30.03.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)

Anunțuri

4 comentarii on “30.03.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)”

 1. BELA spune:

  “Îngerul pământului” – Argila

  Se spune despre ea, in toate scrierile vechi ca ar fi fost botezata de Iisus, Ingerul Pamantului, argila rosie mocirloasa, noroiul argilos putand sat raga durerile, umflaturile, saindrepte oasele, sa omoare tumorile. Se pare ca adevarul acesta este: puterile argilei tinaproape de miracol, de minune, de incredibil. Talentele ei multiple o fac sa fie utilizata in celemai diverse suferinte si afectiuni. Rezultatele obtinute sunt de multe ori incredibile, iar o boalavindecata cu ajutorul argilei rareori isi mai poate arata coltii. Argila a fost un medicament deprim rang in Antichitate, in Renastere si devine, azi, un Medicament Natural al Viitorului.
  Proprietăţile curative ale argilei sunt cunoscute înca din antichitate. Papirusuri egiptene, scrieri de medicină antică, elenă şi romană atestă folosirea acestui ‘pământ natural si viu’ în tratamentul unor inflamaţii interne, infecţii şi arsuri. Iisus Hristos Însusi a botezat-o “Îngerul pământului”.
  Puterile argilei ţin aproape de miracol.

  Toti stim cum arata, dar foarte putini dintre noi s-au gandit vreodata ca, aid’oma uneilegume, ori a unui fruct sau, ca si plantele medicinale, argila este un medicament naturalatotputernic.La fel ca si plantele ce cresc pe ea si se imbogaiesc in tot felul de substante datatoare desanatate, pe care le absorb din ea, argila contine numeroase minerale si oligoelemente, incantitati apreciabile.Utilizarea ei pentru tratamentul multor afectiuni este foarte veche, de la inceputurile lumii,am putea spune. Nu stim de ce, acum, toate puterile ei tamaduitoare au fost uitate. Si este cuatat mai de mirare cu cat, de-a lungul secolelor, civilizatia umana a beneficiat din plin deeficienta terapeutica a argilei, o multitudine de boli, deseori foarte grave, fiind vindecate doar cuajutorul ei.Este un regenerator fizic deosebit de puternic, actioneaza ca remineralizant-forte asupracorpului uman, are capacitatea de a reechilibra metabolismul si functiile organismului. Ingeneral, este un agent antitoxic de exceptie.
  Nu este mai putin adevarat ca, asa cum s-a intamplat si in alte domenii, nu putine dinlucrarile, efectuate si scrise, asupra argilei… s-au pierdut! Asa, de pilda, cercetarile arheologicecontemporane ne-au dezvaluit faptul ca egiptenii utilizau argila – datorita proprietatilor eiantiseptice – la mumificarea cadavrelor. Dar cum faceau acest lucru, nu se stie exact.Intr-una din lucrarile sale Zimmermann afirma: ” … celor bolnavi, care veneau sa-i aratelui Iisus diformitatile ce le aveati, ori membrele umflate, noduroase… acesta ii indrepta spre unanume loc de pe malul fluviului unde se afla un namol incalzit de razele soarelui.” Si Iisusadauga: “Bagati-va picioarele in acest namol, intr-atat incat imbratisarea
  ingerului Pamantului sapoata trage din oasele voastre toate otravurile si toata suferinta ce le roade. Si atunci veti vedeacum Satana si durerile voastre vor fi alungate de imbratisarea ingerului Pamantului. Siingrosarile oaselor voastre vor disparea, si membrele voastre se vor indrepta, si veti fi eliberatide toate durerile.”Dar textele respective nu spun daca era vorba de maini ori de picioare, sau de amandoua,nu spun de ce boala era vorba si nici care au fost rezultatele exacte, gradul exact deinsanatosire, de vindecare, obtinut cu acest … tratament! Daca ar fi sa credem intrutotul spuseletextului, ar insemna ca, odata, de mult, de foarte mult timp, argila a avut niste virtuti de-adreptul miraculoase, dar, pe care, de-a lungul timpului, le-a… pierdut. In orice caz, nicitumorile, nici marile diformitati osoase nu se vindeca, azi, prin impachetari cu argila! Ele suntbenefice numai ca tratament pentru calmarea durerilor, in debutul reumatismului sau al artrozei. Dar …, intotdeauna exista un “dar”.
  Pe de alta parte, pe Terra exista si in prezent populatii tribale primitive, departe de oricelume civilizata, care nu au alte mijloace terapeutice, in afara argilei, pentru tratarea afectiunilormai sus-amintite. Si, chiar de nu va vine sa credeti, pare-se ca se si vindeca de cumplitele suferinte!

