04.04.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)

Reclame

22 comentarii on “04.04.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)”

 1. Ciprian spune:

  Un nou serial de Dan Bozaru a inceput. Mi-au atras atentia in prima parte precizarile despre tranzitul planetei Saturn prin Scorpion.
  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7483

  • ana spune:

   La examen un student ia un bilet – nu stie. Ia altul – iarasi nu stie. Al treilea – de asemenea…Si asa al patrulea, al cincilea…
   Profesorul il opreste si ii da nota „5”.
   Ceilalti studenti se revolta:
   – Pentru ce?
   – Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva….

   ****
   La un interviu:
   – Si acum, daca aveti cumva vreo intrebare despre firma noastra..
   – Pai… m-ar interesa sa stiu cam cati oameni lucreaza in firma dumneavoastra.
   – In general, cam un sfert…

   ****
   Un ascultator suna la un post de radio.
   – Buna ziua!
   – Buna ziua! Va ascultam.
   – Am gasit un portofel care contine 15.000 dolari si un buletin de identitate pe numele Popovici Mihai. As vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala.

   ****
   Tinerii casatoriti
   Ea: -Draga tu nu te gândesti toata ziua decât la sex; nu am putea sa discutam putin si despre arta, despre literatura?..
   -Bine…ai citit pe Balzac?
   -Nu.
   -Care e ultima pictura a lui Luchian?
   -Nu stiu!
   -OK, atunci hai in pat!

   ****
   Doi soti aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa .
   A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier.
   Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa .
   A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe
   tot felul se strazi, se invarte… Lasa cainele se urca in masina si pleaca.
   Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta…
   Sotul: – Nevasta, s-a intors cainele acasa?
   – Da, s-a intors.
   – Da-l la telefon, ca m-am ratacit….

  • ana spune:

   adr. de la http://www.facebridge.net
   am postat-o doar pt primul banc/imagine CYPRIOT ATM.
   (in continuare mai sunt unele nu prea reusite, pt care imi cer scuze)

 2. Mircea spune:

  Din miracolele naturii: un singur aliment ne protejează de diabet, cancer, probleme cardiace şi artrită!
  O nouă cercetare arată că persoanele care consumă de două sau de trei ori pe săptămână nuci îşi pot reduce riscul de a suferi de diabet de tip 2 cu aproape un sfert.

  Studiul efectuat pe aproape 140.000 de femei din Statele Unite ale Americii a arătat că persoanele care consumă regulat porţii mici de nuci se bucură de protecţie împotriva acestei afecţiuni ce ameninţă să se transforme într-o epidemie la nivel global.

  Femeile care consumau un pachet de nuci de 28 de grame de cel puţin două ori pe săptămână prezentau un risc cu 24% mai mic de a dezvolta diabet de tip 2 în comparaţie cu femeile care consumau rar sau deloc nuci.

  Cele mai noi rezultate au fost publicate în Journal of Nutrition, însă acest studiu nu este primul care indică efectul anti-diabetic al nucilor, alte cercetări arătând beneficii similare. Cu toate acestea, noua cercetare este una dintre cele mai mari studii care atestă că un consum regulat de nuci poate preveni apariţia acestei boli.

  Deşi studiul a fost efectuat doar pe femei, este foarte probabil ca şi bărbaţii să beneficieze de acelaşi efect.

  În România, peste 590.000 de pacienţi sunt diagnosticaţi cu diabet zaharat, iar autorităţile medicale estimează că numărul real este mai aproape de un milion, acesta urmând să crească în următorii ani ca rezultat al sedentarismului şi al stilului de viaţă nesănătos. Netratat, diabetul poate creşte riscul de atacuri de cord, orbire şi amputare.

  Principalii factori de risc pentru diabet sunt inactivitatea fizică, dieta nesănătoasă şi kilogramele în plus.

  Prevenirea diabetului nu este singurul beneficiu al nucilor. Acestea sunt bogate în acizi graşi sănătoşi, despre care mai multe studii au arătat că reduc inflamaţia în corp şi protejează împotriva afecţiunilor cardiovasculare, a cancerului şi a artritei.

  Mai mult, un studiu efectuat anul trecut de experţi de la Universitatea California a arătat că tinerii cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani care consumau nuci în fiecare zi îşi creşteau numărul de spermatozoizi şi nivelul fertilităţii.

