Stiri scurte: 28.08.2013

– In 2014, emanatiile radioactive de la Fukushima vor atinge coasta de vest a Americii! Apoi, nu vor disparea, ci vor creste continuu!

Gundersen: Radioactive plume to impact West Coast in a year — Not going away after it hits… likely to only get stronger — Fukushima will keep releasing contamination for years to come — Must demand officials test fish and make data public (AUDIO)

– UN spune: „rebelii au folosit arme chimice (nerve gaz), nu Assad!”

– SUA gata sa atace Siria, „pentru ca au atacat cu arme chimice” pe cei care au cazut victime zilele trecute. Nu exista nicio dovada ca armata ar fi de vina, dar „nu incape indoiala ca ei sunt autorii”!

How would a U.S. strike on Syria play out?

– Iranul anunta ca Israelul va fi prima victima, in cazul unui atac al SUA asu[ra Siriei!

Israel will be first victim of US military action against Syria: Iran official

The Guardian home

– Un sondaj in UK rata ca „cel mai mare pericol care ameninta propriile vieti nu sunt teroristii sau dictatorii din tarile indepartate, ci… propriii politicieni”!

The real threat to our way of life? Not terrorists or faraway dictators, but our own politicians and securocrats

The Truth

Prison Camp

– 72 de tipologii de americani, care figureaza pe listele guvernului federal ca „potentiali teroristi”, printre acestia: cei care se opun avorturilor, globalizarii, comunismului, cei ce cred in libertatile individului, cei ce viziteaza siteuri de stiri alternative, cei ce vor ca lumea sa fie un loc mai bun de trait, membrii asociatiilor familiale, membrii asociatiilor crestine, cei ce sunt impotriva energiei atomice, cei ce cred in profetiile despre sfarsitul lumii, etc!

72 Types Of Americans That Are Considered “Potential Terrorists” In Official Government Documents

B2B-image

-In 12 Aug. ac, cercetatorii de la University of Washington, au reusit transmisia de la creer la creer astfel incat o persoana a putut comanda miscari ale degetelor in corpul altei persoane!

In the first demonstration of human brain-to-brain control, a scientist wearing an electrical brain-signal reading cap triggered motion in his colleague across campus.

– Studentul de la Stanford Catalin Voss a inventat ochelarii care citesc emotiile de pe figurile altor persoane!

Insanity: new Google Glass app will read other people’s emotions

Anunțuri

26 comentarii on “Stiri scurte: 28.08.2013”

 1. Ana spune:

  Ecologii americani ai mişcării 305 Movement propun să înceteze să li se dea uraganelor nume frumoase de femei, cum ar fi „Katrina” sau „Sandy”. În loc să le denigreze pe acestea, ei propun ca tornadele să fie numite în cinstea politicienilor, indiferenţi faţă de problemele legate de schimbările climatice, comunică Huffington Post. 🙂
  http://ecology.md/md/section.php?section=news&id=10542

 2. lili3d spune:

  Se pare că suntem nişte păpuşi care pot fi manipulate în foarte multe moduri.
  Oare, cei de aici suntem noi????? 😀

 3. Giovanni Onika spune:

  Dupa ce am citit urmatorul articol :
  „72 de tipologii de americani, care figureaza pe listele guvernului federal ca “potentiali teroristi”, printre acestia: cei care se opun avorturilor, globalizarii, comunismului, cei ce cred in libertatile individului, cei ce viziteaza siteuri de stiri alternative, cei ce vor ca lumea sa fie un loc mai bun de trait, membrii asociatiilor familiale, membrii asociatiilor crestine, cei ce sunt impotriva energiei atomice, cei ce cred in profetiile despre sfarsitul lumii, etc! ”

  nu pot sa va zic decat : TERORISTILOR

  Semant un TERORiST

  PS: voi va dati seama in ce lume traim, urmeaza ca cei ce se scobesc in nas si cei care mananca cu gura deschisa sa fie declarati ca fiind posibile focare de infectie si raspanditori de virusi mortali….. si e de plans in nici un caz de luat in ras .
  DOMANE AJUTA !!!

 4. Giovanni Onika spune:

  DOAMNE AJUTA !!!
  iertare, eram prea socat

  • George Valah spune:

   Nu am enumerat toate categoriile vizate; mai sunt de ex: patriotii, cei ce se plang de nedreptati, cei ce sunt suspiciosi fata de centralizarea puterii, cei ce cred ca viata lor sau a natiunii lor e atacata, etc, etc…
   Adica toti care inca mai gandesc cu propria lor minte si nu sunt indoctrinati, sunt „potentiali teroristi” si trebuie (prin prisma lor) treatati ca atare! Din fericire, asta nu e inca „la noi: ci… „la ei”…pentru „inceput”…

 5. racoltapetru6 spune:

  Se pare că există o nouă teorie a conspirației…

 6. Mircea spune:

  Referitor la razboiul cu Siria , asa zise „Marile Puteri” au pierdut aseara in Mediterana , au fost deconectati de fratii nostri din stele ,deoarece atacul era planificat la ora 0:00 , 29.08.2013 , nu a mai functionat nimic electric US portavioane in bezna …… NU VA FI NICI UN RAZBOI ! Ei vor mai incerca cu declaratii si atit.

  • George Valah spune:

   Asta chiar e tare! Acum aflam ca Cameron „s-a inmuit” din cauza presiunilor interne si externe! Alea externe or fi de…departe rau! 🙂

   • Ana spune:

    undeva intre Marte si Jupiter, – o ipoteza desigur 🙂

   • Mircea spune:

    Si nu numai asta dar si o parte din satelti au fost deconectati ieri seara , dupa care a avut o intilnire ruso-americano-chineza (serviciile armatei) cu arbitru din tara noastra si toti se adresau cu SEFU ‘ stiu bine ce spun …..
    Americanii au aratat ultima tehnologie inventata de ei si primita de la altii din Univers , cind a venit rindul rusilor si chinezilor au ramas cu gura cascata de avansul tehnolgic al lor si ce au primit si ei de la altii din spatiu (ba le-au facut si o demonstratie) asa ca NU VA FI RAZBOI , sunt mai multe de spus ,dar numai verbal pot sa spun din pacate….


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s