  Sa vedem, totusi, prin ce se manifesta concret, “inteligenta” Ingerului pamantului.

  Argila este un antiseptic si, ca si toate celelate antiseptice naturale (in special, esentelearomatice), nu are nici unul dintre “pacatele” – ca s-a zicem pe-a dreapta – multor antiseptice chimice obisnuite care, e adevarat, ucid microbii, dar, din pacate, odata cu ei ranesc, ori chiar distrug, si celulele organismului nostru in care se “cuibarisera” respectivii microbi.
  Proprietatile bactericide ale argilei sunt deosebit de bine puse in evidenta in numeroase stari infectioase: enterite, colite, colibaciloza, afectiuni pulmonare, parazitoze intestinale. Si va dam un exemplu. O rana cu puroi, tratata cu argila, se vindeca vazand cu ochii, cu o viteza de-a dreptul uimitoare. Puroiul este eliminat si tesutul este refacut. La fel ca si varza – exista multiple asemanari intre argila si varza in ceea ce priveste “talentele” lor”medicinale”- Ingerul Pamantului, indiferent pe ce cale actioneaza, externa sau interna,”trage” supuratia si, dezinfectand in totalitate, curata organismul de toxine.
  Analizele efectuate, inca din 1928, de P. Laborde, profesor la Facultatea de Fannacie din Strassbourg, au stabilit categoric ca argila utilizata in tratamente este sterila , cu alte cuvinte nu contine nici un microb .
  Argila este radioactiva , concentratia ei fiind, de la caz la caz, intre 0,3 pana la 1,25 unitati Mache.
  Este, de asemenea, si un adsorbant remarcabil. Decoloreaza cu usurinta cerneala ori albastrul de metilen, absoarbe mirosurile urate, fiind deosebit de eficienta in baie, la WC-uri, in bucatarii, la ghenele de gunoi. Puterea ei adsorbanta este, se pare, cea care poate explica metoda extrem-orientala de conservare a oualelor. Fiecare dintre noi cred ca a auzit sau a citit despre “ouale clocite”, una din vestitele specialitati culinare chineze. Ei bine, nici vorba de oua clocite, sunt pur si simplu oua conservate in pamant argilos.
  Din aceeasi putere adsorbanta isi trage seva si o alta calitate a argilei, aceea de antitoxic .
  Experientele de laborator pe animale au dovedit-o din plin. Daca se da o cantitate infima de stricnina unor soareci, acestia mor aproape instantaneu. Dar daca li se da aceeasi doza amestecata cu argila, suporta otrava fara nici o problema, ca si cum ar fi mancat o… delicatesa!
  Argila este un decolorant si un inalbitor de marca. Spalatoresele romane clateautotdeauna albiturile in apa argiloasa.
  Analiza chimica a argilei verzi spune ca ea prezinta:
  o siliciu, 49,10%
  o alumina, ’14,61%
  o sescvioxid de fier, 5,65%
  o magnezie, 4,24%
  o oxizi alcalini, 3,08%
  o anhidrida titanica, 0,75%
  o apa (umiditate), 7,40%
  o pierdere la calcinare, 10,85%
  Tinand cont de o atare compozitie, argila se recomanda:
  o Datorita cantitatii de siliciu, in:
  ateroscleroza
  tuberculoza
  batranete
  stari degenerative multiple
  o Importanta magneziului, fierului si calciu lui in terapeutica explica rolul curelorargiloase in:
  astenie
  demineralizare
  stari canceroase
  anemii.

  Este aproape inimaginabil cât de multe bogaţii ne ofera pământul pe care-l călcăm zi de zi în picioare. De zeci de mii de ani, de la homo sapiens încoace, Terra ne-a hrănit şi ne-a ajutat sa evoluăm. De milioane de ani pământul acesta a înflorit şi a rodit, dându-ne grâne, fructe şi legume. Noi îl otrăvim cu îngrăşăminte chimice, de dragul unor roade mai bogate. De milioane de ani ne dă oxigen, prin chimia tainică a apelor şi pădurilor. Noi taiem copacii, deversam deşeuri toxice înrâuri şi fluvii şi otrăvim aerul cu gigantice coşuri de fum. Răsturnăm munţii încautare de aur, argint şi alte metale rare, fără să ne pese de dezastrul rămas sub şenilele buldozerelor şi roţile
  excavatoarelor.