  Un alt studiu, realizat de cercetătorii de la Universitatea Louisiana State, arată că persoanele care consumă nuci îşi reduc riscul de a deveni obezi. Persoanele care consumau diferite varietăţi, printre care migdalele, caju sau fistic prezentau o greutate mai scăzută, un indice de masă corporală mai mic şi o circumferinţă a taliei mai mică decât persoanele care nu mâncau nuci. De asemenea, aceste persoane prezentau un risc mai mic de a suferi de probleme de inimă, diabet de tip 2 şi de sindromul metabolic.

  • BELA spune:

   Traiasca nuca!! :-0

  • Petra spune:

   Nu contest calitatile nucilor sau rezultate studiului dar… parerea mea este ca persoanele care consuma nuci, fructe, legume sau beau ceaiuri din plante (asa cum apar in toate studiile acei maniaci 🙂 care au diete atat de constante) sunt, in general, mai atente la dieta lor. De unde si indicele „de masă corporală mai mic şi o circumferinţă a taliei mai mică” si o sanatate mai buna.
   As vrea sa vad si ce se intampla daca niste fastfudisti sadea, sedentari, fumatori si bautori la greu mananca cele 28g de nuci per zi. Ma rog, fastfudiste sedentare.
   🙂

 3. Mircea spune:

  George unde esti ? de doua zile nu mai vin Stirile , sper ca esti bine.Gand Bun M.

 4. ioana spune:

  George e arestat a avut niste probleme mai vechi, dar sa speram ca se va rezolva si George se va intoarce cat mai curand si o sa continue activitatea pe acest blog………Bafta George….Sa auzim de bine cat mai curand…Fii tare baiatule…Nu ceda si nu recunoaste nimik ca n-au ce sa-ti faca….Si daca te bat nu recunoaste ca te infunda astia

 5. lili3d spune:

  ,,Scriitorul de scrisori”:

  • ana spune:

   Acest film nu este adresat tuturor intamplator, ci pentru a ne incuraja sa devenim scriitori de scrisori. Incep prin ai scrie lui George.
   ❀ ♥ ❀¸ ¸ ¸. • *´¯`❀ *♥ * ❀¸ ¸ ¸.• *´¯`❀ ✿
   ♥ ¸ ¸ ¸.• *´¯ ` Mulțumesc ¸¸ .• *´ ¯` ♥
   ✿ ❀¸ ¸ ¸.• *´¯`❀ * ✿ *❀ ¸ ¸.• *´¯`❀ ✿ ❀
   Nu atat stirile sunt importante pentru noi ci chiar tu, George. Iti transmit ganduri de iubire si lumina!

 6. lili3d spune:

  Material primit prin mail:
  ,,Foarte clar explicata aparitia cancerului si solutiile de a-l „tine in frau”

  In articolul acesta voi încerca să fiu cât mai explicit şi cât mai scurt. Ştiinţa din spatele acestei maladii e una foarte simplă.

  Corpul fizic e format din trei părţi principale: celule şi două lichide (sânge şi limfă). Sângele alimentează cu ”hrană” toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate în urma simplei funcţionări a celulelor şi le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp. Un nou-născut, pentru a creşte, are nevoie de două lucruri vitale: să fie hrănit şi să i se schimbe scutecele :). Exact la fel e şi cu celulele noastre. Ele au nevoie de hrană (prin sânge) şi de detoxifiere (prin limfă). Lichidul acesta „uleios” şi mai vâscos decât sângele, care preia toxinele din celule, are o problemă: este staţionar în corpul nostru, nu este împins/pompat – asemenea sângelui de către inimă -. Iar pentru a-l mişca, este nevoie de mişcare fizică – mişcarea muşchilor îl pune în mişcare -. Acesta este motivul pentru care transpir imediat ce încep să alerg, de exemplu. Sistemul limfatic începe să se mişte, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le elimină foarte uşor. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman….. e ”o grămadă” de celule.

  Sângele are un ph de 7,35 – 7,45: aşa a fost creat, aşa trebuie să rămână! În aproximativ patru minute, corpul trebuie să ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de situatie; altfel, viaţa ar înceta în corpul acesta. Fructele şi legumele consumate în stare crudă acidifică sângele fffff puţin. Aceleaşi legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere şi coacere, îl acidifică şi mai mult. Proteina animală induce o aciditate şi mai mare. Alimentele superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare!

