Stiri scurte: 24.10.2013

– Supertaifunul Francisco urmeaza sa loveasca in acest weekend Fukushima! Acesta e un monstru taifun de grd 5!! maximul de notificatie pentru uragane!

TV: Powerful typhoon bearing down on Japan — Prolonged heavy rainfall for Fukushima, and “the tanks are full” — “Potentially devastating interaction” with Typhoon Lekima, now a Category 5 (VIDEO)

logo

–  La Fukushima apa   venita din ploi,  trece de bariere  devine radioactiva si contamineaza totul in drumul ei!

– DHS se pregateste pentru posibile revolte sociale in SUA pe 1 Noiembrie! Deja a cheltuit 80 milioane $ pentru ca in acea zi sa fie aparate anumite obiective strategice! 50 milioane de americani primesc  „bonuri de hrana”  de la stat!

– Numai intr-o singura luna, NSA a spionat 124,8 miliarde de convorbiri telefonice! (Unii sunt someri, altii… nu pot face fata la „cata treaba au”!GV)

– NSA spioneaza adresele voastre de email, cu cine corespondati, vorbiti! (Pe vremuri, babele la tara stateau toata ziua in poarta sau cu ochii peste gard, sa vada cine mai trece pe drum… Macar, dadeau buna ziua. GV)

NSA spied on 124.8 billion phone calls in just one month: watchdog

– NSA „fabrica de spionat” cu zeci de mii de angajati…

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

Deadly force: Armed with up to 80 Tomahawk cruise missiles and designed to back up Marines on amphibious missions the USS Zumwalt is so expensive only three will be built

– Ce face America pe timp de criza distrugatoare: lanseaza la apa „cel mai mare distrugator al US Navy, in valoare de 7 miliarde de $$$” !

The $7billion warship to rule the waves: US Navy’s largest destroyer ever built gets ready to set sail

– Administratia Obama isi minte cetatenii si ascunde date despre programul…Obamacare!

TSA spying will include the systematic use of private and government databases.

– Acum TSA nu se mai ocupa numai cu controlul pasagerilor inainte de imbarcarea in avioane , ci ii spioneaza 24/7 si inainte de a ajunge la aeroport!

TSA now spies on you 24/7 even before you fly

TSA Adds Full Background Check Prior to Travel

– PM al Israelului B Netanyahu, vrea sa se creasca sanctiunile economice asupra Iranului, ingrijorat fiind ca „multe tari asteapta ca acestea sa fie ridicate”! (Mai sunt alte multe tari care asteapta ca Israelului sa i se aplice sanctiuni similare din cauza generarii catastrofei sociale palestinienilor!GV)

– Arabia Saudita vrea sa isi schimbe major politica ei fata de SUA, datorita divergentelor tot mai multe si mai mari dintre cele doua tari. (Mi s-au parut interesante si iesirile „publice” ale Frantei si Angela Merkel, plangandu-se ca sunt spionati de americani! Inainte, astea s-ar fi rezolvat „pe sest” fara galagie si tam-tam! Ceva se intampla, se va intampla….GV)

Saudi Arabia plans major shift in dealings with US

– 2014 se pregateste cel mai mare colaps economic al Americii!

America Future – The Worst Economic Collapse Ever – Prepare 2014

– Cum sa lupti si sa castigi in fata marilor corporatii! Populatii sarace se opun extragerii de pe pamanturile lor a apei din panza freatica de catre marile concerne, spunand: „Mai bine murim de gloante decat de foame”! (Apa folosindu-le lor la irigatii) „Apa e un drept al omului si nu e de vanzare” a fost tema cu care populatia i-a dat in judecata pe corporatisti si AU CASTIGAT! Panza freatica a ramas neatinsa .

– DARPA, tot mai aproape de a crea  cyborgi!

– Cum a fost regizata „dezechilibrarea gravidei salvata de Obama de la cadere” in timpul unui discurs despre  „Obamacare”, la fel ca si …”in alte dati”!

– Pe plan mondial se cheltuiesc 1 miliard de $$$ / zi, pentru „a se combate incalzirea globala” care… nu exista!

