Stiri scurte: 12.09.2013

– 1000 de ani de acum incolo, apa contaminata radioactiv tot va mai ajunge in Pacific! Pe toata acesta durata, situatia trebuie monitorizata!(Dar un lac plin cu cianuri, dar scoarta terestra crapata, in cat timp se pot remedia?GV)

Japan Professor: 1,000 years from now contaminated water from Fukushima may still be entering Pacific Ocean — It’s necessary to keep monitoring during that time

– Medicilor japonezi li se interzice sa spuna pacientilor ca bolile lor sunt datorate catastrofei nucleare de la Fukushima! De aceea, pana acum „nimeni nu a murit” din aceasta cauza!

Gundersen: Medical doctors ordered to not tell patients their problems are related to Fukushima radiation — Of course they’re going to say nobody died… the data records are distorted — People of Japan are essentially a scientific experiment, but nobody’s reporting results (AUDIO)

– 9/11 – 2013 doua milioane de „bikeri” in Washington DC!

– 10 Teorii ale conspiratiei si intamplari ciudate despre ce s-a intamplat la 9/11 – atunci…

Ten Disturbing Conspiracy Theories About 9/11

Russian President Vladimir Putin speaks during a meeting with ministers on budget planning on September 11, 2013 in Moscow, Russia. Talks are ongoing between Russia and the United States as Moscow attempts to broker a deal between The White House and the Syrian government over the stockpiling of chemical weapons. (Photo by Sasha Mordovets/Getty Images)

–  Putin comunica Americii: „Nu sunteti speciali si nu e nevoie sa loviti Siria!” (Ha! De fapt se rezuma esenta intregii situatii: „Pentru ca SUA e „cea mai mare putere a lumii”, ea „trebuie” sa atace Siria, pentru ca altfel…! ” De, varsta…!GV)

Putin to America: You’re not special (and don’t hit Syria)

– Miercuri, Rusia a decis sa trimita 5 sisteme S300VM Antey-2500, de aparare sol-aer in Iran, ca parte aunei plati de 4 miliarde $$$ castigati de Iran intr-un proces contra Rusiei pe o tema comerciala.

Russia’s Vladimir Putin orders missile defense shipment to Iran

New York Times

– Dupa ce se pare ca Rusia si SUA au cazut de-acord in a se amana un atac asupra Siriei, Israelul ramane sa se bazeze doar pe ..”ei insisi”! (Daca asa ar fi de-acum incolo, ar urma 1000 de ani de pace!GV)

U.S. Backing of Russian Plan Leaves a Wary Israel Focusing on Self-Reliance

– Acum, dupa ce Obama „a tacut”, Putin ocupa „mijlocul scenei”!

As Obama Pauses Action, Putin Takes Center Stage

-Investigatorii UN dau verdictul in Siria : „ambele parti au comis crime de razboi”! (Ca daca spuneau ca numai rebelii … „se supara”!GV)

UN investigators say both sides in Syria have committed ‘war crimes’

– Absolut toate razboaiele moderne au fost  „opera bancherilor”! (Mai precis ale…! GV)

– Astronautii de pe ISS au aterizat in Kazahstan dupa 166 de zile petrecute in cosmos!

ISS Astronauts Land in Kazakhstan After 166 Days in Space (+Photos and Videos)

Second City Network

– Au inceput „glumitele” !

World

– Acum 30 de ani Andre-Francois Raffray , a facut o intelegere cu o batranica de 90 de ani: ii va da 2500F/luna (cca 500$) cu conditia sa ii revina lui apartamentul acesteia dupa moarte. Craciunul trecut Andre-Francois Raffray , a murit la varsta de 77 de ani dupa ce a platit 184.000$ fara sa locuiasca vreodata in apartament! Proprietara  mai traieste si azi si a implinit 120 de ani ca cea mai varstnica persoana din lume… (A trait…bine! 😉 GV)

A 120-Year Lease on Life Outlasts Apartment Heir

– Apasa „play” si zambeste…

Anunțuri

8 comentarii on “Stiri scurte: 12.09.2013”

  1. Gabin spune:

    Salutari George,
    am dat play si am zambit, apoi am dat la glumite si am ras. Cu un altfel de ras… Trezirea asta e cam incomoda -de ambele parti-. Altfel nu ar fi sacrificii si nici artificii, nu?

    • George Valah spune:

      Daa… Si eu ma gandeam: bun, la ei s-a facut clipul (ala cu Obi..), la ei s-a postat, dar daca il postez „eu” si se supara cineva … „la noi”?! Stii…colegii… :-/

  2. Gabin spune:

    ..deja motivele de suparare sunt asa de multe incat nici ei nu mai pot tine pasul. Cata suparare sa mai indure? Mai bine se fac ca nu vad. Iar ironii ca acelea plac oricum.
    Spuneam ca trezirea este „incomoda” si pt cel care o traieste: asa se trece de la „dormi linistit ca cineva vegheaza” la „stand up and fight”. Ce vremuri!…si tornadele sau uraganele alea care nu respecta programul! (cineva a propus ca uraganele sa aibe nume de politicieni. Cum ar suna: azi noapte, Uraganul B… a distrus 8000 de case?)
    o zi buna

  3. Gabin spune:

    Leo, tu esti alesul!

  4. Gabin spune:

    Iar?…
    aaa, acum este pt next level, inteleg. Spargerea matricei zbang trosc.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s