Stiri scurte: 19.09.2013

– Cladirile de la CN Fukushima pot sa inceapa „sa pluteasca” in orice moment, datorita cantitatilor mari de apa existente in sol! A bloca apa prin inghetare poate slabi solul si mai mult!

Asahi: Buildings at Fukushima plant can start floating from too much groundwater — Expert: Blocking groundwater with ice wall may weaken soil and cause buildings to topple (AUDIO)

-Studiile arata ca materialele radioactive de la Fukushima traverseaza Pacificul aproape intacte spre tarmurile de vest ale Americii! Vor exista acolo zone de inalta  contaminare care vor fi semnificativ afectate! (Normal! Atenuarea depinde de timp, nu de distanta sau mediu… ! GV)

Professor: New studies show radioactive

materials being carried across Pacific relatively intact from Fukushima — On West Coast we need to monitor these pockets of high contamination — Parts of areas may be affected in a significant way (AUDIO)

NHK WORLD

– Alta problema la Fukushima: coloana de evacuare vapori radioactivi (cea inalta care se vede in toate imaginile)  are postamentul fisurat in 8 locuri si risca sa se prabuseasca la primul cutremur mai serios! Accesul in zona pentru reparatie e „imposibil” datorita radiatiilor mortale de 10Sv/h!

TV: Officials concerned about 400 ft. tall pipe near Fukushima reactors collapsing during quake — 8 cracks found in support brace — Gov’t orders immediate investigation — Tepco unsure how to access area as radiation levels around it are 10 sieverts per hour (PHOTO & VIDEO)

– Interviu la cald in primele ore de la un martor ocular din Santierul Naval militar american unde au avut loc omorurile provocate de…

Politics

– Si de ce forta de politie de elita Capitol Police nu a fost lasata sa intre in incinta navala, desi s-a prezentat la poarta in primele momente cand au inceput impuscaturile?! (Oh.. atatea intrebari fara rost! Pareau suspecti si gata!GV)

Probe launched over claim that elite Capitol Police unit blocked from Navy Yard massacre

 

– Pana si  profesorul Myles Allen,  director al Oxford University’s Climate Research Network, , a ajuns la concluzia ca „s-a inselat in privinta prognozelor cu incalzirea globala”! (Baniii inapoi! Pe taxe carbon, pe inmatriculari auto, pe …! Rusine  INMH roman, care desi stia ca totul e o excrocherie, a continuat sa dea buletine meteo in nota „incalzirii globale” si inca mai dau!GV)

Top climate scientists admit global warming forecasts were wrong

Forbes

– Daca vrei sa cuceresti o natiune, mai intai „captureaza-i” frecventele de emisie! Difuzeza-ti propriile mesaje si interzice-i inamicului  sa si le difuzeze pe ale sale! (Valabil in multe altele: defaimari, campanii  de dezinformare, distrugerea adversarilor politici, etc!GV) Cand SUA a atacat Serbia sau Irakul, primele bombardate au fost statiile radio-tv! (La fel si la noi in ’89: televiziunea a fost prima „capturata”!GV). United States Special Operations Command (USSOCOM),  cauta acum echipamente Technology Readiness Level 8 si Software-Defined Radio (SDR)  care sa-i dea control complet al undelor AM si FM in orice zona doresc pentru misiunile lor „psihologice”  Psyops ori MISO missions”!

How The U.S. Military Plans To Hijack The Airwaves

– Srisoare a unui ofiter al US Army catre concetateni: „Pornim al III-lea Razboi Mondial! Ridicati-va contra guvernului si cereti sa opreasca  razboaiele  ce urmeaza!” (Deci nimic nu e inca dezamorsat, doar mici amanari, pregatirile continua!GV)

Letter from a United States Army Officer to the People of the United States

RIA Novosti

– Autoritatile de la Damasc au inmanat oficial  ieri Rusiei, dovezileca atacul cu sarin  afost efectuat de fortele „rebelilor”!

Syria Hands Russia Proof on Rebels’ Use of Chemical Weapons

Russian Ambassador to the UN Vitaly Churkin speaks to the press at the United Nations in New York, September 16, 2013

– Reprezentantul UN, din partea Rusiei   cere de urgenta reintoarcerea inspectorilot ONU in Siria.

Russia’s UN Envoy Urges Inspectors’ Return to Syria

Reuters

– Siria acuza „vestul” ca vor sa inghete convorbirile despre pace!

