Stiri scurte: 18.10.2913

– Taifunul se pare ca a adus stricaciuni suplimentare la CN Fukushima! Unii experti spun ca ne asteapta un scenariu apocaliptic in saptamanile urmatoare! TEPCO sustine ca totul e sub control.

TV: Nuclear report warns of apocalyptic scenario at Fukushima in weeks ahead — Ambassador: This could one day be considered start of “the ultimate catastrophe of the world and planet” — Tepco: It’s “under control” (VIDEO)

TV: “Typhoon appears to have affected Fukushima Daiichi plant” — Giant spike in radioactivity after #Wipha — Suspected of causing high levels of strontium to flow into Pacific (VIDEO)

The Guardian home

– In timpul numararii voturilor pentru iesirea din criza guvernamentala , stenografa de la House of Representatives a preluat microfonul  si a inceput sa vorbeasca ca „acolo nu sunt oameni cu Dumnezeu si Constitutia nu a fost scrisa de francmasoni…” Video (Poate sa fi fost „nebuna”…cu siguranta nu proasta!GV)

House of Representatives stenographer led away after outburst in budget vote

The Weekly Standard

. Ce mai ascunde faimoasa reforma medicala”Obamacare”:  un paragraf prin care „asiguratului” i se aduce la cunostinta ca „informatiile pe care acesta le furnizeaza in cererea de inscriere vor putea fi date si catre autoritatile de politie si audit”!(Acelasi lucru e perfect valabil si in cazul „cardurilor de sanatate” prin care pot fi accesate datele  medicale -si nu numai- private ale oricarei  persoane si folosite impotriva intereselor acestuia!GV)

Obamacare Exchange Confirms: ‘We Are Required to Respond to Certain Requests from Law Enforcement’

CNN

– Siteul de pe net care a costat 2/3 miliard de $$$ si care trebuia sa asigure inscrierea in Obamacare e  „varza”!  Intreg programul guvernamental pare compromis din aceasta cauza! Video (Mie mi-a placut si numarul lor universal de apel: 1.800. FUCKYO ! Poate-l preia si Nicolaescu?GV)

Congressional fight over Obamacare turns to website woes

US Special Operations Forces joint terminal attack controller (L) (AFP Photo / Sean K. Harp)

– Infanteristii americani pot chema printr-o aplicatie android de pe telmobil aviatia, pentru a bombarda obiectivele dorite.

Bomb here, please: US troops may start using Android app to order airstrikes

– PM al Israelului face lobby pentru ideea de „a ataca preemtiv Iranul”!(Credeam ca… i-a atacat deja! De anul trecut se-aud stirile astea… GV)

‘Israel will not fall asleep on its watch again’: Israeli prime minister Netanyahu makes case for pre-emptive strike on Iran

Iran's and world powers' delegations sit prior the start of two days of closed-door nuclear talks on October 15, 2013 at the United Nations offices in Geneva. (AFP Photo / Fabrice Coffrini)

– Iranul a inceput pe 15 Oct. tratativele la Viena pentru inspectii inopinante la instalatiile sale nucleare, pentru a se dovedi  ca nu produce arme nucleare.

Iran opens the door to snap inspections in Geneva talks

– SUA vinde rachete penetrante antibuncker in valoare de 11 miliarde de $$$,  Arabiei Saudite . Video

US to sell ‘bunker-buster’ bombs to Saudi Arabia, UAE

nsnbc

– Guvernul american vrea sa ia la nastere probe ADN de la toti copiii care se nasc pe teritoriul american. (La ce credeti ca foloseste? Depinde care „ti-e scopul”!GV)

Government Genome Project to Sequence DNA of All US Babies at Birth

Polished Logo

– Lista tarilor cu IQ mediu cel mai ridicat si cel mai scazut din lume!

content top

– Introducere in „cum s-ar conduce lumea centralizat”!

Car Advice

– Automobilul pe baza de thoriu, ar consuma 8g de combustibil la 1 milion sasesute mii de Km!

 

The thorium-powered car: Eight grams, one million miles

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

– Rusia si SUA au semnat un acord de colaborare in privinta armamentului nuclear care ar putea indeparrta pericolul prezentat de asteroizi asupra Pamantului.

