Stiri scurte: 12.04.2013

– Din cauza scurgerilor de apa puternic contaminata de la rezervoarele TEPCO de la CN Fukushima, s-ar putea lua decizia ca aceasta sa fie „varsata de-a dreptul in ocean” pentru a se putea repara neetanseitatile!

Tepco Faces Decision to Dump Radioactive Water in Pacific

The Guardian home

– US : N Coreea trebuie sa puna capat retoricii sale  razboinice! De asemenea SUA spune ca va dobora orice racheta nord coreana tintita catre SUA sau aliatii ei – Coreea si Japonia – dar daca o racheta va fi directionata spre mare, America o va lasa sa-si urmezr cursul pentru a evita alte escaladari cu N Coreea…

North Korea must end its ‘belligerent approach’, says Obama

The Independent

– Un fost spion in N Coreea spune ca liderul Kim Jong un are probleme in a-i stapanii pe militari si se teme de o lovitura de stat a acestora!

Spy claims Kim Jong-un is struggling to control the North Korean army

– In atacurile  americane  cu drone din Pakistan, dintr-un raport „scapat” rezulta ca intre 50% si 80% dintre victime sunt inocente!

Leak Shows US Hid The Truth About Drone Strikes

Website of the Telegraph Media Group with breaking news, sport, business, latest UK and world news. Content from the Daily Telegraph and Sunday Telegraph newspapers and video from Telegraph TV.

– UE vrea sa puna mana pe rezervele de aur ale Ciprului!

EMU plot curdles as creditors seize Cyprus gold reserves

The Daily Bail

– Cati milionari colecteaza … ajutor de somaj?

– Adevarata fata a „razboiului contra terorismului” este „razboiul contra comunitatilor tribale”- care sunt unite si cu traditie  si impotriva principiilor spirituale- pentru a fi inlocuire cu „dorinte si dependenta de bunurile materiale”!

– Indivizii nu isi aparin lor insisi, ci comunitatii! Copiii vostrii nu sunt „ai vostri” ci „ai comunitatii”! (Adica „ai lor”!GV)

Are Individuals The Property Of The Collective?

– In SUA Cei ce se indoiesc de „incalzirea globala” vor fi curanf fortati sa-si „schimbe parerea”! Se va introduce in scoala o materie noua despre „schimbarea climatica datorata omului din cauza arderii combustibililor fosili”! (Bine ca „ereticii” nu vor fi arsi pe rug, ca ar emana…”carbon”!GV)

Climate change now included in US curriculum

National Defense Magazine

– DARPA  prin firma Echolink din LA, vrea sa construiasca roboti care spre deosebire de cei cu sisteme computerizate, acestia sa fie complet autonomi si sa actioneza si  gandeasca ca oamenii!

DARPA Building Robots With ‘Real’ Brains

– Ceva se intampla in apele  Oceanului Pacific: dupa uriasa aglomerare de delfini pe 50Kmp din fata orasului San Diego,  un numar urias de lei de mare esueaza bolnavi si muribunzi pe plajele din fata Beth Pratt, California! (Sa fie … apa radioactiva deversata de la CN Fukushima?GV)

Paper: 35 sq. mile ‘mega-pod’ of dolphins related to sea lion deaths in California? Extraordinary changes seen in behavior of marine mammals — Pretty obvious something’s going on

Science World Report

Solar Flare

– Ieri, o emisie coronara solara cea mai puternica de pana acum a fost emisa de Soare si se indreapta spre Pamant!

Sun Slings Largest Solar Flare Yet: Coronal Mass Ejection Hurtles to Earth

TruthTheory

– S-ar putea ca omenirea sa fie in pragul extinctiei, fara ca „macar sa chitaie”! Mai multe date puse cap la cap, conduc spre aceasta concluzie :

 1. Ecosistemele nu reactioneaza linear ci isi schimba statusul in mod abrupt!(Schaeffer, 2001).
 2. Biosfera globala isi schimba statusul daca numai 7% sau mai mult isi schimba starea.(Barnosky, 2012).
 3. Managerii,  dezvoltatorii, politicienii, nu isi coordoneaza proiectele impreuna cu oamenii de stiinta sau expertii.(Staudinger: Technical Input to the 2013 National Climate Assessment, 2012).
 4. Evolutia e pe departe mai putin probabila decat extinctia.(Schwartz, 2006).

HUMAN EXTINCTION WITHOUT A SKUEACK?

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

Inspiration: German photographer Michael Wolf documents the extreme nature of Hong Kong's urban developments in his series Architecture of Density

Mind-boggling: Photographer Michael Wolf's incredible shots capture the extreme scale of skyscrapers in one of the world's most densely populated places; Hong Kong

Dilapidated: The photographer documents some less than idyllic living quarters in Hong Kong, where charities have highlighted the plight of underprivileged residents trying to afford a home in a place where space is at a premium

-Apartamente „cutii de chibrituri” din Hong Kong! Galerie foto (Si cand te gandesti ca cei din Hong Kong sunt invidiati de cei din China continentala!GV)

Can you believe these are actually apartments? The stunning images of Hong Kong ‘living cubicles’ that look just like Borg cubes

– „Cand radioul era rege!” Colectie de vechi emisiuni radio din America!

Here Is A Major Collection Of 
All The Great Old Time Radio Shows

Research has found the essential oil from rosemary helps long-term memory

– Cine miroase rozmatin, poate sa-si imbunateasca memoria cu 75%!De asemenea indeparteaza durerile de cap si e bun in digestie!

Why a whiff of rosemary DOES help you remember: Sniffing the herb can increase memory by 75%

 

Reclame

6 comentarii on “Stiri scurte: 12.04.2013”

 1. Ciprian spune:

  Probabil ati citit stirea despre inventia unei fel de masini a timpului de catre un iranian (iata ca are si functie, director administrativ al Centrului de Inventii Strategice)- http://roaim.co.nr/ -, dar in afara de asta ma intrebam daca in Romania sunt utilizatori ai unor astfel de aparate, cu referire mai ales la puternicii zilei care apar mereu la TV.

  • George Valah spune:

   Ma indoiesc ca cei care apar mereu la TV sunt…”puternicii zilei”. Papusile intotdeauna sunt in fata, iar papusarii dupa cortina.
   De folosit, da, sunt folosite unele aparate mai putin cunoscute publicului. Masina timpului din clip era doar (la acea vreme) un fel de decodor care facea vizibil anumite lucruri inregistrate in campul gravitational terestru, asa cum ai vedea un film prin aparatul de proiectie cinema…

 2. gabin spune:

  imaginile din Hong Kong sunt superbe. M-au ravasit complet! Un fel de ghetou pe verticala pt care permacultura este la mii de ani lumina departare.

 3. gicson spune:

  Nu ,nu au de cand sa ne arda pe rug .In secolul 21 s-au gandit cum sa ne scurteze suferinta

 4. gicson spune:

  Este vorba de al 7 lea video din cele 8 de la aceasta adresa in care ni se arata si cum vor decurge orele cu noua disciplina despre incalzirea globala .interzis minorilor si celor sensibili.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s