Stiri scurte: 07.08.2013

Activist Post

– Apa radioactiva de la CN Fukushima otraveste sistematic intreg Oceanul Pacific!

Radioactive Water From Fukushima Is Systematically Poisoning The Entire Pacific Ocean

– Din motive necunoscute, FEMA cauta de urgenta camioane si mijloace de transport pentru „livrari de alimente de urgenta”! Ce ar putea urma: un cutremur de mare magnitudine, razboi, foamete?

FEMA Scrambles For Storable Food, Contacts Patriot Company For Emergency Delivery

Report: Disaster Looms: FEMA Scrambles To Stockpile Food Reserves

– US se pare ca se pregateste pentru „o lovitura de prevenire” majora impotriva Al Qaeda! Asta sa fie explicatia pentru inchiderea unor ambasade, febrilitatea FEMA pentru depozitele de alimente?! Mai reiese si ca …nu prea sunt siguri de „rezultatele” unei asemenea lovituri?GV)

US preparing ‘preemptive strikes’ on al-Qaeda

– SUA isi creste gradul de alerta pentru navele sale de razboi din Orientul Mijlociu!

US raises alert for warships in Middle East

The Guardian home

Phytoplankton bloom in the cool waters of the Barents Sea off the northern coast of Norway.

– Studiile arata ca daorita incalzirii, unele specii marine migreaza  spre poli…

Climate change pushing marine life towards the poles, says study


Wired.co.uk

– Cercetatorii de la University of Pittsburgh Advanced Functional Materials. ,  sub conducerea Anna Cristina Balazs, au reusit sa obtina un gel care poate fi sculptat/modelat cu ajutorul unei raze de …lumina.

Material scientists reconfigure gels using only light

The Independent

– Delfinii sunt capabili sa-si recunoasca  semenii chiar si dupa 20 de an dupa ce au fost despartitii!

Nice to hear you! Dolphins recognise old friends even after 20 years apart

– Picturile lui  Hitler…

440 Hz Music - Conspiracy to Detune Good Vibrations from Nature's 432 Hz?

– Exista o conspiratie mondiala pentru indepartarea omenirii de armonie?  Aproape in totalitate muzica a fost acordata la frecventa de baza de 440Hz dupa International Standards Organization (ISO)  din 1953. Dar aceasta  frecventa induce efecte nesanatoase si comportament irascibil la fiintele umane!  Sunetul natural cunoscut si ca  Verdi’s ‘A’ , (sunetul La) este de 432Hz  care transmite enrgii vindecatoare deoarece este sunetul fundamental matematic al naturii! Exista o versiune ca sunetul de 440Hz a fost introdus de nazisti la cererea lui Goebbels, apoi dupa terminarea razboiului cererea de mentinere a acestui sunet la ISO a fost facuta de SUA…

440hz Music – Conspiracy To Detune Us From Natural 432Hz Harmonics?

AdmiralMarkets Forex

– 89 de milioane de americani au fost vaccinati antipolio cu vaccine contaminate si cu virus de cancer!

CDC Admits 98 Million Americans Received Polio Vaccine In An 8-Year Span When It Was Contaminated With Cancer Virus

– Agricultura si marketing, de maine…

Utopian ‘Harvest Your Own’ Groceries Coming Up

Anunțuri

15 comentarii on “Stiri scurte: 07.08.2013”

 1. gabin spune:

  Salutari George.
  Cutremuratoare stirile.
  FEMA doreste poate sa distribuie alimente catre populatie, sau sa ajute convoiul armat de mentinere a pacii. Deci se implica. E bine, nu?

  • George Valah spune:

   OK. Sursa cu FEMA e una minora, ocazionala, si e vorba de „un caz”. Dar impreuna cu celelate din context… poate insemna ceva, sau nimic… Iti amintesti de „vestile catastrofale” cu Elenin, Nibiru, etc de anul trecut…? Mai nelinistitoare e vestea de la noi cu „garda financiara inarmata cu teazer si pistol! seamana a TSA din SUA care s-a extins apoi fara limite…

  • gabin spune:

   Lili, cum adica scade densitatea? Este entropie sau ce?
   Si cum adica depinde de sistemul de referinta?
   Dobrogea trebuie luata cu asalt.
   Iar butoiul lui Diogene sa pluteasca pe Dunare, de la Calafat la Harsova. Sau vice-versa. Hiq! Depinde cum privesti, de reper…hiq! pe care l-am baut.

 2. Giovanni Onika spune:

  Se leaga parca , urmeaza ceva sau…

  Edward Snowden (cel cu scandalul supravegherilor NSA): In SEPTEMBRIE eruptiile solare aduc APOCALIPSA. Exista o super CIVILIZATIE SUBPAMANTEANA. Ei sunt extraterestii

  http://saccsiv.wordpress.com/2013/08/07/edward-snowden-cel-cu-scandalul-supravegherilor-nsa-in-toamna-eruptiile-solare-aduc-apocalipsa-exista-o-super-civilizatie-subpamanteana-ei-sunt-extraterestii/#more-18677

 3. michaell spune:

  Draga George, „vesti cutremuratoare” au fost si vor fi mereu – inventate. Elenin, Nibiru, cutremure: nada. Asa si cu ce se raspandeste acum : tot nada! Cred intru-Unul Dumnezeu Atotputernic si in fortele care ne sprijina, fie ele de sub pamant sau de deasupra ! Asa sa fie!

  • George Valah spune:

   Credinta e buna. Dar ea trebuie mai intai inteleasa ca notiune, ce este de fapt si in ce consta. Nu e simplu, mai ales ca a fost in multe feluri rastalmacita in timp si locuri…

   „Ce este” credinta? „Cum este” credinta adevarata?

 4. Giovanni Onika spune:

  Parerea mea, la tot ce se intampla in momentul de fata este ca se pregateste ceva, ce, nu stiu, dar eu personal cred ca ce va urma intr-o perioada relative scurta, cateva luni, un an,evenimentul, evenimentele ce vor urma sa se petreaca, vor schimba la 180″ viata noastra. Razboi planetar, civil, o catastrofa(naturala, indusa), ce va urma o sa fie ceva de neimaginat in momentul de fata ce va duce la o schimbare radical a vieti noaste pe pamant. Snowden, Assanage(Wikileaks) parerea mea ca au fost si sunt doar niste troieni, jumatati de adevar ca sa poata distrage atentia de la ce se pregateste, sunt jucatori lor pusi in rol de victima,care spun minciuni amestecate cu adevar, pt. o mai usoara manipulare, cat inca mai pasteaza aparentele ca noi traim in libertate. Dupa, cele ce se vor intampla, tare imi este frica ca toate drepturle si libertatile(astea care mai sunt ) vor disparea. Ferasca Dumnezeu !!! Doamne ajuta !!!

  • George Valah spune:

   Un lucru e bine de stiut: orice putere are exact atata autoritate cata consimtim noi sa ii acordam. Puterile respective sunt numai delegari ale propriei noastre puteri.
   Astea nu implica neaparat ceva de facut, ci a avea in minte aceste adevaruri pe baza carora vom decide ce avem de facut, atunci cand e cazul.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s