei.

  In tehnicile de meditatie, cu precadere in Autocontrolul lui Dan Seracu, exista o camera unde se afla celebra cronica si unde practicantul poate accesa raspunsul unor intrebari fundamentale. Am experimentat aceasta stare si ii pot confirma precizia…Se crede ca insusi Dumnezeu si ingerii lui de Lumina scriu in Akasha intr-o limba divina numele celor care se vor regasi in Cartea Vietii.

 2. lili3d spune:

  A cânta la theremin:

 3. ana spune:

  Limba noastră, comoară vândută
  Scris de : Marin Neacșu
  Acum un timp, un tip care “nu avea ce face”, pe numele lui Daniel Roxin, alături de alţi oameni care “se plictiseau” şi au vrut să “şocheze” lumea ştiinţifică şi societatea românescă, au scos un filmuleţ intitulat “Dacii, adevăruri tulburătoare“.
  Filmul prezenta o idee pe cât de îndrăzneaţă, pe atât de neverosimilă pentru unii, copleşitoare pentru alţii, neinteresantă pentru alţii şi în fine , îngrijorătaore pentru cei care mai ştiau câte ceva, mai ales cei din exterior şi anume ideea că de fapt nu dacii se trag din romani, nu limba română este o limbă latină, ci romanii sunt urmaşii unor triburi trace, iar limba latină este o limbă ce provine din limba vechilor traci, strămoşii noştri şi se pare ai aproape întregii Europe. Nu sunt un exaltat, dar argumentele din film m-au convins, unele întrebări vizazi de latinitatea limbii dacilor mi le pusesem şi eu mai mult sau mai puţin în barbă încă de pe vremea de când auzeam pentru prima oara de şcoala ardeleană. Nu puteam pricepe eu cum e posibil ca un popor să îşi uite limba după ce doar 20% din teriroriul său a fost cucerit de un alt popor stând sub stăpânire doar 170 de ani, timp în care a uitat definitiv limba sa şi a învăţat cu căţel şi purcel o altă limbă, nouă. Cine poate crede asta, atunci poate crede şi că Traian ne-a fost tată iar Decebal mamă, deci românii sunt băieţi din băieţi. Subiectul a suscitat şi interesul unei părţi din media, “marea realizatoare de emisiuni tv” Corina Drăgotescu reuşind să facă o emisiune despre acest film, emisiune în care a fost pur şi simplu pulverizată de unul din susţinătorii ideii principale, generalul Mircea Chelaru, care a redus-o la tăcere, singura replică pe care marea realizatoare a mai fost în stare să o dea argumentelor generalului rămânând celebră pentru cei care au urmărit emisiunea ” Ei şi, eu ce căştig, din asta ?” O întrebare mai tâmpită nu putea scoate nici Becali, Marean sau Eba, renumiţi pentru gradul de cultură. Nu mai intru pe subiect, este uneori suficient că trebuie să o mai văd pe post, nu vreau să îmi amintesc şi în timpul liber de astfel de moderatori.

  Am reabordat subiectul filmului pentru că am primit pe mail de la cineva un film, un material postat pe blogul aceluiaşi Daniel Roxin, cu un interviu luat de TVR Cluj unui fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea, pe numele său Miceal Ledwith. Interviul este lung şi se referă la subiecte ce ţin de texte şi evenimente biblice, interpretări şi adevăruri pe care Ledwith le-a studiat şi ţinând cont de poziţia sa în Vatican, este de presupus că a avut şi surse originale, unele din ele chiar încă nepublicate, ţinute ascuns printre secretele lumii, secrete care nu pot fi digerate de omenire sau cei ce conduc lumea la ora asta şi de veacuri. Printre lucrurile spuse -zic eu neîntâmplător – de Miceal Ledwith, este şi acela susţinut de filmul lui Daniel Roxin şi anume că nu limba română provine din limba latină, ci limba latină s-a format din limba pe care o vorbeau dacii şi strămoşii lor. Faptul că acest lucru a fost susţinut de nişte “rebeli” care credeau că au descoperit secretele lumii, poate trece neobservat, dar când un om cu pregătirea, apartenenţa şi mai ales sursa de informaţii a lui Ledwith spune ceea ce a spus el , asta ar trebui să pună pe gânduri nu numai pe cei care studiază limba latină sau limba română, ci chiar şi pe cei care studiază istoria omenirii, pentru că neamul trac s-a răspândit plecând din bazinul Dunării, din leagănul Carpaţilor şi Balcanilor, până în perfidul Albion şi Mesopotamnia. Celţii sunt de origine tracă, vechile civilizaţii asiatice au aceleaşi rădăcini, vechiul Sumer, scrierea sumeriană au plecat din tăbliţele de la Tărtăria.

  Dacă cineva va pune întrebare lui Drăgoteasca “ei şi ce e cu asta”, poate merge să se piardă unde a nins şi nu s-a prins. Nu întâmplător acelaşi papă spunea că România este Grădina Maicii Domnului, pentru că în acest vechi teritoriu s-a format limba cea mai răspândită din lume, din acest loc au plecat întemeietorii multor seminţii.