Syria says Western powers are forestalling peace talks

Dave Hodges – The Common Sense Show

– Se pregateste „cea mai mare conspiratie financiara din istoria Americii!” Populatia trebuie convinsa ca „economia e cu un picior in groapa” si viitorul fara speranta! Pe de alta parte, America nu a fost niciodata mai bogata, dar aceasta bogatie nu ajunge la cetatenii de rand! Strategii globalizarii vor sa convinga dinainte oamenii  de un colaps iminent planificat in aceasta toamna/iarna ! (Iata si raspunsul la intrebarea de ieri cu…26 sept-01 octombrie?GV) Pe acest fond, ei vor intampina mai putina rezistenta atat in faza de „colaps” cat si in cea de „revenire” in cadrul careia vom asista la instalarea unui guvern  si a unui sistem economic mondial! (la noi la „buletinele meteo”, rar se mai pronunta cuvantul „tara” ci a fost inlocuit cu… „teritoriu”! Pare „un amanunt”? Nu e. GV)

The Greatest Financial Conspiracy In American History

,iPhone 5nSa !

stones

– Erau capabili vechii peruvieni sa inmoaie piatra? Dovezile spun ca da! (Nu numai piatra ci si oasele se puteau inmuia si lipi intr-o singura zi! Totul pe baza de plante amazoniene!GV)

Could Ancient Peruvians Soften Stone?

Reclame

14 comentarii on “Stiri scurte: 19.09.2013”

 1. Giovanni Onika spune:

  Dupa cum se vede situatia, mult a fost, putin mai este. Rugati-va la Domnul Isus Hristos sa ne ierte. Poate parea un cliseu pentru uni, dar asta este ADEVARUL. Stau si ma uit si vad cum lumea este atenta la orice altceva si baga in seama tot circul care este in desfasurare, mai ales in mass media in loc sa fie atenti la ei sa se roage pentru mantuirea lor, sa se uneasca intru Dumnezeu spre pace. Au reusit sa dezbine o tara, o lume, CRIMINALI, satanele. Doamne iarta-ne si ne apara !

  PACEA FIE CU VOI !

  • Ana spune:

   uite un exemplu cum lumea baga in seama circul in desfasurare

   Preoţii au ieşit la protestul la adresa proiectului Roşia Montană, la Sibiu, cântând ”Tu Ardeal, tu Ardeal” şi ”Treceţi batalioane române Carpaţii”

   sursahttp://adevarul.ro/locale/sibiu/sibiu-rosia-montana-1_522a0fd8c7b855ff56536ba4/index.html

   Manifestanţii ieşiţi în această seară în Piaţa Mare a Sibiului, pentru a protesta la adresa exploataţiei miniere de la Roşia Montană, au avut parte de o surpriză de proporţii. La puţin timp după începerea protestului în Piaţă au ajuns doi preoţi însoţiţi de un alai de credincioşi şi un cântăreţ bisericesc.
   Preoţii au venit în mijlocul manifestanţilor nedumeriţi şi au început să cânte, împreună cu un cântăreţ acompaniat de chitară, ”Tu Ardeal, tu Ardeal, îţi suntem oşteni/Templu sfânt, templu sfânt, munţii Apuseni”, ”Treceţi batalioane române Carpaţii”, ”Deşteaptă-te române şi au spus Crezul şi Tatăl nostru.
   În faţa manifestanţilor nedumeriţi preoţii au spus că au venit să le sprijine demersul iar unul dintre ei a mărturisit că a luat parte şi la manifestaţiile din Bucureşti. Înainte de a mărşălui alături de protestatari, au împărţit icoane pe care i-au îndemnat pe oameni să le ţină ”la inimă”.

   • Giovanni Onika spune:

    Doamne ajuta ! Am mai vazut si monahi de la manastiri,cunoscute care au iesit si inceraca sa deschida ochii si mintile si sa arate adevarul despre ce se intampla. Un mare om este monahul Teodot de la manastirea Petru Voda unde este ingropat un mare duhovnic al Neamului Romanesc parintele Justin Parvu. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere. Daca in Romania ar iesi mai multi oameni asemenea lui si asemenea preotilor care au iesit la Sibiu iar sus am fi condusi de astfel de OAMENI nu de slugi supuse raului alta ar fi situatia. De greu ar fi greu dar acum suntem calcati in picioare si demnitatea noastra de Romani a fost calcata in picioare, suntem umiliti, of Doamne.

    Multi mai sunt si impreuna o sa trecem si de marele rau . Doamne ajuta !

    PACEA FIE CU VOI !