  Cum spuneam, sângele are la dispoziţie patru minute să ajungă la un ph de 7,35; dacă are puţină aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din corpul nostru (calciu şi magneziu luate direct din oase şi dinţi), aceasta ducând în timp la slăbirea densităţii osoase. Problema mai mare e când aciditatea este foarte mare şi corpul nu mai poate, în patru minute, să ridice ph-ul sângelui. Spuneam mai devreme că sângele alimentează şi e în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face ca să scape rapid de aciditate şi să rămână alcalin???? ……..Aruncă toată aciditatea pe celule!!!!!!! Şi la multi dintre noi face aceasta de trei ori pe zi :(.

  Starea normală a celulelor noastre e una alcalină. Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celulă îşi produce energia prin mitocondrii (supranumite şi „uzine energetice”, deoarece conţin enzimele oxido-reducătoare necesare respiraţiei. Respiraţia produce energia necesară organismelor, iar această energie este înmagazinată în moleculele de ATP. Mitocondriile au material genetic propriu – ADN mitocondrial -, care conţine informaţia genetică necesară sintezei enzimelor respiratorii), oxigenul, glucoza şi fructoza fiind esenţiale!

  Acum, imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe celule. Celula sănătoasă devine astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să moară, ori să se transforme. De obicei se transformă…….. şi devine o celulă care se adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască într-un mediu anaerob, producându-şi energia prin fermentaţie. Aceasta este celula canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie; toţi avem între 1.000 şi 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp. Sistemul imunitar şi globulele albe le distrug, însă. În cazul acesta, se ridică întrebarea: „Atunci, de ce cancerul face aşa mari ravagii? De ce nu sunt protejaţi toţi de propriul sistem imunitar şi de globulele albe proprii??”

  Aici e partea interesantă: celulele au o inteligenţă proprie. Celula aceea, când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de globulele albe şi găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul imunitar: se înveleşte cu nişte celule normale şi sănătoase care aparţin corpului (celule trofoblaste) şi astfel, sistemul imunitar nu vede ce e înăuntru.

  Exact acelaşi lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetusul, în corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scoţia, scria un articol publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara că între celulele canceroase şi anumite celule preembrionare caracteristice fazei iniţiale a gravidităţii, nu există nicio diferenţă.
  Celulele stem sunt nişte celule din care se poate forma orice. Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule (pentru a crea viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de ţesut, în caz de accident).

  Beard a observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule trofoblaste) seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta creşte exploziv în primele trei săptămâni de sarcină, după care se opreşte din creştere. De ce? Pancreasul copilului începe să funcţioneze după a treia săptămână de sarcină, producând o enzimă numită „tripsină”. Şi se pare că această enzimă opreşte din creştere placenta. Până în a noua lună, creşterea placentei este foarte lentă. În luna a noua pancreasul fătului, care lucrează deja la capacitate maximă, împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi suficient de mari încât să găurească placenta. Odata placenta perforată, lichidul amniotic iese (se rupe apa) şi sistemul imunitar vede ce se „ascunde” acolo, declanşând imediat durerile naşterii; practic, îl dă afară pe ”parazit” :))).

  Tripsina, în afara faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digeră proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în care unii dintre noi trimit cantităţi mari de tripsină spre digestia alimentelor de trei ori pe zi şi mai au şi pancreasul slăbit, acesta nu produce tripsină suficientă nici pentru digestie, … deci cum va mai putea distruge învelişul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar?…… Acesta este motivul pentru care creşterile tumorale depind atât de mult de ”stilul de viaţă” şi de obiceiurile alimentare.

  Se pare că celulele canceroase au nevoie de zece (!!!) ani de divizări şi multiplicări, ca să poată fi observate cu aparatele medicilor şi pentru ca aceştia să pună diagnosticul „cancer în faza I”. Dacă în aceşti zece ani ţinem câteva posturi în care să nu mâncăm, o perioadă, nimic de origine animală, toată tripsina disponibilă va merge şi va digera învelişul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească rolul. După un post, Dumnezeu ne poate vindeca de cancer şi noi nici să nu ştim aceasta.