  Dacă îmi pare rău de ceva este faptul că nu mai am încă o viaţă la dispoziţie să aflu, să caut, sa fiu de faţă când adevărul despre Daci va ieşi la iveală. Circulă pe net o iniţiativă pentru schimbarea denumirii ţării din România, în Dacia. O susţin cu toată puterea, noi suntem Daci, limba noastră este limba dacă, locul nostru este aici, aici ne-am născut, aici ne-am format, din neamul tracilor au plecat cei care i-au învăţat pe alţii să vorbească şi să scrie.

  Când am spus că suntem singurul popor european care s-a format şi a evoluat în acelaşi spaţiu, mi s-a spus că mă cred buricul pământului. ŞI DACĂ DACIA AR FI BURICUL EUROPEI, PE CINE DERANJEAZĂ? Pe cei care se cred ei buricul pământului şi marea putere, soluţia tuturor problemelor pe care tot ei le creează, pe cei care creează legi pentru alţii, care vorbesc în numele unei democraţii proprii pe care o cer altora dar nu o aplică cu aceeaşi măsură şi când e vorba de ei, pe cei care ne dau cu o mână şi iau cu două, pe cei la care se închină de 20 de ani conducătorii României, conducători pe care nu îi interesează istoria şi tradiţiile României, conducători care împart ţara ca să nu mai ştie nimeni după ei cine au fost Dacii, de unde vin şi ce reprezintă în istoria lumii.

  Vizionaţi clipul, l-am redus la strictul mesaj privind limba latină şi limba românilor, ca să nu plictisesc pe cei ce vor să ştie ceea ce guvernul şi ministerul educaţiei evită să spună.În şcoli, copii învaţă acuma despre Becali şi Andreea Esca, despre steagul saşilor şi Ţinutul Secuiesc, mâine vor învăţa limba maghiară, ca a doua limbă oficială, apoi limba Ţigănească, drept o a treia limbă oficială, sau chiar prima, cine ştie. Mai interesează pe cineva limba dacilor ? Dacă da, atunci ascultaţi aici :

  Tracii au trăit şi la Sud şi la Nord de Dunăre şi la Vest de Tisa şi la Est de Nistru. De ce limba lor a rămas aceeaşi doar în vechea Dacie? Se mai vorbeşte în Albania, şi Serbia, dar şi acolo se fac eforturi pentru scoaterea ei din circuit. Iar noi, singurul popor care o vorbim în totalitate, tindem să devenim o populaţie asimilată de alţii, prădată , vândută piatră cu piatră. Nu e păcat de cei care au reuşit să o păstreze aşa mii de ani? Nu este criminal ca o generaţie să vândă din inconştienţă şi lene ceea ce au moştenit de mii de ani? Unde sunt Dacii? Au mai rămas doar cei de pe Columnă?
  http://www.ziuaveche.ro/cultura-religie/cultura/limba-noastra-comoara-vanduta-video-157238.html

 4. ggk spune:

  Documentarul „Catastroika”, realizat în 2012 de greci, ca o continuare a deja celebrului „Debtocracy”, analizează ofensiva corporaţiilor multinaţionale pentru acapararea serviciilor de utilitate publică din întreaga lume şi lupta cetăţenilor şi guvernelor pentru a recupera aceste utilităţi de care trebuie să beneficieze toată lumea în mod democratic.
  Este un documentar care trebuie văzut de cât mai multi români, pentru că, spre deosebire de multe alte naţiuni, noi nu suntem conştienţi încă de urmările catastrofale ale privatizărilor sectorului public al economiei, iar guvernanţii ne prezintă în continuare, în mod mincinos, acest transfer către multinaţionale, ca pe o soluţie de ieşire din criză şi de relansare a economiei.
  http://dantanasescu.ro/2013/03/22/catastroika-trecerea-activelor-de-stat-in-mainile-multinationalelor.html

 5. ggk spune:

  Democraţia participativă presupune participarea directă a fiecărui cetăţean atât la elaborarea legilor şi deciziilor politice, dar şi la stabilirea bugetelor locale sau chiar a celui de stat, printr-un sistem ce porneşte de la mici comunităţi locale şi ajunge prin delegaţi şi diverse comitete până la conducerea centrală guvernamentală.
  Ceea ce ni s-a vândut nouă ca fiind democraţie, la pachet cu neoliberalismul, este aşa-numita democraţie reprezentativă, după modelul american şi vest-european, care de fapt este o pseudo-democraţie, controlată de oligarhi şi care constă în menţinerea permanentă la putere a unei elite politice corupte, din care cetăţenii au de ales mereu aceleaşi persoane, prin aşa-numita alternanţă la putere. Această clică, divizată în partide, pe lângă faptul că nu reprezintă deloc şi nu are nicio legătură cu cetăţenii care votează, este total aservită şi aflată în slujba elitei bancaro-corporatiste, care o controlează şi o susţine financiar.
  http://dantanasescu.ro/2013/03/24/ceea-ce-neoliberalii-numesc-socialism-este-de-fapt-democratia-adevarata.html


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s