27.05.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)


11 comentarii on “27.05.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)”

  • Ciprian spune:

   Dupa modul panicard in care au prezentat (zilele trecute, cand cu furtunile din sudul tarii) prognoza meteo pentru vara (cu seceta), pare ca au nevoie si de „contributia” noastra (cum ar fi panica, indiferenta, pasivitate etc.), nu e suficient doar haarp-ul…

   • George Valah spune:

    Dupa ce la inceputul anului se „anunta” ca directiva de la Washington ca „2013 va fi cel mai cald din istorie” iata zapada de 1m duminica ce-a trecut in statul NY! http://www.boston.com/news/weather/2013/05/26/feet-snow-upstate-memorial-weekend/e3cKUfipwIaYTj9xsx92EL/story.html
    Observatia ta e absolut corecta: stirile „lor” sunt de doi bani, cu sau fara legatura cu realitatea, dar scopul ramane, acela de a manipula intr-o directie sau alta! De la a fi convinsi ca traim o incalzire globala- pentru care evident trebuie sa cotizam cu bani dati….statului(?!) (La fel de bine i-ar fi putut incasa oricare de pe planeta si cu tot atat efect in bunastarea colectiva!), pana la a fi „terorizati” de „seceta” ce va sa vina -ca si cum nu s-ar sti despre ,manipularea climei!

    Ce ramane ca „adevaratul scop”, e manipularea colectiva, prin care populatiile panicate sa se stranga cuminti pe langa aparatul de stat/guvernanti care ei singuri sunt ultima scapare in lupta cu stihiile dezlantuite!Si sa nu mai carteasca nimeni la hotiile acestora, la devalizarea generalizata si programata, din lume, pe care tot ei o numesc „criza”, „Lupta contra terorismului”,”seceta”, etc!

 1. Ana spune:

  Majoritatea oamenilor de pe Pământ se vor confrunta cu un deficit sever al surselor de apă într-o generaţie sau două în cazul în care poluarea şi risipa vor continua în acelaşi ritm, au avertizat oamenii de ştiinţă reuniţi la o conferinţă ce a avut loc la Bonn.
  http://www.descopera.ro/dnews/10901615-cercetatorii-lanseaza-un-avertisment-sumbru-omenirea-nu-va-mai-avea-acces-la-sursa-vietii-video

 2. Ana spune:

  Cinste participantilor –
  Bârlădenii au ieşit pentru a şasea oară în stradă pentru a protesta împotriva Chevron şi a explorării şi exploatării gazului de şist prin fracturare hidraulică.
  http://jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/barlad-protest-inghesuit-impotriva-gazelor-de-sist-644050.html

  • George Valah spune:

   Aseara pe Realitatea, cea mai tragi-comica-sinistra „dezbatere” pe tema fractarii si exploatarii gazelor de sist! O doamna „venita din America” povestea cum „acolo”, apa freatica a fost contaminata in anumite state iar lumea strange singura bani pentru cisternele cu apa de care populatia a ajuns acum dependenta! Guvernul nu-i ajuta, pt ca nimeni n-a reusit sa dovedeasca ca fractarea i-a nenorocit si le-a distrus apa!
   Un ins grasuliu din studio „reprezentant al guvernului nostru”, se jura „pe acul de cravata si pixul din buzunar” ca „el raspunde” ca la Bacau, cisternele „vor ajunge la timp”, pentru urmatoarele milioane de ani pana ce scoarta terestra se va reface! Alt „impaciuitor” cerea ca firma sa refaca „apoi” terenul asa cum a fost! Adica sa lipeasca fisurile in roca, sa scoata milioanele de mc de lichide toxice injectate in subsol si sa bage la loc apa curata (din cisterne?)!
   Toate acestea, pt „ceva redevente” la o exploatare de cativa ani de gaze „fara de care musai nu se poate”, iar oricum, extragerea lor nu se poate face „decat ASA!”!!

   OK: ma ofer sa infiintez eu firma si sa ma ocup de ” cisternele cu apa ce vor alimenta Moldova si Dobrogea”!Si dau statului redevente/impozit, ce vrea, doar sa am eu „monopolul activitatii”, de-acord statule?

   • johnnyntm spune:

    Scopul declarat al forarii pentru gaze e doar un fis in fata noastra. Ce spunea George legat de apa reprezinta scopul adevarat. Zilele trecute am aflat ca Dobrogea sta pe cea mai pura apa freatica. Dar guvernantii o considera apa minerala si au decis ca Chenronul e numai indicat pentru a scoate gazul din apa. Sa le multumim ca ne fac apa ‘plata’.

   • Ana spune:

    Cred ca este cazul sa actionam.
    Acum lupta nu mai este ca pe vremea dacilor impotriva hoardelor migratoare, sau impotriva otomanilor.
    Acum trebuie sa ne inscriem in asociatii civice ecologiste si sa militam pt apararea drepturilor oamenilor, animalelor si a Pamantului.

    • George Valah spune:

     „A milita” in sens practic e sa-i dai in judecata pana le piere cheful, sa le revoci mandatele in referendumuri spontane prin liste de semnaturi – asa cum au facut magistratii cu cei de la CSM, sa faci petitii la forurile internationale, sa-i dai cu capul de pereti „la figurat”, pana pricep ca nu mai tine cum a tinut odata!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.