Stiri scurte: 05.09.2013

ENERGY NEWS

– Marele zid de gheata japonez de la Fukushima, ar trebui sa fie lung de cca 1700m, si sa inghete artificial permanent,  „permafrost” solul pentru a impiedica in continuare contaminarea radioactiva  a oceanului!

How the Fukushima Ice Barrier Will Block Radioactive Groundwater

– La proiectul japonezilor de a crea un zid de gheata pentru a preveni poluarea cu apa radioacriva a oceanului, se pune intrebarea: ce se va intampla daca zidul de gheta se va … topi?!

– Apa radioactiva de la Fukushima  in loc sa se dilueze devine si mai CONCENTRATA pe masura ce se apropie de tarmurile de vest ale SUA!

Report: Study warns Fukushima contamination “is becoming more concentrated as it crosses Pacific Ocean, rather than dispersing” — “It’s making a beeline for U.S. West Coast” — “Scientists causing panic in public”

– Specialistii avertizeaza ca uraniul topit al reactoarelor de la Fukushima s-ar afla undeva in sol sub nivelul cladirilor si nu va mai putea fi inlaturat!

New York Times: Experts warn molten fuel may be underground beneath Fukushima reactor buildings — Doubt that it can be extricated

– Turcii din provincia  Hatai frontiera cu Siria spun ca pe acolo au fost trimise armele chimice din Turcia cu care Al Qaeda si Al Nusra au atacat populatia din Damasc , nu Al Assad si-a atacat  propria populatie! Cu cateva luni in urma fortele de securitate turcesti au descoperit ascunse la ei, rachete cu sarin apartinabd Al Qaeda!

Charleston Voice

– CNN, Aljazeera falsifica de un an stirile despre Siria, creaza diversiuni si transmit imagini cu evenimente de razboi inca dinainte ca ele sa se fi intamplat!

CNN Has Been Falsifying Syria News Reporting for More than a Year!

– Cum sunt falsificate stirile despre „vreme” ca sa para catastrofale, in timp ce ele sunt absolut normale si naturale! Ex: un val de ceata e aratat ca o furtuna apocaliptica, o balta secata de mult timp e prezentata ca „golirea peste noapte a unui lac”, etc…  Sau lucrurile intradevar se intampla asa cum sunt ele prezentate? (Si pe la noi la fel: temperaturi de vara de 35C in Iulie erau prezentate ca „neobisnuit de calde” etc!GV)

RIA Novosti

Russia to Spend $650Bln on Arms Purchases by 2020

– Rusia vrea sa cheltuiasca in inarmare 650 miliarde de $$$ pana in 2020!

Russia to Spend $650Bln on Arms Purchases by 2020

Activist Post

– Unul din 5 „twitter” divulga si locatia celui ce posteaza.

Twitter and Privacy: 1-in-5 Tweets Divulge User Location

– Un nou dispozitiv foloseste ritmul inimii personale drept  „cheie”/parola pentru folosirea credit cardurilor, sau oricarui dispozitiv parolat.

New Device Uses Your Heartbeat As An Electronic Key

LiveScience

This strange formation found in the Peruvian Amazon resembles a tiny spire surrounded by a webby picket fence and is about 2 centimeters (0.8 inches) wide.

– Aceasta imprejmuire ciudata de numai 2cm diametru a fost gasita in Amazonul Peruvian  si nu se stie ce anume a creat-o!

What Is This? Mysterious Amazon Web Baffles Scientists

-Pisica deschide usi, dar nu le inchide niciodata! 😀

Reclame


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s