Stiri scurte:08.04.2013

Reuters

North Korean soldiers take part in a shooting drill in an unknown location in this picture taken on April 6, 2013 and released by North Korea's official KCNA news agency in Pyongyang on April 7, 2013. REUTERS-KCNA

– Putin nu exclude posibilitatea ca N Coreea sa mai lanseze o racheta sau chiar sa detoneze o incarcatura nucleara in scop de provocare. Pana atunci, armata se antreneaza cu trageri la tinta!(Desi nu se spune, multi dintre ei sunt antrenati si in „tae kwan do” avand lovituri deosebit de periculoase: cu pumnul, picioarele si impingeri din lateral cu palmele!GV)

North Korea suspends last project with South, Putin cites Chernobyl

b-2stealth

–  Deasupra teritoriului Sud Coreii, SUA executa provocativ simulari de bombardament cu avioane stealth B2, care costa 2 miliarde$$$/bucata!(Un portavion e ceva mai ieftin. Si nici nu ti-l doboara sarbii!GV)

U.S. Stealth Bombers in Dry Run Over S.Korea

– N Coreea dispune si ea de 300 de avioane  AN2 de fabricatie sovietica  nedetectabile prin radar  intrucat au fuselajul din panza. Pot transporta un comando de pana la 10 militari!(Am vazut ca unii din comando au si caini lupi dresati!GV)

WHAT A THIRD KOREAN WAR WOULD LOOK LIKE

-Anonymous a lansat un al doilea atac masiv asupra Israelului #OpIsrael si  spun ca i-au creat pagube de miliarde de $$$, negate insa de Israel. Anonymous declara ca „va sterge Israelul din spatiul virtual” din cauza felulul cum ii trateaza pe palestinieni! Zeci de siteuri ofciale printre care si Ministerul Apararii  erau indisponibile duminica!(Daca le-au deconspirat spionii… deja lovitura e imensa!GV)

Anonymous launches massive cyber assault on Israel

– Putin a emis   un decret prin care le da 3 luni oficialilor rusi sa-si inchida conturile din strainatate, sau vor fi scosi din functii!

Putin gives Russian officials 3 months to close their foreign bank accounts

popsci

– Un nou algoritm creat la Kioto, Japonia, poate vizualiza visele unei persoane cu o acuratete de 60%.  VIDEO

Scientists Can Pluck Images Out Of Your Dreams

– Celulele din sange, inima si plamani pot mirosi ceea ce mancam?

Do cells in the blood, heart and lungs smell the food we eat?

NASA - National Aeronautics and Space Administration

This artist's concept depicts a dense, dead star called a white dwarf crossing in front of a small, red star. The white dwarf's gravity is so great it bends and magnifies light from the red star. (Image credit: NASA/JPL-Caltech)

– NASA a reusit sa fotografieze o stea superdensa pitica alba care curbeaza lumina!

– Cercetatorii de la Universitatea din Washington au reusit sa inregistreze din microundele ancestrale  cosmice de fundal sunetul Big Bang-ului!

Listening to the Big Bang – in high fidelity (audio)

– Inca din 1964, SUA dispunea de „masina timpului ” si zbura cu aparate antigravitationale din 1956! Formula de calcul cu care aceasta masina a timpului a fost realizata provine de la ET! (Oh… O fi gasit pe Marte, robotul Curiosity molecule de viata? Daca nu, CE CAUTA ACOLO?!GV)

Un videointerviu cu  totul deosebit de interesant!

Anunțuri

12 comentarii on “Stiri scurte:08.04.2013”

 1. lili3d spune:

  Mă așteptam să-mi explodeze calculatorul de la ,,Big bang”!… 😀

 2. Andy Trandaf spune:

  George, tae kwan do este un sport coreean, surogat de arte martiale, in nici un caz nu au „avand lovituri deosebit de periculoase: cu pumnul, picioarele si impingeri din lateral cu palmele” !!! :))) Ti-o spune un cunoscator in domeniu. taekwan do au in schimb un foarte bun piar de asta toata lumea crede ca zburind cu picioarele pe sus poti bate pe cineva cu chestia asta!

  • George Valah spune:

   Mie mi s-a parut hilar antrenamemctul de „razboi”, cu trageri in poligon cu Makarovul! Imediat „sub” asta ar fi … lupta corp la corp! 😀 Impingerile sunt in kung fu, dar comicul „amenintarii” era prea „tentant”! 😉

   • BELSIM spune:

    Trasul cu pistolul la tinta mi se pare atat de hilar; armata romana invata soldatii in 2003 cum sa opreasca tancurile cu galeti de vopsea pe care sa le toarne pe vizor. Interesant este ca mai era si o unitate de transmisiuni si erau constienti ca in caz de razboi ei cad primii, de la ceva ce vine din cer.
    Dar spectacolul e spectacol!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s