25.05.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)

Reclame

7 comentarii on “25.05.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)”

 1. Ana spune:

  NASA Top 10 plante care purifica aerul din interior!
  Data viitoare cand mergeti la cumparaturi pentru produse de curatat, luati in considerare sa adaugati pe lista, plante mari de apartament cu frunze, pentru fiecare camera din casa. Ele reduc cantitatea poluantilor nesanatosi, precum bacterii si ciuperci din aer in timp ce adauga umiditatea necesara pentru a combate afectiunile respiratorii si alergice.
  continuarea http://viataverdeviu.ro/nasa-top-10-plante-care-purifica-aerul-din-interior/

 2. Ana spune:

  Kamal Meattle despre cum poţi produce singur aer proaspăt

 3. Ana spune:

  http://stirileprotv.ro/special/campioni-la-inventivitate/fizicianul-roman-care-a-transformat-o-idee-a-lui-einstein-de-acum-100-de-ani-intr-o-inventie-geniala.html

  Tot la Geneva, insa anul acesta, inventatorul roman s-a numarat printre cei 32 de castigatori care au reprezentat romania, strangand cu inventia sa, „instalatia pentru tratarea unui combustibil in vederea cresterii puterii calorice”, premiul special din partea Moscovei, dar si medalia de aur.

  „Inventia se refera la o instalatie pentru tratarea unui combustibil gazos (gaze naturale, biogaz, hidrogen, gaze de rafinarie si altele asemenea) precum si a unor combustibili lichizi (benzina, motorina, pacura, petrol lampant, benzina pentru aviatie si altele asemenea) sau a unor combustibili solizi (carbune, lemn, sisturi combustibile, mangal, cocs, semicocs, brichete de carbune, combustibili solizi pentru rachete, deseuri combustibile solide rumegus, talas, coji de seminte, puzderii si altele asemenea). Actiunea instalatiei asupra combustibililor are ca efect cresterea puterii calorice a acestora.”
  In limbaj mai simplu „inventia se refera la un procedeu si o instalatie care maresc puterea calorica a gazului la consumatorii care ard gazul. Pentru incalzire, apa calda, energie electrica consumi mai putin decat un consumator clasic, chiar cu 40% mai putin.”


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s