Stiri scurte: 23.10.2013

The Truth

Fukushima Radiation

-Coasta de vest a SUA e „prajita” de materiile radioactive de la Fukushima si sunt 28 de indicii care demonstreaza asta! Pestele oceanic din aceasta zona este radioactiv:

• 73% din macroul  testat

• 91% din halibut

• 92 % din sardine

• 93% ton si anguila

• 94%  din cod si anchoi

• 100 % crap, alge de mare, rechin si  monkfish

28 Signs That The West Coast Is Being Absolutely Fried With Nuclear Radiation From Fukushima

img_383-Oct.-22-21.12

– Combustibilul nuclear topit in lava din reactoarele avariate ale Fukushimei, s-a scufundat in panza freatica iradiind-o, iar aceasta apa subterana contaminata  se varsa direct in fundul oceanului! Nimic nu mai poate opri asta!

Japan Journalist: Melted nuclear fuel sank into the ground under Fukushima reactors — Irradiated groundwater is flowing into ocean through sea-bottom springs, it’s too late to do anything about this (PHOTO)

– Barele de combustibil nuclear din bazinul de calmare de pe reactorul 4 (inclinat!) nu pot fi scoase usor pentru ca multe sunt sfaramate! Indepartarea lor va putea dura zeci de ani nu luni de zile!

Japan Diplomat: Concern fuel rods in Unit 4 pool are damaged — “Have they moved”? — Transfer process could go on for decades, not months

– Un nou supertaifun se apropie de Fukushima!

Fukushima plant “braces for super-typhoon” — Officials admit “tough situation” could occur — More workers may be drafted in — Cesium levels already spiking in ocean

– Germania face eforturi pentru a-si face telecomunicatiile impenetrabile pentru spionajul extern, NSA. (basescu la cateva zile dupa deconspirarile facute de Snowden, anunta ca a permis ca cetatenii romani sa fie spionati „in continuare” de americani. Nici nu stiu daca ei au cerut asta sau… s-a oferit singur. De asemeni, nu stim daca aia ne spioneaza „gratis” sau ne-am indatorat iar,  ca sa platim … „serviciul”! GV)

German telecommunications increasing efforts to profit from NSA damage

Dave Hodges – The Common Sense Show

The ultimate "gold-digger"

– Sefa FMI Christine Lagarde vrea ca in UE sa fie „taxate”  cu 10% toate conturile bancare pentru ca sa „se mai achite din datorii”! (da… si Ponta voia sa da amenzi la soferi cat salariul pe 2 ani platibile in 30 zile! GV)

Expatriate or Revolution?

Mark Zuckerberg

– Primii 10 manageri de mari firme din SUA ale caror compensatii totale depasesc 100 milioane $$$ anual: pe primul loc Mark Zuckerberg , de la FB care „ridica” anual 2,27 miliarde $$$ !

US CEOs break pay record as top 10 earners take home at least $100m each

– Americanii isi contempla propria evolutie:

de la Jackie Kennedy…

la Michelle Obama

JACKIE KENNEDY VS MICHELLE OBAMA

– Cometa ISON care se apropie de Soare are intre 0,5-4Km in diametru si nu este un bulgare de gheata, ci mai curand un fel de asteroid urias, incarcat cu electricitate statica! Se asteapta ca in apropiere de Soare sa isi descarce aceasta sarcina electrica cu emisie de plasma solara care ar putea afecta si comunicatiile de pe Pamant. Ceea ce se mai poate intampla e faptul ca vom trece prin coada cometei in perioada sfarsit decembrie-ianuarie, adica si prin praful acesteia, incarcat cu electricitate. Teoretic, aceste nanoparticule pot dveni explozive… (Nu se spune nimic despre cianurile si compusii de carbon din coada ei…GV)

Close Encounters: Comet Ison

Space

– Un satelit iesit din uz cantarind 1100Kg, se va prabusi saptamana asta pe Pamant, anunta Agentia Europeana Spatiala.

Space Junk Satellite To Fall To Earth: GOCE Update

Reclame

2 comentarii on “Stiri scurte: 23.10.2013”

    • George Valah spune:

      Nu cred ca e vorba de „solutii alternative”. Pur si simplu in ultimii ani s-a „tocat” din averea Romaniei cat in 2000 de ani! Gata. Nu trebuie consumat TOTUL azi, de aceiasi talhari si sa lasam pt viitor doar datorii si parjol. Gata! Sa mai ramana ceva si copiilor, macar ca nu mai e mult…


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s