Stiri scurte: 24.09.2013

img_360-Sep.-23-04.17-300x212

– Contaminarea radioactiva cu Cesiu 137 venind prin curentii oceanici de la Fukushima, va afecta toata coasta de vest a Americii, din Canada pana in Mexic pentru zeci de ani de acum  incolo!

Study: High concentrations of Fukushima radioactive material will reach west coast of North America — “Entire coast” to be affected from Alaska to Mexico — “Can negatively affect human life for decades… should raise concern” (MODEL)

The Japan Times

THOMAS SNITCH Senior Professor of Science Institute for Advanced StudiesUnited Nations UniversityTokyo  se intreba pe buna dreptate: de ce „lumea” nu a venit sa ajute la rezolvarea situatiei de la CN Fukushima? (Poate daca n-ar fi dus din primele zile „tancuri pentru curatenie” in perimetrul centralei..si daca nu s-ar fi bagat si yakuza…. si daca „americanii ar fi fost de-acord”… dar mai ales daca „s-ar fi cerut”… poate ca ar fi „primit ajutor”!GV)

Let the world help at Fukushima No. 1

–  Contaminarea radioactiva din suburbiile Tokyo, e de 3X mai mare decat cea de la 2Km de CN Fukushima! (Aceea e „zona interzisa”!GV)

Study: Contamination in Tokyo suburb 3 times higher than area just 1 mile from Fukushima Daiichi — Nuclear Scientist: Significant contamination in Tokyo, a serious problem (AUDIO)

– „Rusia nu va ceda niciodata santajului american pentru a permite o interventie militara in Siria. Scopul adevarat al unei aemenea actiuni  e sa abata atentia publica de la problemele economiei americane care se clatina”!

Russia will not submit to US blackmail on Syria, James Petras says

BBC

– Ce se intampla in Siria, cine cu cine se bate, explicatie de 3 min. in videoclip !

Dom Joly and Owen Bennett Jones on who supports whom in Syria

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

Westgate

– 3 Americani si un britanic, fac parte din comandoul care a atacat si luat ostateci in mallul din Nairobi, Kenia! (Acum doar n-o sa mai si spuna ca aveau „legaturi cu CIA”,  c-ar fi culmea!GV)

Three American TEENAGERS ‘were mall gunmen’: Kenyan foreign minister says men aged 18 to 19 from Minnesota among terrorists

The Cross of Bethlehem II

– In Egipt Fratia Musulmana a devenit organizatie ilegala!

Egypt Outlaws Muslim Brotherhood

– „Climatologii” (de casa!GV) insista ca „incalzirea globala nu s-a oprit, „a luat doar o…pauza”! (Iar anul acesta a fost cel mai cald din istorie! cum ziceau in primavara!GV)

Climate scientists insist global warming hasn’t stopped, it’s just on a break as they prepare to release report designed to salvage their reputation

Business Insider

A harbor seal pup is on the left and a ringed seal pup is on the right.

– Schimbarile climatice vor conduce la aparitia de  animale hibrizi, datorita incrucisarilor, „cred” specialistii!

– Atentie ce „program” urmariti la TV: acela va poate „programa”!

– La doua zile dupa ce a fost oficial pus pe piata, iPhone6s (cel care recunoaste amprenta digitala) a fost deja „spart” de hackeri!

Apple’s iPhone 5s fingerprint sensor successfully hacked days after going on sale

TheBlaze

LinkedIn

– Aveti cont pe Linkedin? E bine sa stiti ca acestia  se pare ca intra ilegal (hacking) pe emailurile abonatilor pentru a le afla contactele in scop de marketing! Acum sunt dati in judecata…

IF YOU HAVE A LINKEDIN ACCOUNT, YOU SHOULD PROBABLY KNOW ABOUT THESE ACCUSATIONS

The Independent

– Cercetatorii de la  Imperial College London  ,  au descoperit „tiparul” pentru vaccinul antigripal universal, care sa protejeze contra tuturor virusurilor gripale!

Scientists discover ‘blue print’ for revolutionary universal flu vaccine

– 3000 de ani de istorie al comportamentului social uman si felul cum acesta s-a raspandit, au fost puse intr-un model matematic de  Peter Turchin de la  University of Connecticut !

3,000 Years of Human History, Described in One Set of Mathematical Equations

– O „colectie” de diferite billboarduri au aparut pe marginea autostrazii I5 la 100Km de Seattle! Galerie foto

On I-5 (88 miles south of Seattle )

 

Anunțuri

7 comentarii on “Stiri scurte: 24.09.2013”

 1. tadeusz spune:

  Probabil de asta abunda pe micile ecrane atatea programe pentru tampitei,ca sa-i zapaceasca si mai tare!!! Vorba aia , scapa cine poate.

  • George Valah spune:

   Bineinteles… A se vedea „eroii” din serialele romanesti: toate femeile sunt usuratice si interesate, toti barbatii par oligofreni, speriati de propria lor natura, gata de orice compromis, oricand, oriunde… O „fojgaiala” fara scop si speranta… „Idealul omului nou” cu care poti face orice fara a te costa nimic si de care te poti descotorosi individual sau la gramada, fara efort!

 2. tadeusz spune:

  Vorba aia ,nu-i de ajuns sa-ti arati dintii, si lupul si-i arata , dar nici gand sa rada!!!!

 3. Ana spune:

  curios ca in loc de apogeul ciclului solar se constata o scadere a activitatii Soarelui

  • George Valah spune:

   De unde si…”racirea globala” de acum! De fapt aveau ceva de demonstrat: ca e nevoie de chemtrails ca sa nu se incinga planeta, de taxe noi cu care sa se finanteze guvernul global, iar lumea trebuia sa creada povestile lor!

 4. Theodora spune:

  „Ce se intampla in Siria, cine cu cine se bate” – eu zic ca au uitat China… si asa ceva nu se face 😀

  • George Valah spune:

   China am impresia ca asteapta dupa proverbul: cand doi (sau mai multi) se bat, al treilea castiga! Vezi Africa unde „sufla” vestului afacerile, pt ca liderii si populatiile ii simpatizeaza mai mult pe chinezi decat pe cei care i-au bombardat!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s