– Snowden: CIA stie despre civilizatii ultra avansate care locuiesc de miliarde de ani pe…Pamant, mai precis in interiorul acestuia, in mantaua terestra,  unde conditiile sunt cele mai stabile si neschimbate de timp!

Anunțuri

8 comentarii on “Stiri scurte: 24.10.2013”

 1. Ciprian spune:

  Daca nu a fost 1 octombrie, e posibil sa fie 1 noiembrie 2013, dar si 1 noiembrie 2014. Eu zic ca aceste „amanari” pot rezulta din manipulari clasice, dar in acelasi timp (adica simultan) pot fi semne de evolutii foarte pozitive.

  • George Valah spune:

   Tot ce se poate! Ma uitam azi la „previziuni” trecute cu date scadente „septembrie”, etc…
   Totusi „ceva” se intampla si se asteapta, e prea multa febrilitate… Printre altele, ceea ce a mers mii si mii de ani, „exclusivitatea informatiei” care sa fie numai in mana „elitei” se cam duce! De aici porneste tot: lumea vede cum e mintita, nu mai are incredere in ce spun „stapanii”, incep sa afle singuri parti din adevaruri, sa le puna cap la cap… Nici nu mai conteaza cat adevar se gaseste si care e acela, important e rezultatul…

   • ion spune:

    🙂 problema e ca schimbarea, daca nu e un exercitiu de psy-op, schimbarea apare cind se atinge o masa critica… si ei bine eu am dubii ca la noi, in tarar asta, se va atinge curind masa critica… pe de alta parte ce vad eu ca se petrece in interiorul sistemului si din ce pun cap la cap, am impresia ca asistam la o demolare controlatat a sistemului iar evenimente pe care unii comentatori sint inclinati sa le treaca la „victorii” sint doar rezultatele unor grupuri de prada, concurente in sistem, grupuri care lupta pentru o mai buna pozitionare pentru faza de prezervare a puterii din momentul schimbarii paradigmei.
    schimbarea de paradigma este demolarea controlata a sistemului.
    mi-e teama ca multe dintre predictii sint doar „anestezice” servite pentru a linisti bizonul….

    • George Valah spune:

     1. „Masa critica” functioneza la uraniu imbogatit, nu insa si la …plumb sau aluminiu. Si e bine asa. Corect cu psyop si trebuie dusa ideea pana la capat: orice psyop e o forma de manipulare cu reactii si deznodamant scontat si prestabilit. Doar daca… „efectul exploziv al masei critice” e inlocuit cu „alte efecte” (ca asa e la materiale diferite) iar „scenariul” scapa de sub control „de-adevaratelea”, in cu totul ale feluri decat cele „anticipate”!
     2. E perfect adevarat ca „asistam la o demolare organizata” a tarii (sau „teritoriului” cum ni se psyopereaza in subconstient la ” bul. meteo”)
     https://georgevalah.wordpress.com/2011/03/07/cum-sa-prostesti-o-natiune/
     3. Cred ca au dat-o in bara.

  • Ciprian spune:

   A sti sau a intelege ce se intampla in lume, in aceste vremuri, e o abilitate pe care o caut fara succes in exterior. Chiar daca sunt pacalit adeseori, in fel si chip, cea mai mare pierdere zic eu ca o am de la ignorarea, din diverse motive, acelor „semne de evolutii foarte pozitive”

   • George Valah spune:

    A stii ce se intampla din mozaicul de intamplari, e si nu e greu, cuvantul ar fi :TRANSFORMARE. Timp de mii de ani relatia „multime-conducatori” a fost bazata pe o forma de „incredere subinateleasa” ca „liderii au grija de multimile lor”. Acum, s-a incalcat acest pact! Situatia e noua si pt lideri(elite)- dar ei cred ca o vor controla, dar si pt…popoare. Cu cat mai repede „multimea” isi va relua in propriile maini viata si destinul fara a se mai baza/astepta de la altcineva, cu atat mai bine va iesi din situatie…

 2. Theodora spune:

  Am „vizitat” in vis o civilizatie care traia sub pamant. Doar ca era vorba de o alta planeta care avea 2 Luni. Nu se putea construi nimic la suprafata din cauza unor furtuni foarte puternice. Ciudat 🙂 este ca (in vis) m-am inteles perfect cu respectivele fiinte in limba romana


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s