Stiri scurte: 29.04.2013

FukushimaVoice

– In Prefectura Fukushima, tineri si varstnici mor de leucemie si infarct coronarian!

An Appeal from a Fukushima Woman: A Young Girl Died of Leukemia. Please Investigate What Is Happening in Fukushima

– Martie-Aprilie ac – cele mai mari caderi de materiale radioactive asupra orasului Tokyo, de la primele zile de dupa exploziile reactoarelor pana in prezent!Tabel in link.   (Inseamna ca au ajuns si pe la noi, vantul mereu bate !GV)

Highest fallout levels in Tokyo since soon after Fukushima crisis began

InvestmentWatchInvestmentWatch

– Texasul va supravietui o prabusire economica mondiala, pentru ca pamantul e al cetatenilor statului iar administratia e  tot a lor! Nicio lege federala nu poate trece peste asta! Si inca ceva: isi bat propriile monezi din metale cupru si argint, adevarate!

TEXAS GETTING READY FOR COLLAPSE OF THE WORLD ECONOMY

KING WORLD NEWS - BLOG

– Dupa ce bancile din Cipru au transformat37.5%  din sumele ce depaseau 100.000 euro in  „actiuni de clasa A”cu alte 22.5%  tinute drept „gaj” pentru posibile convertiri in viitor, depunatorii din toata lumea nu se mai numesc „depunatori” ci….”finantatori”!(Asa banci, asa tunuri!Vegheate de ‘stat”.GV)

Sinclair: Day Of Financial Infamy As Cyprus Depositors Flushed

–  Dupa „evenimentul Cipru”, mesajul „elitei” e clar: nu se va mai permite sa existe „bogati concurenti”  daca nu fac parte din „cercul select ai celor de dinauntru”!Bogatia va fi „numai a unora” pe mai multe generatii in viitor!

Sinclair – The Elites Frightening Plan To Control The Masses

– Lumea secreta a Aurului!

– Cea mai mare furaciune de aur din istoria umanitatii: Federal Reserve recunoaste ca „nu exista aur fizic”! Unde a disparut aurul din WTC la 9/11, aurul din Irak si toate rezervele de aur?!

Federal Reserve Admits “We Have NO Gold”

Abel: Belief in UFOs is an inalienable right

– Fostul Ministru al Apararii in Canada Lester B. Pearson spune ca „nu numai ca ET au fost pe Pamant, dar si din diferite specii”.

Abel: Belief in UFOs is an inalienable right

– USAF admite: exista o „camera albastra” cu materiale provenind de la ET! (Ce cauta „Curiosity ala de fapt pe… Marte!?GV)

    OPENING THE DOOR TO THE BLUE ROOM WHERE UFO DEBRIS IS HIDDEN

– Cum GW Bush „se scapa” si aproape numeste comparand evenimentele 9/11 cu atentatul de la Boston „o alta conspiratie”! (Oh… dar asa ceva, „teorii ale conspiratiei”… „venite de sus”… Hmm!GV)

– Vremea descatusarii omenirii!


4 comentarii on “Stiri scurte: 29.04.2013”

 1. cristi spune:

  dom’le am o nedumerire; de ce in conditiile in care 3/4 din Europa( nordul, centrul si vestul) are temperaturi normale 13-14 grade cu ploi la ‘termen’.. sud estul europei (Balcanii) ‘beneficiaza’ de temperaturi extreme si seceta in martie-aprilie–pana prin octombrie (30 plus) asa incat de cativa ani avem doar doua anotimpuri (iarna-vara). reamintesc ca acu vreo 3 ani s au inregistrat in Romania 44 grade celsius la umbra (la Alexandria) cam ca in desertul arabiei sau in sahara. intrebare; incalzirea ‘globala’ se manifesta local sau este vb de altceva (arme meteorologce)..in scopul de a transforma unele zone in desert..

  • George Valah spune:

   Foarte simplu: considera Pamantul ca un „borcan inchis” (nu e chiar asa da…sa zicem!) Daca intr-un loc e mai cald, obligat in alta parte e rece, cantitatea totala de caldura e aceeasi! Daca mai punem si ca toata clima e „cam” controlata, intrebarea ar fi: „cine” vrea ca la ei sa fie rece si la noi cald si mai ales …”de ce”? 😉

 2. Petra spune:

  Acu ca nu ne-am luat aur cand il ieftinira rau „astia” acu cateva zile, poate ar trebui sa ne apucam de plantat bananieri (am gasit si sfaturi: http://www.agricultor.ro/article/42631/Bananierul)


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.