 2. Mircea spune:

  Referitor la ofiterul care este disperat din cauza pregatirilor de razboi in Orientul Mijlociu ,tin sa va relatez ce s-a intimplat ieri noapte in Bazinul Levant langa Siria cu cele 11 nave americane inclusiv submarinele.Fratii nostri din stele au sosit cu 3 nave i-au decuplat pentru a doua oara(fara energie 30 minute) ,dar de data aceasta i-au si marcat pe toti (control ) ,iar rusii erau disperati ca nu i-au mai reperat nici pe un radar.DEZAMORSARE TOTALA ! US va plati in curind ……………….. Iar cu Rosia Montana am sa va informez maine mai exact cu portavionul etc….. O seara frumoasa

 3. Ana spune:

  http://spartacus-titanul.blogspot.ro/p/about.html

  Despre Spartacus Titanul

  Acesta este un blog naționalist, iar acest naționalism a fost adaptat special pentru Romania actuală. Formele de naționalism pot diferi de la un popor la altul.
  Dorim să îi informăm pe români și să trezim în aceștia spiritul patriotic. România se poate schimba dacă românii încep să se informeze și să caute soluții pentru problemele țării.

  Blogul a fost scris pentru tine, cititor care cauți adevărul despre istoria națională și ceea ce s-a uitat în mare parte sau s-a dat, în mod intenționat, uitării.

  Beneficiile pe care le vei avea citind de pe acest site sunt printre cele mai diverse. Iți poți îmbogăți cultura generală legată de istorie și de neamul din care provii, poți afla ce interese sunt în politica actuală și îți putem oferi și soluții pentru a încerca rezolvarea problemelor actuale. Numai împreună putem schimba ceva!

  Acum, să ne prezentăm. Ne numim Victor și Eugen, suntem studenți în București, iar pasiunile noastre sunt istoria, politica, filosofia și religia.

  • Ana spune:

