Stiri scurte: 03.08.2013

InvestmentWatch

– Exista o alerta de terorism nespecificat, cu aplicatie in toata lumea pentru 4 August a.c. !SUA isi retrage maine ambasadele din mai multe tari!

Exista o mare probabilitate ca „ceva sa se intample”!

High Probability That Something Is About To Happen – Another Terror Attack? Real Estate Crash? New Reserve Currency? War?

– SUA foloseste sateliti pentru a-si spiona propria populatie, si a intercepta continutul fiecarui mesaj electronic .

US using satellites to spy on Americans: Former NSA analyst

The Guardian home

– Serviciile postale americane fac o fotografie pentru fiecare plic pe care il manipuleaza. datele sunt pastrate 30 de zile.

AP Interview: USPS takes photos of all mail

Storyleak

NSA XKeyscore graphic slide.

– Cum sunt supravegheate si puse la pastrare absolut toate „miscarile” pe care cineva le face pe internet!

NSA XKeyscore graphic exposing spying.

Leak: How ‘Everything You Do Online’ Is Tracked and Stored

ZeroHedge

– Ce cunoaste Google despre fiecare user!

What Google Knows About You

– La CN Fukushima se pare ca miezul fierbinte si radioactiv al reactoarelor avariate, in cel putin un caz s-a scufundat in pamant pana a ajuns in panza de apa freatica! (Sindromul China). Asta inseamna ca in loc sa se atenueze efectele dezastrului atomic, in timp si mai multa apa radioactiva va fi varsta in ocean!

Radio: Fukushima disaster “shockingly not stopping – even the emergency is not over” — Much more radioactive water could wind up in the oceans (AUDIO)


 


Unknown
   – Exista un blestem al „omului gheturilor” Oetzi the Iceman  mort acum 5300 de ani si descoperit mai demult in  Mtii Alpi? 7 dintre cei legati de gasirea si studierea  lui incepand cu turistul german care l-a descoperit  si recent arheologul care tocmai  a finalizat o lucrare despre acesta , au murit prematur in accidente sau din alte cauze ciudate!Detalii in link

‘Curse of the Iceman’ Linked to Scientist’s Death

NATURE | NEWS

– Dupa meteoritul cat casa care a cazut in Rusia la inceputul anului, astronomii au ajuns la concluzia ca sunt mai multi astfel de meteoriti care pot cadea pe Pamant in viitorul apropiat!

Russian meteor may have gangmates in tow

– Luna trecuta doua specii de flturi polenizatori nativi in Florida au fost declarati „specie disparuta”, dupa ce n-a mai fost vazut niciun exemplar de mai bine de 9 ani!

Florida Declares Two Butterfly Species Extinct as Pollinator Crises Worsens

– Cercetatorii de la CERN au descoperit cu ajutorul LHCb o noua particula B-mezon produsa in ciocnirea dintre protoni, care are deviatii de la legea fizicii clasice a perioadei de viata in descompunerea acestora. Pornindu-se de la acest fapt, acest tip de particule s-ar supune unor legi noi ale fizicii care acum sunt descoperite!

Has LHCb spotted physics beyond the Standard Model?

LycoRed's 'cooking with bugs' 1950s-style video parody has gone viral, claims the firm, which says tomato-based natural red food colors work just as well in dairy applications, without the 'ick' factor associated with carmine

– Iaurturi Dannone sunt colorate in rosu cu „insecte storcite”, iar firma refuza sa le scoata din compozitie pentru ca „sunt un bun colorant carmin”!

http://www.foodnavigator-usa.com/Suppliers2/Dannon-rejects-calls-to-remove-crushed-bugs-from-its-yogurts-Carmine-is-a-safe-natural-food-color-and-we-label-it-clearly-on-pack

Anunțuri

10 comentarii on “Stiri scurte: 03.08.2013”

  • George Valah spune:

   Asta e nimic pe langa ce lege s-a dat in Spania: „nimeni nu are voie sa foloseasca niciun foton in interes personal”! Amenzile sunt uriase daca iti instalezi pe casa panouri solare sau captatoare de orice fel! Eu le-as cere „actele cu care sa isi dovedeasca drepturile legale asupra soarelui sau emisiilor sale” si apoi sa dea legi, altfel lovite de nulitate!

 1. Ana spune:

  incredible KID sings like Andrea Bocelli !!

 2. Ana spune:

  Ludovico Creti e Rebeca Maria Neacsu


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s