Stiri scurte: 10.10.2013

 

SHTF Plan - When The Shit Hits the Fan, Don't Say We Didn't Warn You - Preparedness, Planning, News, and Commentary

obamus

– Daca guvernul si opozitia nu reusesc sa ajunga la o intelegere in privinta iesirii din blocajul guvernamental, pres Obama „e pregatit sa preia intreaga putere in SUA”.

Obamus Caesar: “No Limits On the Power of the President if He Calls for a National Catastrophe”

The Guardian home

Hu Jintao Dar es Salaam

– Mai mult decat jihadul islamic si teroristii, decat Iranul care isi imbogateste uraniul, Obama e „obsedat” de rolul tot mai mare al Chinei in Africa! (E adevarat, China le construieste infrastructura, investeste in tarile africane, dar dronele si bombele americane aruncate chirurgical de acestea, nu costa si ele bani? Tot investitii sunt, trebuie sa li se explice, sa inteleaga!GV)

More than jihadism or Iran, China’s role in Africa is Obama’s obsession

-In mijlocul crizei economice, guvernul Obama a cheltuit 635 milioane $$$ pentru un site web activ in 36 de state americane, unde contribuabilul poate sa-si cumpere asigurarea medicala „Obamacare”. Pana acum vanzarile sunt in domeiul de „o singura cifra”! (Pentru ca nu e suficienta publicitate, de-aia nu-l acceseaza! Cu inca  1-2 miliarde $$$ cheltuiti bine in scop „publicitar”…Ehe!GV)

Inoperable ObamaCare Site Cost Taxpayers $635 Million…

Spartan C27J (AFP Photo / Ben Stansall)

– Air Force a cheltuit 500 milioane $$$ pentru a cumpara avioane de transport noi noute, care apoi au fost trimise direct „in depozitul” din desertul Arizona!

Air Force, after spending $500 million, sending fleet directly into storage

220px-B52sdestroyed220px-Alenia_C-27J_(Pratica_di_Mare)_edit1

– SUA mai cumpara si niste avioane militare din Italia la 50 milioane/buc, pe care le trimite apoi direct la … depozitul de vechituri. (Unde am mai vazut avioane de-ale…? O sa-mi amintesc!GV)

Military Buying Italian Planes At $50 Million A Piece . . . And Sending Them Directly To “Boneyard”

Business Insider

F-16

– Pentru ca sunt „depasite”, US vrea sa isi foloseasca propriile avioane F16 ca… „tinte de antrenament”! (Ohh… Sa fie atenti cu ramasitele dupa ce le doboara, poate Romania le vrea macar ca piese de schimb la cele pe care le-a cumparat azi din…Portugalia!GV)

US Air Force To Shoot Down Its Own F-16 As Target Practice

A 'Hunter' Unmanned Aerial System is displayed during an official presentation by the German and U.S. Unmanned Aerial Systems (UAS) at the U.S. military base in Vilseck-Grafenwoehr October 8, 2013.(Reuters / Michaela Rehle)

– SUA a deschis o fabrica de drone in Germania. Ele nu sunt destinate „spionajului” sustin americanii. (Pai dronele asta fac : ori spioneaza, ori…  bombardeaza!GV)

US opens drone facility in Germany, insists ‘not for spying purposes’

RIA Novosti

– Rusia vrea sa-si creasca cu 50% cheltuielile in domeniul armamentului nuclear, in perioada pana in 2016.

Russia to Up Nuclear Weapons Spending 50% by 2016

William Hague hosts Iranian Foreign Minister Mohammad Javad Zarif at the UK office within UN headquarters in New York.

– UK poarta discutii cu Iranul pentru a-si restabili legaturile diplomatice intrerupte cu doi ani in urma. (Si tu, Brutus?GV)

William Hague reveals Iran talks to re-establish bilateral relations

Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu

– Netanyahu cere sanctiuni si mai dure contra Iranului! (Observati pozitia degetelor? Oridecateori pronunta cuvantul Iran, asa ii vine…!GV)

Netanyahu calls for stricter sanctions on Iran

– Supervulcanul Yellowstone da semne ca vrea sa erupa? Terenul se ridica cu o viteza fara precedent de 8cm/an! Daca asa ceva s-ar itampla, cenusa depusa pe sol ar depasi 3m inaltime pe o raza de 1600Km!

YELLOWSTONE SUPERVOLCANO ALERT: THE MOST DANGEROUS VOLCANO IN AMERICA IS ROARING TO LIFE

– Randunica alpina, poate sta in zbor si 200 zile fara sa atinga pamantul!

This Bird Can Stay in Flight for Six Months Straight

– Telefonul modular …

– Cateva poze mai vechi de pe Marte, in rezolutie HD. OK, se vede in creter apa lichida – nu inghetata, dar oricum e … „foarte rece”! Iar constructia din stanga nu e nici ea locuibila fiind cam darapanata! Apoi daca dati clic  pe imagine  si o mariti „rau de tot”, apar si alte   cladiri  uriase fete umane (dr jos crater), dar nici macar o..”furnica”! Deci tot nu exista viata…! 😀

This Is Mars in Extremely High Resolution

– UFO deasupra Hong Kong…

Anunțuri

4 comentarii on “Stiri scurte: 10.10.2013”

 1. Ana spune:

  Dezvaluiri incendiare: STEFAN MARINCEA, directorul Institutului Geologic: PROIECTUL RMGC este de “Papua Guineea”, o “BOMBA CU CEAS” bazata pe “FALSURI GROSOLANE”! [video]/ Afacerea PENALA Rosia Montana
  *
  Ștefan Marincea, șeful Institutului Geologic al României, acuză conducerea companiei canadiene de fapte penale • El susține că șefii de la RMGC au falsificat harta Văii Corna, ca să ascundă fisuri ce permit infiltrarea cianurilor în pânza freatică
  *
  „Selectarea de către RMGC a tehnologiei care prevede doar recuperarea aurului și argintului se poate extinde la alte proiecte miniere similiare, fapt care ar priva țara noastră de avantajul de a fi primul producător general de stibiu, telur și germaniu din Europa”, a mai precizat directorul general al IGR.

  http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/10/09/dezvaluiri-stefan-marincea-rmgc-falsuri-grosolane-coruptie-anrm-lista-provizorie/

  • George Valah spune:

   La ce altceva sa ne fi asteptat? Toate astea s-au facut „cu stirea si complicitatea” autoritatilor romane, inclusiv cei ce ar fi trebuit „sa apere” secretul si interesul de stat”!

   • Ana spune:

    e bine ca au inceput si autoritatile statului sa spuna adevarul, ca pana acum se putea crede ca presa nationalista si alternativa inventeaza povesti


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s