  Chimioterapia si radioterapia, ce fac???? Omoară celule canceroase!!!!! Fff bine, până aici…. Omoară, însă, şi celule sănătoase??!!! Haideţi să trecem cu vederea aceasta…… Dar fiţi atenţi: ele PARALIZEAZĂ GLOBULELE ALBE!!!!!!!! Dupa prima şedinţă de chimioterapie acestea nu mai luptă, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar. Acum intră în scenă ”medicamentele” lui Dumnezeu. În multe fructe şi legume există nişte ”coloranţi”. Aceşti coloranţi sunt, de fapt, nişte otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru (resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul roşu şi de cel galben.

  Să vedem modul de funcţionare!!! ….. Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-şi produce energia, întrucât o produc prin fermentaţie, deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din 20 în 20 de minute, vom alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar consumând zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, concomitent cu consumarea zahărului, celulele canceroase vor consuma şi resveratrolul şi vor muri pe capete. Primul lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două. Celula aceea canceroasă am distrus-o şi acum, în locul ei, e un lichid foarte toxic. Aceastî otravă trebuie scoasă cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic!! Există două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea. Consumul a 3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic şi îl va duce în ficat.

  Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată. Aici mai apare o problemă: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi otrava şi o va reintroduce în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat.

  Soluţia salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des şi apoi să scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac!!! Dacă bem cafeaua, aceasta stimulează rezervele de glicogen din ficat şi ne dă un boost de energie – stimulată!! -, dar dacă o folosim ca şi clismă, aceasta stimulează ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), bila se amestecă cu cafeaua în intestin şi colon şi este eliminată imediat din organism.

  Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol şi zahăr în sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm, până dimineaţa, celulele canceroase. Apa cu lamaie şi echinaceea duc – prin mişcarea limfei – otrăvurile în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră asigură eliminarea toxinelor cât mai repede posibil, nelăsându-le să se reabsoarbă.

  Iar acum, în încheiere, o părere personală – dacă vreţi, o credinţă a mea -: TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL, DACĂ NU INTERVINE ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCĂ, EMOŢIONALĂ!!

  ….. După ce oamenii apelează la toţi doctorii, fac tot felul de chimioterapii – care, în sine însele, sunt pentru a omorî trupul – şi după ce le încearcă pe toate, abia atunci acceptă oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin „medicamentele” Lui: pentru SUFLET – dragoste şi iertare, iar pentru TRUP – plante şi fructe vii. În multe cazuri, Dumnezeu râde…. râde în nas ştiinţei şi înţelepciunii omeneşti, iar binecuvântarile LUI (dacă omul alege să intre în ele*) sunt gata să funcţioneze şi să regenereze corpul atât de otrăvit de ură, invidie, neiertare, ………… stil de viaţă şi alimentaţie……. Dumnezeu vindecă sufletul ruinat…… şi salvează şi trupul – de multe ori, şi mai ruinat -, restaurând astfel mare parte a fiinţei umane…….. Aici apare, însă, o problemă: El nu poate reface trupul, atâta timp cât nu reface sufletul, mai intâi (s-a demonstrat ştiinţific că emoţiile şi sentimentele negative acidifică sângele şi celulele, chiar dacă suntem pe o dietă 100% crudivoră) ….Aşa funcţionează planul Lui…… Când eu am mai mare încredere într-un om cu halat alb, decât în Creatorul Cerului şi al Pământului, ce dovadă mai mare de necredinţă în puterea LUI de a mă vindeca, pot avea?…… Aşa ne manifestăm necredinţa în Dumnezeu prin faptele noastre!! Mergem la un om şi „credem” că el poate înlătura sau tăia ”erorile” lui Dumnezeu……. Dacă ”medicamentele” LUI şi intrarea în ascultare, prin accesarea binecuvântarilor Sale – pe care le-a lăsat acolo pentru noi încă de la întemeierea Pământului -, nu ne pot restaura şi vindeca………. NIMIC ŞI NIMENI ALTCINEVA NU VA PUTEA!!!!!!!!!!!!”

 7. mimi spune:

  Dragi „membri” ai comunitatii valahe,
  sugerez ca atata vreme gazda este in silentio stampa sa mai deschidem aceasta usa.
  De exemplu daca eu sunt bine dar nu bag lumea in seama e in regula,pierde cine se supara.
  Daca mie nu mi-e bine dar prietenii ma cauta sigur ma simt mai bine.
  Sa avem cu totii numai zile bune.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s