08.04.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)

 

Anunțuri

9 comentarii on “08.04.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)”

 1. liviontz spune:

  Pt.GV care iar vrea sa plece….Noi aici…at home… il asteptam!

 2. Mircea spune:

  Sufletul dupa moarte, in gandirea lumii

  Existenta spiritelor destrupate era axiomatica in epoci ceva mai spirituale. Pitagora intr-un imn inchinat planului superior scria: “Cinsteste si pe Geniile pamantesti, indeplinind tot ce este hotarat de lege.”

  Anticii numeau aceste entitati daimoni sau genii si credeau ca locuiesc in eter, in vazduh, dar si in celelalte elemente. Iata ce este scris in Corpus Hermeticum: “…ei au gravat pe table ascunse faptul ca aerul este plin de genii”.

  Initiatii tuturor timpurilor cred ca odata atinsa cunoasterea de sine, omului i se reveleaza nemurirea si apartenenta la poporul ceresc. Hierocles, unul dintre marii exegeti ai lui Pitagora crede ca “geniile sunt suflete omenesti care s-au impodobit cu adevar si virtute, pentru ca au dobandit cunoasterea”.

  Gnoza este principiul care transcede limitele dogmei! Asadar, daimonii sunt spiritele defunctilor, care au fost transformate de zei in duhuri nelimitate de spatiu si timp. Ei pot fi buni sau rai in functie de misiunile pe care le primesc de la zei.

  Platon crede ca daimonii traiesc atat in cer, cat si pe pamant, in trupuri, in aer, apa…peste tot. Plutarh scrie: “Thales. Pitagora, Platon si stoicii au spus ca Spiritele sunt substante de natura divina, ca exista spirite bune sau rele, dupa cum sufletele lor, in timpul vietii au fost bune sau rele.”

  Si iata cum gandirea sofisticata a Europei vechi se inrudeste cu gandirea animista atat de prezenta in Africa si Orient.

 3. ana spune:

  sursa edituradaksha.ro

  Dovezi stiintifice de necontestat despre uluitoare surse de energie libera in Antichitate

  Una dintre descoperirile monumentale, care ar putea schimba complet viziunea omenirii din prezent, a fost ignorată în totalitate de mass-media internaţională, chiar dacă echipa care a realizat cercetările a petrecut patru ani de studii geologice şi arheologice intense. Situl arheologic cu piramide, care în prezent este cel mai „activ” pe glob, este situat în Bosnia şi a fost descoperit în anul 2005.

  Echipa de cercetători care a studiat în amănunţime situl a demonstrat fără echivoc că piramidele respective erau de fapt folosite ca nişte veritabile surse de energie liberă în antichitate. Cercetările arăta cum din vârful piramidelor ţâşnesc coloane de energie electromagnetică, precum nişte semnale foarte puternice, care nu pot fi explicate de către ştiinţa oficială. Dovezi copleşitoare, susţinute de către cercetări ale tuturor comunităţilor de arheologi din lume dovedesc faptul că ceea ce se afirmă în prezent despre culturile şi civilizaţiile antice de pe planeta noastră este în totalitate greşit.

  Se afirmă că motivul principal pentru care o astfel de descoperire epocală a fost complet ignorată şi evitată de mass-media internaţională este subjugarea ei de către corporaţiile elitei oculte ce doreşte să stăpânească omenirea prin manipularea informaţiei şi prin alte mijloace teribile de supunere şi control în masă. Motivul secundar a fost acela că o astfel de prezentare ar fi forţat modificarea sistemelor de gândire religioasă, ştiinţifice şi academice, care există în prezent în lume.

  Dr. Sam Osmanagich a investigat piramidele peste tot în lume acolo unde ele se află, însă dintre toate el consideră piramidele recent descoperite la Visoko, în Bosnia, ca fiind cele mai relevante. Ceea ce este însă şi mai remarcabil este modul în care el a fost atacat cu înverşunare în media internaţională de către comunitatea ştiinţifică, datorită incredibilelor sale descoperiri, pe care le-a înfăţişat fără complexe. Primul lucru pe care îl fac puterile lumii atunci când sistemul lor de control al lumii este ameninţat, e acela de a crea o informaţie falsă pentru a determina oamenii să creadă că tehnologiile din vechime reprezintă de fapt ceva fals.

  În clipul video de mai jos, dr. Osmanagich detaliază sintetic următoarele idei: 1. piramidele din Bosnia sunt primele piramide din Europa; 2. ele sunt cele mai mari din Europa; 3. laturile lor cardinale sunt cele mai precis orientate din lume; 4. materialul de construcţie care a fost identificat în situl respectiv este mai calitativ şi mai eficient decât cel mai bun beton din zilele noastre; 5. piramidele din Bosnia reprezintă cele mai vechi piramide din lume; 6. sub aceste piramide există cea mai mare reţea antică de tuneluri şi de camere subterane care a fost găsită până în prezent; 7. în aceste tuneluri au fost găsite blocuri gigantice de piatră, cântărind peste 9 tone fiecare.

 4. ggk spune:

  Ştirea externă a zilei de azi este aceea că Margaret Thatcher, fostul premier al Marii Britanii, cunoscută drept “Doamna de Fier”, a murit, la vârsta de 87 de ani, în urma unui atac cerebral.
  In perioada 1979 – 1990, în care Anglia a fost condusă de “Doamna de Fier” s-au făcut aceleaşi lucruri criminale şi îndreptate împotriva cetăţenilor ca şi pe vremea regimului băsist din România: privatizări, măriri de taxe, reducerea cheltuielilor cu asistenţa socială, creşterea datoriei publice, totul în numele economiei de piaţă, al legilor pieţei şi al liberalizărilor în favoarea corporaţiilor transnaţionale.
  Revenind la “Doamna de Fier” aceasta se face responsabilă de distrugerea mineritului britanic în proporţie de 100%, dezindustrializarea masivă a multor oraşe, având ca efect creşterea accentuată a şomajului, introducerea de noi taxe, care au generat ample revolte şi manifestaţii de stradă violente, din cauza nemulţumirii tot mai mari a cetăţenilor simpli.
  Un astfel de şir de revolte violente au avut loc după ce madam Thatcher a introdus aşa-numita „poll tax” sau „taxa de comunitate”.
  http://dantanasescu.ro/2013/04/08/margaret-thatcher-era-un-fel-de-basescu-cu-fusta.html

 5. ggk spune:

  Baza Ulmu – un proiect de bază în județul Maramureș
  Proiectul propus, care se va desfășura pe o suprafață de aproximativ un hectar, vizează construcția unui eco-dome prin tehnica super-adobe, ridicarea unor hugelkultur-uri, crearea unei gradini de legume, plantarea de diferite specii și soiuri de pomi și arbuști fructiferi, crearea unui iaz, și multe altele.
  http://www.permacultura.ro/blog/2013/04/07/baza-ulmu-un-proiect-de-baza-in-judetul/

 6. ggk spune:

  Deshidratarea – modul organic şi natural de conservare a fructelor şi legumelor
  http://www.rostirea.ro/news/deshidratarea-modul-organic-si-natural-de-conservare-a-fructelor-si-legumelor


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s