Stiri scurte: 24.04.2013

 

KING WORLD NEWS - BLOG

– Panica generalizata pe piata aurului: tot mai mult cererea este pentru aurul fizic si nu numai pentru cel scriptic, iar cand acesta e cerut la vedere… nu e! Unde este „aurul adevarat”?!

Sinclair – Full-Blown Panic As People Ask “Where Is The Gold?”

Richard Russell, nasul tuturor stiristilor din US spune: ” Astatzi investitorii sunt in cea mai neobisnuita.pozitie. Suntem aproape de  a fi martorii si a trai cele mai mari schimbari din istoria economica a omenirii! Va fi ca si pentru cei ce au trait si supravietuit WW2! Intr-un an cel mult doi, dollarul isi va pierde statutul de moneda de schimb  a lumii iar piata americana de bonduri se va prabusi! „

Richard Russell – Frightening, Historic & Unprecedented Times

express_logo

– Rusii carora „li s-a dat pontul” au reusit sa scoata 2 miliarde lire sterline din bancile din Cipru, inainte de jecmanirea conturilor! (deci… astia erau ai KGB, restul, „treaba lor si sa si-i tina acasa”!GV)

‘Tipped-off’ Russians withdrew £2bn from Cyprus before tax raid on banks

SHTF Plan - When The Shit Hits the Fan, Don't Say We Didn't Warn You - Preparedness, Planning, News, and Commentaryi

– Obama semneaza un ordin prin care se interzice importul de munitie, incarcatoare si accesorii de armament fara aprobarea Congresului! (inseamna ca si Congresul e …”sigur”!GV)

Executive Action: Obama To Ban Importation of Ammo, Magazines and Gun Accessories Without Congressional Approval

– Beck se tine de cuvant si incepe sa dea informatii despre evenimentele legaate de „atentatul” de la Boston!

– Guvernatorul Kansassului . Sam Brownback a semnat transformand in lege Senate Bill 102  prin care statul Kansass se excepteaza de la orice lege federala care ar contraveni Amendamentului 2 din Constitutie – adica dreptul de a avea arme.

New law protects 2nd Amendment from feds

– Polonia e a 8-a tara din Europa care interzice poprumbul MG!

Poland Becomes The 8th EU Nation To Ban Monsanto Maize

– Stirile de 4 minute, ce urmeaza „imediat”!

1,1 Miliarde de persoane traiesc pe glob cu sub 1$/zi!

News.com.au

News.com.auhttp://www.youtube.com/watch?v=Sayi78GOhl4&feature=em-uploademail

– Studiile genetice pe schelete conduc la situatia ca acum 4500 de ani, in mod misterios populatia autohnona din Europa a disparut fiind inlocuita cu alta populatie !

Ancient Europeans mysteriously vanished 4,500 years ago

Brain Scans Reveal That Humans Definitely Feel Empathy For Robots

– Scanari ale creerului arata ca oamenii  au simtaminte de empatie pentru … roboti!

Brain Scans Reveal That Humans Definitely Feel Empathy For Robots

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

image001.png

–  Beitanicii traiesc acum in cele mai mici locuinte din Europa de Vest!

The bubble planet: Earth is surrounded by a giant magnetic bubble called the magnetosphere.

–  Asa arata „basica magnetica” a Pamantului care-l protejeaza de radiatiile solare!

Nasa image reveals the magnetic ‘bubble’ that is protecting the Earth from solar particles as it speeds through space

 

Anunțuri

8 comentarii on “Stiri scurte: 24.04.2013”

 1. Marko spune:

  George, ce naiba fac ?! Eu nu stiu engleza(de fapt o detest, ca si limba rusa, si nu-mi pot reprima aceasta traire), fapt pentru care nu inteleg o iota din ce spune Beck despre ”maraton” ! Nu poti sa faci macar a scurta sinteza ? Poate cind vor fi si alte dezvaluiri ! Eu sin sigur ca nu sint unicul care detesta limba engleza !
  Te rog sa nu te superi daca am o pretentie prea mare !
  Multumesc !

  • George Valah spune:

   Ceea ce spune Beck e extrem de..”tehnic”! Incepe prin a arata ca guvernul si mass media mint publicul iar cei care dezvaluie dedesubturile risca ani grei de inchisoare! In acest moment exista 3 persoane implicate in atentatul de la Boston: primul arestat luni, e de nationalitate saudita, ranit in explozie si internet in spital. (din alte surse ar fi vorba de un fiu al lui bin Laden pe nume Hamza! http://shutking.blogspot.ro/2013/04/that-detained-saudi-student-named-al.html)Acesta era deja „marcat” de o agentie americana specializata in terorism cu „3B” adica „terorist extrem de periculos”!Ca cineva sa fie astfel „marcat” trebuie sa existe dovezi extrem de clare ca a actionat deja ca terorist in situatii anterioare si nu exista nicio obiectie din partea nimanui ca n-ar fi adevarat! Dar marti dim. secretarul de stat J. Kerry s-a intalnit cu ministrul de ext saudit -fara ca media sa aibe acces. Imediat dupa aceea FBI a inceput sa dea inapoi, spunand ca acesta nu mai e un „suspect”, ci doar un „personaj demn de interes”, apoi doar un „martor”, apoi doar o…”victima”, apoi… e doar „un nimeni”!Miercuri d.a. presedintele s-a intalnit si el cu ministrul de ext din Arabia Saudita si cu ambasadorul saudit! „Oficial” ar fi discutat despre „Siria”, dar nu credeti! Imediat dupa, fila cu „3B” e modificata! Asa ceva e fara precedent si nemaiauzit si inca intr-un interval de timp asa de scurt! Numai 2 oameni puteau face asta: directorul NTCT (agentia antitero) dar numai dupa ce ar fi vorbit cu toate departamentele-imposibil de realizat in timp asa scurt!Sau, cineva de la cel mai inalt nivel al Departamentului de stat, ar mai fi putut s-o faca! Nu stim care din ei a facut-o. Joi: Joey Napolitano sub juramant declara ca niciun cetatean din Arabia saudita n-a fost deportat, ceea ce contrazice ordinul de deportare emis anterior asupra „individului”! ETC… Urmeaza detalii si inadvertente la cele mai inalte nivele in care cu congresmani si inalti oficiali asupra intregii intamplari!
   1. la americani, asemenea balbaieli nu sunt „ca la noi”, pt ca acolo sunt extrem de serioase si se lasa cu prabusiri gen… „watergate”!
   2. Ideea e ca sunt cel putin doua tabere: una vrea aflarea adevarului si au prins niste „fire”, altii cauta sa induca in eroare pe toata lumea, se face trafic de influenta, si se ascunde „putregaiul”!

 2. mimi spune:

  Un calugar crestin ortodox Serafim Rose din California a inceput la un moment sa spuna ca „ce a inceput in Rusia se va termina in America” si la scurt timp dupa a murit subit, in chinuri.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s