Stiri scurte: 08.08.2013

The Wall Street Journal

– La Fukushima, frica de pierderea bataliei! Pentru a se opri avansarea apei radioactive din panza freatica spre ocean, s-au incercat „dopuri”, zidiri, pompare si chimicale care sa intareasca solul intr-o bariera solida… Nimic n-a mers! Ultima incercare este de aa se izola prin imprejmuire zona si sa se astupe acolo unde este cea mai contaminata!

In prezent 400mc/zi de apa puternic contaminata radioactiv sunt deversati in ocean de la CN Fukushima!

At Fukushima, Fear of a Losing Battle

‘Urgent’ Fukushima Crisis Demands More Public Money, says Japan

NYTimes: 400 tons of highly radioactive water going into Pacific each day from Fukushima plant, says Tepco — Top Nuclear Regulator: This is a crisis

– Oamenii „de stiinta” din mai multe tari sunt intr-o competitie sa obtina „virusul gripal H7N9 rezistent la toate antiviralele cunoscute! Motivul: vor sa-l „examineze” pentru ‘a fi pregatiti pentru el”! Doar daca nu o sa…”scape” in lume, asa cum ‘a fost scapat” si cel de HIV!

Creating A Super Flu Virus: Scientists Set Course For Controversial H7N9 Influenza Experiments

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

An early release of Google's latest Android phone and tablet operating system reveals a feature that will scan for networks and track user's locations even when Wi-Fi has been turned off.

– Google poate urmari locatia unui telefon cu ultima varianta de Android 4.3, chiar daca  WiFi este inchis!

Is Google following you? Internet giant’s latest mobile operating system tracks user’s location even when Wi-Fi is switched OFF

–  Propaganda fricii, „frica de vanzare”: amenintari continue  de „terorism”  si retragerea personalului din ambasade, in timpul carora SUA bombardeaza cu drone civili in Yemen! Mai bine o populatie infricosata decat una… informata! Alarma terorista  pentru care s-au evacuat unele ambasade, o alta  posibila cacialma propagandistica!

Fake Terror Alert Extended

Broad U.S. terror alert mystifies experts; ‘It’s crazy pants,’ one says

Read more here: http://www.mcclatchydc.com/2013/08/06/198681/broad-us-terror-alert-mystifies.html#.UgO4XttkPqo#storylink=cpy

– Arabia Saudita flutura prin fata Rusiei perspectiva unui contract de cumparare de armament de 15 miliarde de $$$, daca ar renunta sa-l mai sprijine pe.. Assad in Siria! (Ha! Dupa ce au vandut Alaska americanilor pentru 7,2 milioane de $$$ acum li se ofera  de 2000X mai mult pentru Siria? Niet!GV)

Saudi Arabia dangles lucrative arms deal in front of Russia in exchange for dropping Assad – report

– Dupa ce sute de Kurzi sirieni neinarmati au fost ucisi de „rebelii mercenari” sprijiniti de vest, acum acestia se mobilizeaza nu numai in Siria ci si din alte tari!

– Posibila lovitura nucleara executata zilele trecute  de Israel In Siria pentru distrugerea unui depozit de armament!

UK CENSORED: Nuclear Genie Is Already Out of the Bottle

– Cercetatorii de la UCLA si University of North Carolina. , au descoperit ca diversele forme de fericire au impact asupra expresiei genelor persoanei!

Happiness Impacts Gene Expression

– Cine mananca usturoi crud de 2X pe saptamana, risca de 2X mai putin sa se imbolnaveasca de cancer pulmonar!

Eating raw garlic twice a week HALVES the risk of developing lung cancer, claims new study


2 comentarii on “Stiri scurte: 08.08.2013”

 1. ady spune:

  Au incercat pe dracu de cen a vrut a acepte ajutorul tehnoogiei magrav a lui dr.Ches a reactorului de plasma.Baliverne pentru prostimea dezinformta.

  • George Valah spune:

   Pentru cine e cat de cat in domeniu, stie ca situatia nu trebuia sa ajunga aici sub nicio forma! Existau mijloace de a se preveni catastrofa inca de la inceput dar nu au fost folosite! Toate sunt parca facute de „oameni de pe strada” pusi sa controleze o centrala nucleara in deriva! va mai amintiti ca in primele zile au fost trimise …tancuri acolo, pt ca nimeni sa nu se amestece? Acum si managerul din acea periioada a …”murit natural” de „cancer fara legatura cu locul de munca”! Si… asa si este:nu de la munca l-a capatat! O singura intrebare am: care era „cealalta” varianta, oferita japonezilor, de este „mult mai rea” ca cea in care se afla acum?!
   NOTA: „capitulare neconditionata” (WW2)… este ceva ce niciodata nu e de acceptat! Viitorul e „lung” si imprevizibil…


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.