Stiri scurte: 06.09.2013

– Primul video care arata cum apa freatica patrunde in subsolul cladirii turbinelor  (R1 – CN Fukushima) amestecandu-se cu cea puternic contaminata radioactiv!

First video of groundwater pouring into basement of Fukushima Unit 1 turbine building — Mixes with highly contaminated water from melted down reactors and flows to Pacific Ocean (VIDEO)

CNN

– Intr-un discurs de ieri  Ayatollah Ali Khamenei, declara ca daca US va ataca Siria asta ar fi o nebunie si o greseala si vor avea sigur fe suferit.

Iranian leader: U.S. will ‘definitely suffer’ if it leads strike on Syria

New York Times

– Pres Obama a ordonat Pentagonului sa faca „o lista extinsa” cu tintele ce ar trebui bombardate in Siria, avand banuieli ca „Assad isi muta armele chimice si trupele in alte locatii pentru a le proteja”.  (La o adica, asta ar „justifica” de ce ar fi atacate scoli, spitale, uzine electrice, statii de pompare a apei, etc!GV)
Pentagon Is Ordered to Expand Potential Targets in Syria With a Focus on Forces

– La summitul G20 din St Petersburg, Obama nu se va intalni cu Putin. In schimb se va intalni cu …”homosexualii”! (E normal!GV)

http://www.nbcnews.com/id/27201422#52922439

 

-Rusia isi trimite distrugatorul de submarine“Admiral Panteleyev”, in Mediterana de est!

Russian destroyer enters east Mediterranean to head task force – report

– Locuitorii oraselului Deer Trail , Co. au facut sute de cereri la primarie pentru  „permise de a vana drone”!

Colorado town flooded with applications for drone-hunting permits

Activist Post

– Pe 3 sept. a.c. consiliul din Siskiyou County , California a votat sa se inceapa demersurile de iesire din uniune si sa-si creeze un stat nou numit „Jefferson”, datorita deteriorarii democratiei si nerespectarii Constitutiei in SUA de catre guvernanti!

NorCal County Votes to Secede, Create New State „Jefferson”

– Cum ar arata WW3 in 2013 !

Vaccinurile afecteaza  dezvoltarea creerului copiilor!

The Tamu Massif underwater volcano.

– Un vulcan submarin de marimea teritoriului New Mexico sau cat toate insulele britanice launloc, a fost descoperit In Pacific la 1800Km de Japonia! Acesta este cel mai mare de pe Pamant si probabil intre cei mai mari din sistemul nostru solar!

New Giant Volcano Below Sea Is Largest in the World

Collective-Evolution

– O fetita de 8 ani, si-a micsorat cu 75% tumoarea cerebrala canceroasa, numai prin dieta alimentara! De fapt trebuie sa-ti faci corpul „inospitalier pentru cancer”  depinzand de nivelul pH al salivei!

8-Year Old Girl Raises PH levels And Shrinks Cancer Tumors By 75 % With Diet

Reclame

5 comentarii on “Stiri scurte: 06.09.2013”

 1. Stefan spune:

  newsconspy.wordpress.com/2013/09/04/labele-jos-de-pe-aurul-romaniei/

  • George Valah spune:

   Din pacate lucrurile sunt MULT mai grave decat atat! Inafara jafului bunurilor nationale date pe nimic, este vorba de INLOCUIREA lor cu OTRAVA! Nu e deloc intamplator si nici fara intentie! Aurul in sine, nu e un metal oarecare! Asa cum argintul are prop. antibacteriene, (inca nu s-a gasit o explicatie stiintifica a acestei proprietati recunoscute insa), uraniul – emitator de radiatii, etc, asa si aurul are proprietati deosebite in mentinerea si calitatea VIETII in zonele unde exista! In unele mitologii, chiar se spune ca „aurul este cel care a stat la originea vietii”! A nu se uita ca toata zona respectiva a Transilvaniei a fost considerata „sacra” pt daci iar inlocuirea calitatilor de vibratie si camp locale, cu cele ale apelor cianurate – nu are importanta daca sunt „inchise” intr-un lac – ar avea urmari devastatoare pentru calitatile umane ale natiei noastre!

   • Petre spune:

    wow, multumesc! nu m-am gandit pana acum dp asta de vedere…

    • George Valah spune:

     Din pacate cred ca mai mult decat valoarea metalului sau a gazelor de sist ASTA e ADEVARATA miza!Pentru ca urmarile sunt pe durate fff mari de timp care vor determina schimbari majore in populatia locala si invecinata dpdv al comportamentului si starii generale de sanatate!!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s