Stiri scurte: 08.10.2013

– Articulatiile de sustinere si fixare ale cosului de vapori radioactivi de la CN Fukushima, sunt rupte iar acesta sta sa cada!

New report shows support braces completely severed on 400-foot tower near Fukushima reactors (PHOTOS)

– Canada e ingrijorata de valorile uluitoare ale radioactivitatii pestilor din Pacific! Nimic nu se  mai poate consuma drept hrana!

Canada TV: New concerns about radiation levels in fish from Pacific — “These numbers are just staggering” — Contamination up considerably — “It’s a major event worldwide” (VIDEO)

Global

– Disparitia masiva a stelelor de mare din apropierea tarmurilor Canadei in apele Pacificului! Pur si simplu _s-au dizolvat”, pe fundul oceanului apar stele de mare cu brate lipsa, sau numai brate separate agatate de stanci! Video in link!

Alta comparatie cum a fost si cum e in prezent fundul oceanului in apropiere de Canada!

Dead starfish washing up in local waters puzzle Vancouver aquarium staff

– Un nou taifun se asteapta sa ajunga la Fukushima … maine!

Typhoon tracking toward Fukushima, to hit area in 2 days — Threat of mudslides, flooding — Soaking rainfall predicted for days after storm (PHOTOS)

–  Din cauza „blocajului guvernamental”,  „federalii” vor sa … „inchida oceanul”! Golful Florida este „inchis pescuitului” din  aceasta cauza, asa pretinde paza de coasta americana!

Feds Try to Close the OCEAN Because of Shutdown

– Un inalt oficial chinez declara ca „ceasul ticaie si SUA trebuie sa-si plateasca la timp datoriile, iar daca nu o va face asta ar leze puternic interesele Chinei”! (Uuu… Sa mai trimita niste portavioane prin Marea Chinei? Si daca le „cumpara” chinezii, s-a rezolvat macar cu „o rata”!  GV)

China says ‘clock is ticking’ on US debt

The Guardian home

US Paramilitary police swat

– Politia americana arata din ce in ce mai mult ca o „armata” (de ocupatie?GV) fata de propria populatie: armament de tip militar si blindate! (Da, si stau unul in spatele altuia si toti cu un scut in fata: sa nu li se intample…”ceva”!GV)

America’s police are looking more and more like the military

Switzerland considers giving everyone a basic income: A truck dumps five cent coins in the centre of the Federal Square during a an event organised by the Committee for the initiative "CHF 2,500 monthly for everyone" in Bern October 4, 2013.

– Elvetia vrea sa voteze acordarea unui venit minim lunar de cel putin 2000 euro fiecarei persoane adulte, pentru a combate inechitatile sociale.

Swiss to vote on $2,800 monthly income for all adults

– A iesit la iveala ca si Georgia avea in desfasurare un program de „arme biologice” in “Central Reference Lab”   din apropiere de Tibilisi! Acum, trebuie sa-i primeasca pe „inspectorii rusi” pentru … „inspectie”!

Secret Bio-War Program Discovered

– Cum „urmele lasate in virtual” pot fi folosite impotriva dvs !

Reclame


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s