Russia and the U.S. unite: Former enemies sign agreement to work on nuclear weapons to tackle the danger of ASTEROIDS

Hubble Photo of Comet ISON from Oct. 9, 2013

– Cometa ISON apare intacta asa cum se vede pe imaginile telescopului Hubble!

Pe 2 Oct cand a trecut pe langa planeta Marte, se pare ca au existat interactiuni – descarcari electrice gigantice-  dinspre planeta spre inafara acesteia!

Potentially Dazzling Comet ISON Still Intact, Hubble Photo Suggests

Anunțuri

4 comentarii on “Stiri scurte: 18.10.2913”

 1. Dariusz spune:

  Da , foarte ,,nebuna” stenografa…….se confirma multe despre cei ce fac legea pe planeta , adica sunt cam straini de ea……cam extraterestrii…. Sau poate fabulez???/ SORRY

  • George Valah spune:

   Un fost angajat al Aria 51, inspaimantat suna telefonic un post de radio local… Povesteste cum ET din alte dimensiuni au infiltrat conducerea centrului dar si armata si guvernele lumii si se planifica o distrugere masiva a populatiei umane… Primele vizate: marile orase! Postul de radio e „anihilat” prin mijloace necunoscute apoi revine pe sistemul alterntiv de elimentare…

   Daa… multi sunt nervosi si fabuleaza? In loc sa-si „vada de treaba”… :-/

 2. Giovanni Onika spune:

  Da,da, diavol=extraterestru sau extraterestru=diavol, tot una, infiltarat=posedat … hmm
  De pierdut ne pierdem singuri, doar doua cai sunt in lumea asta, noi alegem pe care mergem si de cine ascultam, de cand e lumea diavolul incearca sa-l pacaleasca cu praful lumi acestea cu materialismul(nimicul) si sa-l piarda pe om de Dumnezeu. Acum prin slugile lui care si-au pierdut tot ce era omenesc, in ei, sufletul, pentru bogatiile acestei lumi inceraca sa piarda pe toata lumea prin ceea ce fac ca toti sa se inchine lui si sa primesca pecetea,cipul care ar incununa victoria lui .
  Iata ce scrie la Epistola către Efeseni a Sfântului Apostol Pavel, Capitolul 6:

  11. Îmbrăcaţi-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotriva uneltirilor diavolului.

  12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.

  13. Pentru aceea, luaţi toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotrivă în ziua cea rea, şi, toate biruindu-le, să rămâneţi în picioare.

  14. Staţi deci tari, având mijlocul vostru încins cu adevărul şi îmbrăcându-vă cu platoşa dreptăţii,

  15. Şi încălţaţi picioarele voastre, gata fiind pentru Evanghelia păcii.

  16. În toate luaţi pavăza credinţei, cu care veţi putea să stingeţi toate săgeţile cele arzătoare ale vicleanului.

  17. Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este cuvântul lui Dumnezeu.

  18. Faceţi în toată vremea, în Duhul, tot felul de rugăciuni şi de cereri, şi întru aceasta priveghind cu toată stăruinţa şi rugăciunea pentru toţi sfinţii.

  Deci asa trebuie sa luptam si acestea trebuie sa fie armele si armura noastra

  Rugati-va, rugati-va si Dumnezeu nu ne va lasa, parintele Areseine Boca spunea :”Iubirea lui Dumnezeu pentru cel mai mare păcătos este mai mare decât iubirea celui mai mare sfânt faţă de Dumnezeu” Frica aceasta care incearca sa o induca in noi, „munca” asta disperata de a ne pierde poate fi alungata cu un simplu semn al cruci facut spre Domnul Isus. Un ocean de intuneric poate fi luminat de lumina unei lumanari, dar lumina unei lumanari nu poate fi intuneacata nici de un ocean de intuneric. Doamne ajuta-ne si ne iarta.

  PACEA FIE CU VOI !

 3. johnnyntm spune:

  internetu e satana. fratilor, va rog ramaneti cu biblia si lasati-ne pe noi sa ne luptam cu 666, cipuri, luciferi si alte cele.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s