19.06.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)

Reclame

10 comentarii on “19.06.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)”

 1. ana spune:

  sursa sursa http://roaim.co.nr/?a=articles&p=838

  VIDEO: Ce se petrece în Brazilia? Război civil? Revoluţie?

  Brazilia „fierbe” de două săptămâni: peste 1 milion de oameni au ieşit pe străzi să îşi facă cunoscute nemulţumirile; ei protestează paşnic împotriva corupţiei generalizate şi a sărăciei crunte, în timp ce grupuri mici atacă poliţiştii şi recurg la acte de violenţă…

  Aproape întreaga ţară protestează în stradă, mai mult de 1 milion de brazilieni îşi strigă nemulţumirile pe străzile din Rio de Janeiro, iar cei din alte oraşe s-au alăturat protestelor din capitală.

  Mass-media internaţională (de propagandă şi manipulare) încearcă să ne convingă că motivul care a declanşat uriaşele proteste este în legătură cu organizarea cupei mondiale de fotbal FIFA 2014.

  Ei bine, proteste au loc şi în alte ţări, însă mass-media se face că ele nu există: Franţa, SUA, Italia, Portugalia, Germania, Canada, şi altele.

  Luni, 17 iunie 2013, peste 200.000 de protestatari au mărşăluit pe străzile capitalei braziliene. Motivele: serviciile publice precare, violenţa poliţiştilor, şi… CORUPŢIA GENERALIZATĂ! Asta spune agenţia Reuters…

  „În acest moment nu avem prea multe informaţii despre ceea ce se petrece în Brazilia, dar observăm că mass-media oficială încearcă să ocolească subiectul şi să-i reducă din importanţă. Totuşi, ceva se petrece acolo… Deocamdată nu vedem decât uriaşele proteste de pe străzile oraşelor braziliene” – SoundOfHeart

  Există înregistrări video care arată violenţa poliţiei împotriva manifestanţilor: poliţiştii folosesc puşti de asalt şi pistoale împotriva celor care îşi strigă nemulţumirea.

  În Rio de Janeiro, protestatarii au urcat pe acoperişul clădirilor Congresului Naţional. Apoi, un alt grup a atacat intrarea în Parlament, încercând să îi dea foc… Nemulţumire extremă, sau provocare pusă la cale de serviciile secrete braziliene?

  Reuters recunoaşte că protestele din Brazilia durează de două săptămâni, şi s-au intensificat. În timp cemajoritatea protestatarilor se plimbă pe străzi în mod paşnic şi îşi fac cunoscute nemulţumirile, există şigrupuri restrânse care recurg la acte de violenţă atacând poliţiştii. „Oamenii s-au trezit”, şi „Ne scuzaţi de deranj, Brazilia se transformă” sunt cele mai folosite sloganuri ale oamenilor în aceste zile.

  Brazilienii nu mai suportă lăcomia şi corupţia care au atins cote insuportabile, dar ei sunt descrişi ca vandali şi terorişti de mass-media oficială, în timp ce poliţiştii sunt decişi să oprească protestele în cel mai scurt timp, indiferent de „costuri” şi prin orice mijloace.

 2. ana spune:

  sursa http://danielroxin.blogspot.ro/2013/06/mafia-medicala-globala-dezvaluiri.html

  Film documentar – Mafia medicală GLOBALĂ. Dezvăluiri uimitoare și o lecție despre sănătate și viață


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s