   http://spartacus-titanul.blogspot.ro/2013/02/snc-credinta-crestina.html

   Credinta Crestina

   Retorica extrem-stângistă , anti-naţională şi anti-creştină , a început să aibă prevalenţă în rândurile anumitor români, care datorită bombardamentului propagandistic, văd în Biserică principalul inamic aflat în calea progresului .
   Televiziunile au contribuit într-un mod constant, pentru a întreţine această concepţie greşită, prin prezentarea unor preoţi destrăbălaţi ca fiind adevăraţii reprezentanţi ai Bisericii.
   Oare din ce cauză televiziunile nu îi prezintă şi pe preoţii adevăraţi, care fac fapte bune şi urmează cu adevărat Credinţa Creştină ? Motivul este reprezentat de faptul că se doreşte denigrarea Creştinismului, prin prezentarea unor indivizi care doar afişează o imagine Creştină , însă opulenţa şi ipocrizia vin să contrazică perceptele creştine .
   Românii nu trebuie să confunde adevărata Biserică Creştină , nu trebuie să confunde adevăraţii preoţi, cu acele specimene parvenite prezentate într-un mod expres la televizor ca fiind nişte reprezentanţi ai Bisericii .
   De asemenea , prezentarea Bisericii ca fiind o instituţie bugeto-fagă , fără de utilitate în actualele „timpuri moderne ” este nici mai mult nici mai puţin decât propagandă, care vine ba din sfera televiziunilor , ba din sfera unor ONG – uri care nu mai pot de dragul românilor , atât de mare este dragostea acelor ong-işti faţă de poporul român, încât vrea să îl priveze pe acesta de trăirea spirituală specifică oricărui popor puternic. Prezentarea Credinţei Creştine şi a Bisericii ca fiind principalele motive pentru sărăcie este falsă deoarece distrugerea economică a României nu a fost pusă în practică de către preoţi , ci de către politicienii trădători care au reprezentat factori de decizie la nivel economic .
   Ceea ce nu văd aceşti „experţi în sociologie” , „aceşti umanişti” este că progresul Omenirii ar fi fost imposibil fără de trăirea spirituală . Totul se leagă de o religie, fie că aceasta este o religie adevărată cu un caracter spiritual aşa cum este Creştinismul , fie că este o religie materialistă având la bază un caracter artificial .
   Chiar dacă bombardamentul propagandistic a făcut în aşa fel încât anti-Creştinismul să pară o atitudine normală pentru un om „modern” , această atitudine nu este întâmplătoare , ea având într-un mod evident un caracter de sorginte materialistă, care a stat la baza ideologiei comuniste, din punctul de vedere al căruia lumea ar putea fi un loc mai bun dacă nu ar exista clase sociale , naţiuni şi religii .
   Acuzarea tuturor creştinilor pe baza dovezilor aduse de către acţiunile inumane ale Inchiziţiei are de asemenea un caracter nul deoarece Inchiziţia chiar dacă a avut un înveliş Creştin , esenţa ei nu era una Creştină , ci una pur materialistă şi politică .
   Acest tip de gândire este falimentar, deoarece presupune atribuirea unei vini colective a unui grup care trebuie să tragă ponoasele, de pe urma unor oameni răi care doar au acţionat în numele acelui grup, fără să îl reprezinte într-un mod real .
   Indivizii care invocă vina colectivă sunt, din punct de vedere moral şi intelectual, nişte oameni reduşi , în această categorie intră şi acei oameni deschişi la minte care critică religia Creştină doar prin prisma crimelor înfăptuite de către Inchiziţie .
   Cei care atunci când aud de Creştinism se gândesc doar la Cruciade , la Inchiziţie sau la vrăjitoare arse pe rug , sunt într-un mod evident nişte oameni al căror orizont intelectual s-a redus doar la concepţia materialistă şi pseudo-progresistă asupra lumii .
   Ce a reprezentat pentru poporul Român Creştinismul şi de ce această religie a avut un rol pozitiv ?
   Pentru poporul Român religia Creştină a avut un rol pozitiv, deoarece a adus un plus la nivelul trăirii spirituale, împreună cu Zamolxianismul cu care practic s-a contopit , pe lângă acest important aspect spiritual , religia Creştină a avut un rol protector faţă de tânărul popor Român în sec V d.H , datorită acestui rol , etnia română a putut supravieţui vicisitudinilor istorice şi nu a fost înghiţită de către valurile popoarelor străine .
   Motivul ? Românii datorită faptului că erau creştini nu se căsătoreau decât cu cei de aceeaşi de religie cu ei, astfel valurile de migratori nu au putut asimila etnia română , deoarece în acele timpuri românii nu se căsătoreau cu migratorii , din cauză că migratorii erau de altă religie .
   După cum bine se vede, religia Creştină a avut şi are atât un rol spiritual, cât şi un rol conservator . Adversarii Creştinismului se împart în două categorii : cei motivaţi din punct de vedere ideologic şi cei influenţaţi să creadă astfel .
   Cei motivaţi din punct de vedere ideologic sunt extremiştii de stânga, care se opun atât spiritualităţii cât şi conservatorismului, deoarece văd în aceste două elemente fundamentale principalele piedici în calea înfăptuirii utopiei .
   Ofensiva împotriva religiei Creştine este de fapt o ofensivă dată împotriva naţiunilor europene . Scăderea natalităţii popoarelor nativ europene , inhibarea spiritului naţional al acestor popoare, are ca scop distrugerea adevăratei Europe, cea a Credinţei şi a Identităţii Naţionale .
   Salvarea adevăratei Europe va avea loc doar atunci când popoarele Europei vor înţelege vorbele înţelepte ale scriitorului şi istoricului englez de origine franceză Hilaire Belloc ( 27 iulie 1870 – 16 iulie 1953 ) care a spus în felul următor : ” Credinţa este Europa , iar Europa este Credinţa ” , prin aceste cuvinte el a ilustrat faptul că Geniul European are la origine Credinţa şi trăirea Spirituală Hristică.

  • Gabin spune:

   Fratilor Victor si Eugen, Religia este prima pt ca le include pe celelalte (ca deaia este Religie). Si este ceva intre Cod Penal si Declaratie de dragoste, adica mai mult decat pasiune sau hobby.
   …ce bine ca ma dau mare …:-D

 4. Gabin spune:

  ..unii spun ca vina conducatorilor se rasfrange si asupra maselor. Asa, ca de la parinti la urmasi; sau vina „celor de jos” este ca nu si-au ales corect conducatorul -sau ca il tolereaza fara rost-.

  ..a fost luna plina si aseara am vazut-o uriasa. La nici 30 min era la jumatate. Lafel este si cu soarele cand rasare. „Esplicatia” mea este ca atunci cand privim spre orizont, invelisul de aer dens numit atmosfera se comporta ca o lentila mult mai puternica decat atunci cand privim perfect in sus (din cauza „grosimii” acestui invelis pt cele doua cazuri). Nu stiu daca varianta asta era in filmulet, dar daca era ..ii dau dreptate.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s