29.03.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)

Anunțuri

4 comentarii on “29.03.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)”

 1. Mircea spune:

  Mass-media din România recunoaște în sfârșit existența conspirației planetare a Iluminaților

  În ultima perioadă, întâlnirile Grupului Bilderberg nu mai sunt atât de secrete pe cât se dorește ca ele să fie, de către cei care participă la ele. Într-un fel sau altul, „gândacii de bucătărie”, așa cum i-a numit pe protestatari un bilderberg, i-au găsit peste tot, acolo unde aceștia și-au desfășurat întâlnirile, expunându-i din ce în ce mai des mass-mediei în ultima perioadă.
  Iată că ceea ce site-ul nostru a prezentat despre acest subiect de ani de zile, recunoaște până la urmă, „cu chiu cu vai” și mass-media din România. Ne întrebăm retoric când va recunoaște oare mass-media din România și faptul că, de fapt, chemtrails-urile sunt în realitate un adevărat GENOCID DEGHIZAT!?

  Bilderbergii își caută refugiu în SUA

  Membrii grupului ocult Bilderberg caută locuri ferite de ochii presei și ai publicului pentru întrunirile lor și, se pare, au ajuns la concluzia că în SUA sunt mai ușor de „pierdut” în mulțime.
  Grupul care trasează la fiecare întrunire sarcini de urmat întru atingerea scopului final, adică un guvern mondial, a căutat întotdeauna să nu apară în lumina reflectoarelor.
  Supărați de „expunerea constantă”
  În ultima vreme, fără voia lor, mass-media a reușit să aibă acces la strategiile ticluite de maeștrii oculți ai acestei societăți secrete și să le expună public. Pentru că erau de importanță pentru public. La o întrunre restrânsă a membrilor permenenți ai Grupului de Nord-American al Bilderberg, care a avut loc în luna decembrie a anului trecut la Washington, Richard Armitage, adjunctul ministrului de Externe sub președintele George W. Bush, și-a arătat nemulțumirea față de expunerea constantă a activității lor. Acesta a cerut ca, atât întrunirea grupului Bilderberg, cât și cea a Comisiei Trilaterale, afiliată Bilderberg, ar trebui să se țină în SUA, pentru a fi mai feriți de ochii presei. Sau de ochii „gândacilor de bucătărie”, cum i-a numit pe protestatari un bilderberg, anul trecut la Chantilly, Virginia.

  Nu le mai ies strategiile

  Un alt punct important al discuției a fost existența a tot felul de „cârtițe” care informează presa despre subiectele de discuție, publicate ulterior „cu nuanțe tendențioase”. De fapt, supărarea constă în faptul că opinia publică, informată, a început să opună rezistență față de strategiile legate de controversata schimbare de climă, menite să impună tot felul de „taxe green”, de amestecul în politicile naționale, ai ales în cele „populiste”, pentru a le diminua în favoarea celor globale, de impunerea unui nou sistem bancar, care bagă o lume întreagă în criză etc. Nici numirile unor politicieni „de-ai lor” nu le mai iese.

 2. BELA spune:

  Nicolae Steinhardt – Despre judecarea aproapelui

  Cînd un om reuşeşte să facă ceva ce i-a solicitat mult efort, în el începe să lucreze trufia. Cel ce slăbeşte, se uită cu dispreţ la graşi, iar cel ce s-a lăsat de fumat răsuceşte nasul dispreţuitor cînd altul se bălăceşte, încă, în viciul său. Dacă unul îşi reprimă cu sîrg sexualitatea, se uită cu dispreţ şi cu trufie către păcătosul, care se căzneşte să scape de păcat, dar instinctul i-o ia înainte! Ceea ce reuşim, ne poate spurca mai ceva decît păcatul însuşi. Ceea ce obţinem se poate să ne dea peste cap reperele emoţionale în aşa manieră încît ne umple sufletul de venin.

  Banii care vin spre noi ne pot face aroganţi şi zgîrciţi, cum succesul ne poate răsturna în abisul înfricoşător al patimilor sufleteşti. Drumul către iubire se îngustează cînd ne uităm spre ceilalţi de la înălţimea vulturilor aflaţi în zbor. Blîndeţea inimii se usucă pe vrejii de dispreţ, de ură şi de trufie, dacă sufletul nu este pregătit să primească reuşita sa cu modestia şi graţia unei flori. Tot ce reuşim pentru noi şi ne aduce energie este menit a se întoarce către aceia ce se zbat, încă, în suferinţă şi-n păcat.
  Ochii noştri nu sunt concepuţi pentru dispreţ, ci pentru a exprima cu ei chipul iubirii ce se căzneşte să iasă din sufletele noastre. Succesele nu ne sunt date spre a ne înfoia în pene, ca în mantiile statuilor, ci pentru a le transforma în dragoste, în dezvoltare şi în dăruire pentru cei din jur. Dacă reprimi foamea în timp ce posteşti, foamea se va face tot mai mare. Mintea ta o să viseze mîncăruri gustoase şi alese, mintea o să simtă mirosurile cele mai apetisante chiar şi în somn, pentru ca, în ziua următoare, înebunită de frustrare, să compenseze lipsa ei printr-un dispreţ sfidător faţă de cel ce nu posteşte. Atunci, postul devine prilej de trufie, de exprimare aorgoliului şi a izbînzii trufaşe asupra poftelor. Dar, dincolo de orice, trufia rămîne trufie, iar sentimentul frustrării o confirmă.

  Dacă ai reuşit în viaţă, nu te agăţa de nereuşitele altuia, pentru a nu trezi în tine viermele cel aprig al orgoliului şi patima înfumurării. Reuşita este energia iubirii şi a capacităţii tale de acceptare a vieţii, dar ea nu rămîne nemişcată, nu este ca un munte sau ca un ocean.Îngîmfarea şi trufia reuşitei te coboară, încetul cu încetul de pe soclul tău, căci ele desenează pe cerul vieţii tale evenimente specifice lor.

  Slăbeşte, bucură-te şi taci! Lasă-te de fumat, bucură-te şi taci! Curăţă ograda ta, bucură-te de curăţenie şi lasă gunoiul vecinului acolo unde vecinul însuşi l-a pus. Căci între vecin şi gunoiul din curte există o relaţie ascunsă, nişte emoţii pe care nu le cunoşti, sentimente pe care nu le vei bănui vreodată şi cauze ce vor rămîne , poate, pentru totdeauna ascunse minţii şi inimii tale.

  Între omul gras şi grăsimea sa există o relaţie ascunsă. O înţelegere. Un secret. Un sentiment neînţeles. O emoţie neconsumată. O dragoste respinsă. Grăsimea este profesorul grasului. Viciul este profesorul viciosului. Şi, în viaţa noastră nu există profesori mai severi decît viciile şi incapacităţle noastre.

  Acum stiu, stiu ca orice ura, orice aversiune, orice tinere de minte a raului, orice lipsa de mila, orice lipsa de intelegere, bunavointa, simpatie, orice purtare cu oamenii care nu e la nivelul gratiei si gingasiei unui menuet de Mozart … este un pacat si o spurcaciune; nu numai omorul, ranirea, lovirea, jefuirea, injuratura, alungarea, dar orice vulgaritate, desconsiderarea,orice cautatura rea, orice dispret, orice rea dispozitie este de la diavol si strica totul.

  Acum stiu, am aflat si eu… ”

  Nicolae Steinhardt


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s