01.06.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)

Anunțuri

14 comentarii on “01.06.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)”

 1. BELA spune:

  La multi ani tuturor copiilor si ”copilasilor din voi”!! 😀

 2. ana spune:

  Adriano Celentano – Adriano Live Il Concerto Arena di Verona (2012)
  http://www.youtube.com/watch_popup?v=lH55WnskIxA

  • lili3d spune:

   Frumos concertul!… 🙂

   • ana spune:

    🙂 🙂

   • ana spune:

    Adriano Celentano, concert extraordinar in Verona 2012 – La 74 de ani

    Adriano s-a născut la Milano pe 6 ianuarie 1938, pe strada Gluck nr 14. Părinții săi erau din Foggia, dar se mutaseră în nord pentru a lucra. Adriano și-a petrecut copilăria și adolescența la Milano, mutându-se cu familia în 1951 pe strada Correnti. N-a terminat școala generală, ci a avut diferite ocupații, ultima fiind cea de ceasornicar. În aceeași perioadă a început să se intereseze de muzică, în special de rock ‘n’ roll pe care, la fel ca mulți alți tineri italieni, a început să o cunoască în 1955, odată cu ajungerea în Italia a filmului Blackboard Jungle (în italiană Culoarea (samburele) violenței): pe coloana sonoră e un cântec intitulat „Rock Around the Clock”, interpretat de un cântăreț pe atunci necunoscut încă în Italia, Bill Haley, acompaniat de formația sa „The Comets” și Celentano (ca și alti tineri) a rămas impresionat, hotărând să devină cântăreț de rock’n’roll.

    Influențat puternic de idolul său Elvis Presley și de revoluția rock din anii 1950, mai este cunoscut și ca cel mai faimos dansator al dansului tip Hula. În Italia a vândut milioane de discuri și a aparut în numeroase show-uri TV și filme. În ceea ce privește filmele, a fost de asemenea un creator al genului comic, cu mersul său caracteristic și expresiile sale faciale. În general, filmele lui au avut succes la public, în anii 1970 și parțial în anii 1980, era regele încasărilor în Italia, în filmele cu buget redus.
    Ca actor, cel mai mare suces a fost „Serafino” (1968), regizat de Pietro Germi.
    Ca regizor de film, le-a distribuit în special pe Ornella Muti, Eleonora Giorgi și pe soția sa, Claudia Mori.
    El și Claudia au trei copii: Rosita Celentano, Rosalinda Celentano (cunoscută audienței mondiale pentru rolul său de Satan în filmul lui Mel Gibson, „The Passion of the Christ”) și Giacomo Celentano. Acesta din urmă este de asemenea gazda mai multor show-uri tv italiene.
    A scos 40 de albume: 29 albume de studio, 3 albume live și 8 compilații. Cel mai cunoscut cântec al sau este „Azzurro”, cu versuri de Paolo Conte, lansat în 1968 și copiat de multi muzicieni de atunci.
    Adriano Celentano este vegetarian din 2005 si apără drepturile animalelor.
    Până în prezent, cântărețul a vândut 70 de milioane de albume.

    Concertul extraordinar sustinut de ADRIANO in celebrele Arene Romane din Verona, anul trecut , in 2012, este un eveniment foarte special.
    Este vorba un spectacol conceput in integro de Celentano ( ideea, scenariul si regia). Fara paiete, fara fite decorative…

    Producator Claudia Mori. V-o mai aduceti aminte pe frumoasa actrita din filmul „In genunchi ma intorc la tine ” cu Gianni Morandi ?

    Minunatia de concert, pe care il puteti urmari imediat ( o ora si 50 de minute) este un recital-manifest pentru salvarea valorilor, a traditiilor culturale, a naturii si civilizatiei italiene si europene in cele din urma.
    Fabulos! Un glas care da solutii euroscepticilor..

    „A fi alaturi, impreuna pentru o viata adevarata, mai buna si mai frumoasa!”…

    sursa http://florian-hotinfoblog.blogspot.com/2013/05/adriano-celentano-concert-extraordinar.html

   • lili3d spune:

    Elvis s-a născut pe 8 ianuarie.
    De apreciat – Celentano

 3. lili3d spune:

  La mulți ani! 🙂

 4. prentice mulford spune:

  azi noapte tarziu rugbystul roman mihaita lazar a devenit campion al celui mai puternic campionat al lumii, cel al frantei. micuta castres olympique a dat peste cap toate pronsticurile invingand in finala de pe stade france, super multinationala de la toulon, campioana a europei in 2013 cu jucatori precum celebrul englez johny wilkinson sau multi altii asemeni lui.
  in fata a 82000 de spectatori, presedinti de tot felul si printi de principate, pilierul nationalei noastre, mihaita lazar, a purtat pe spatele sau cu multa bucurie si mandrie zeci de minute drapelul romaniei. absolut impresionant gestul lui miahaita, intamplat undeva departe de casa si vizualizat in intraga lume prin intermediul france 2.spiritul romanesc este viu oriunde pe acest pamant…
  imnul romaniei cantat la toulouse in 2007 inaintea meciului romania – noua zeelanda

  si cateva secvente din ce a fost azi noapte la paris:


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s