  Cu toate acestea DUMNEZEU ne îndură, iar pământul ne iartă.
  Mai mult, ne oferă în continuare hrana de zi cu zi, aer proaspăt, ape limpezi şi bogaţii ale subsolului la care nici nu am visat. Şi, de parcă toate acestea n-ar fii de ajuns, ne mai ajută să scăpăm de boli şi suferinţă.
  Într-o epocă de triumf al ştinţei, medicamentele pământului continuă să facă minuni.

 2. Mircea spune:

  Ce trebuie să mănânci pentru a-ţi reduce riscul de atac cerebral?
  Oamenii de ştiinţă anunţă că oamenii îşi pot reduce riscul de a suferi de una dintre principalele cauze ale dizabilităţilor şi ale decesului în lumea dezvoltată, accidentul vascular cerebral, printr-o dietă bogată în fibre.

  Cercetătorii au descoperit că fiecare 7 grame de fibre în plus în dieta zilnică duc la o reducere cu 7% a riscului de a suferi un atac cerebral. Această cantitate de fibre se regăseşte într-o porţie de paste din grâu integral plus două porţii de fructe sau legume.

  Descoperirea a fost făcută de cercetătorii de la Universitatea Leeds din Marea Britanie, care au analizat opt studii asupra dietei şi atacului cerebral ce au fost efectuate între 1990 şi 2012. Fibra alimentară este o substanţă de origine vegetală ce nu este digerată de către enzimele din tubul digestiv.

  Rezultatele cercetării se bazau pe cantitatea totală de fibră din dietă şi nu distingeau între fibra solubilă şi fibra insolubilă. „Un consum mai mare de alimente bogate în fibre, precum cerealele integrale, fructele, legumele şi nucile este un lucru important pentru toată lumea, dar mai ales pentru cei cu risc mai mare de a suferi de un atac cerebral, cum sunt persoanele supraponderale, fumătorii şi cei cu hipertensiune”, a explicat Diane Threapleton, coordonatoarea studiului publicat în jurnalul ştiinţific Stroke.

  Există două tipuri de accidente vasculare cerebrale: accidentul vascular cerebral ischemic are loc atunci când vasele de sânge devin blocate şi nu mai transportă sânge către creier, iar accidentul vascular cerebral hemoragic are loc atunci când un vas de sânge din creier se rupe. Ambele distrug celule nervoase din creier, lucru ce poate fi fatal sau care poate duce la dizabilităţi grave. Statisticile arată că în România are loc un deces prin infarct cerebral sau infarct de miocard la fiecare 10 minute.

 3. ana spune:

  http://filedelumina.ro/2013/01/26/prietenul-meu-ingerul/

  Există îngeri?
  Răspunsul îl veți găsi în acest film.
  Cinematografia rusă, sursa a multe dintre capodoperele zilelor noastre, nu se dezminte nici de data aceasta.
  Cine nu a văzut această producție cinematografică ar trebui să-și facă timp s-o urmărească.
  Pelicula este destinată tuturor, fiind o poveste minunată.
  Pentru o zi de sâmbătă ce poate fi mai bun decât un film ce încălzește sufletele.
  În plus, personajele și atmosfera din film sunt atât de apropiate cu cele din țara noastră încât dacă nu s-ar vorbi în limba rusă, ai putea crede că acest film a fost făcut într-un oraș din România.
  Vizionare plăcută.
  Notă: În cazul în care nu vă apare subtitrarea în limba română, vă rugăm să apăsați pe butonul “CC”.

 4. ggk spune:

  . Retrospectiv, cerinţele Troicii sunt: îngheţarea regimului financiar în domeniul serviciilor publice, economii importante prin concedieri semnificative şi eliminarea unor avantaje, creşterea colectării impozitelor, incluzând majorări şi noi impozite, inclusiv pe activele deţinute extern, reduceri ale cheltuielilor de asistenţă socială şi “ajustări” ale rambursărilor datoriilor guvernamentale.
  Cămătarii internaţionali au început deja să confişte averile cetăţenilor. În trecut am avut comunism în Rusia şi nazism în Germania. Acum globaliştii ne pregătesc un fascisto-comunism planetar. Mai întâi ne confiscă averile precum Stalin, apoi mai rămâne să ne implanteze cipuri şi să ne închidă în lagăre precum Hitler.
  http://dantanasescu.ro/2013/03/30/ue-discuta-deja-cine-va-urma-dupa-cipru.html


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s