27.06.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)


9 comentarii on “27.06.2013. Flash comment! Materiale publicate de dumneavoastra :-)”

 1. ana spune:

  Jurnalistul Michael Hastings a murit – el pregătea dezvăluiri despre CIA

  http://roaim.de.vu/?a=articles&p=840

  • George Valah spune:

   Imi pare rau ca nu am dat nimic despre acest caz care pare a fi un asasinat! Asa e, facea investigatii asupra CIA si tocmai gasise „ceva”! Apoi, masina i-a fost „preluata de la distanta” si controlata astfel incat a trecut pe rosu la un semafor si s-a izbit de un pom, motorul fiindu-i azvarlit la multi metrii distanta! Instantaneu tot interiorul habitaclului a fost cuprins violent de flacari!
   http://rt.com/usa/michael-hastings-cyber-car-218/

 2. Mici dar cu efect mare! Semintele de in pentru o alimentatie sanatoasa si sanatate:
  http://sanatatecustil.wordpress.com/2013/02/12/semintele-de-in/

 3. ana spune:

  Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/06/27/coperta-the-economist-marsul-protestelor-a-cuprins-intreaga-lume/ )

  Coperta The Economist: MARSUL PROTESTELOR A CUPRINS INTREAGA LUME

  Este vorba despre coperta anuntata cu anticipatie, pentru ca va fi folosita pentru numarul 29 iunie – 5 iulie 2013. In coperta sunt infatisate, de la stanga la dreapta, simbolurile revolutiilor care au zguduit lumea: 1848 (revolutiile pasoptiste), 1968 (revolutiile studentesti dar si miscarile flower-power si anti-razboi din Europa si SUA), 1989 (revolutiile ce au pus capat comunismului) si 2013 – revolutiile care au cuprins intreaga lume.

  Interesanta idee au redactorii revistei The Economist (al carei editor participa la intrunirile Clubului Bilderberg).

  • ana spune:

   Henry Kissinger: “BALCANIZAREA” SI DESTRAMAREA SIRIEI AR FI CEL MAI BUN REZULTAT
   PLANUL E GLOBAL: Fragmentarea statelor natiune si provocarea tulburarilor sociale sau PRIN HAOS LA NOUA ORDINE MONDIALA

   Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/06/27/henry-kissinger-destramarea-siriei-prin-haos-spre-ordine/ )

   Kissinger a mai comentat si inainte despre dezirabilitatea destramarii natiunilor in fragmente mai mici, haosul emergent din aceasta situatie facilitand intrarea lor intr-o ordine globala. Aceasta este, in esenta, regula divide et impera. Aceste comentarii ale lui Kissinger consuna cu altbele, anterioare, in care avansa ideea ca tulburarile sociale si civile pot fi folosite ca mijloace de fuzionare a natiunilor (inclusiv SUA) intr-un “sistem international“.

   “SUA trebuie sa faca parte dintr-un sistem international pe care l-am creat pe plan intern”, spunea Kissinger in The Harvard Crimson in 2012. Cand a fost intrebat care sunt cele mai importante probleme ale societatii americane in aceste vremuri, Kissinger a raspuns:
   “Din punct de vedere international, problema este ca exista tulburari in desfasurare in orice parte a lumii, dar aceste tulburari nu au aceleasi cauze, deci SUA trebuie sa faca parte dintr-un sistem international pe care l-am creat [deja] pe plan intern”.

   Conceptul de a profita de crize si tulburari ale caror cauze pot diferi de la natiune la natiune, pentru a impune o ordine internationala, este o consecinta evidenta a regulii de aur ce spune ca ordinea globala este creata din haos.

   Mai departe, Kissinger ne ridica putin coltul perdelei pentru a vedea ce intentioneaza el si amicii sai bilderbergi, afirmand ca nelinistea civila – fie din motive economice, politice sau sociale – trebuie sa fie folosita pentru a integra natiunile in mult-doritul “sistem international”.
   Intr-un articol din 2008 se arata ca H. Kissinger, intr-un interviu cu Charlie Rose “numeste haosul global adus de criza financiara si raspandirea terorismului ca oportunitate de a sustine noua ordine mondiala”, scria Steve Watson.
   […]
   Aceasta discutie despre crize si tulburari ca mijloace specifice de a realiza o centralizare globala pot trimite catre existenta unui plan transnational – un concept sinistru ce urmeaza gandirea hegeliana dialectica clasica, anume ca: problema (fie reala, fie provocata, falsa) provoaca reactia ce, in schimb, permite celor puternici sa furnizeze solutia.

   Mi se pare ca afirmatiile lui Kissinger aduc aminte de cele scrise de Alexander Wendt de la Univ. Chicago ce, in 2003, in tratatul sau intitulat De ce este inevitabil un stat mondial: teleologia si logica anarhiei, scria astfel:
   “Luptele nationaliste pentru recunoastere sunt, fara indoiala, depasite, si mai multe state noi – mai multa anarhie – pot fi create. Dar, in timp ce mai multa fragmentare este, intr-un anume sens, un pas inapoi, este, totodata, o preconditie pentru a merge mai departe, de vreme ce numai cand diferenta este recunoscuta, o identitate mai larga poate fi stabila. (…) Departe de a suprima nationalismul, statul mondial va fi posibil doar daca il va imbratisa.“

   Acest cuvinte pot arunca o lumina asupra cuvintelor rostite de Kissinger si prietenii sau supranationalisti, aratand, in esenta, ca sunt foarte constienti ca o simpla propunere a unui stat mondial nu va reusi – ba chiar va starni opozitie daca e propusa prea direct – si ca acelasi scop ar putea fi atins mai bine prin fragmentarea si balcanizarea statelor natiune, fie in Est, fie in Vest, pentru a integra aceste fragmente intr-un construct global, descris de regula sub termenul de noua ordine mondiala.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.