De rerum naturae: „Proiectul Pegassus…”

Traducere, redactare si postare: George Valah

Toate drepturile revin autorului si sunt protejate prin legile copyright   in vigoare.

RIR-A.Basiago HR2-Supressed Technology,911&Crucifixion-Jesus 13/16

          Andrew Besiago

Cel intervievat la emisiunea radio „Coast to coast” (De la un tarm la celalalt – gazda emisiunii e George Noory) este Andrew Basiago de profesie avocat in statul Washington, care e de asemenea  scriitor, detinator a 5 diplome universitare incluzand pe cea de istorie (UCLA) si masterat in filozofie (Cambridge). In ultimul timp s-a ocupat de crearea unei organizatii care sa faca lobby la guvern pentru  a se face publice   adevaruri care sunt ascunse de catre acestia. Unul ar fi ca pe Marte exista viata si asta poate fi simplu demonstrat prin analizarea fotografiilor NASA de pe acea planeta. (Aici, si eu am postat numeroase articole si analize de poze continand nu numai dovezi de  viata ci si de civilizatie locala martiana. )

Basiago povesteste:

Cu multi ani in urma am fost unul dintre participntii in proiectul DARPA (institutul de cercetari militare al US. GV)  numit “Pegassus” care in esenta era unul de explorare al timpului si spatiului de catre US.. Asta se intampla pe la sfarsitul anilor ’60 inceputul anilor ’70. Am inceput investigarea acestui proiect de 10 ani, in incercarea de a dovedi ce s-a intamplat cu mine si ca sa comunic experientele mele si altora. Anul viitor voi publica o carte in acest sens.

 

 

Curtiss-built P-47G Thunderbolts

I-                 Cum ai ajuns sa fii implicat in proiect?

R-     Tatal meu era inginer conducator de proiect pentru Ralph&Parson Co.  Locuiam pe atunci in Mars Planes  din New Jersey  si pe cand aveam 6 ani  tata m-a dus la vechea companie  Curtiss Wright din Woodridge NJ. Aceasta era o vasta uzina  aerospatiala cu numeroase cladiri. Am mers prin Muzeul Aerului de acolo unde erau  expuse vechi avioane, apoi am ajuns in cladirea tehnica 68.

 

Curtis Wright in Woodridge, NJ…

Intr-o camera din  incinta ei  era un aparat format din doua parti complementare cam de 2,5m inaltime si distantate cam 3m una fata de cealalta. Cand aparatul a fost pus in functiune, acesta a generat o cortina de energie ca si cum cadea intre cele doua armaturi ale aparatului, nu mult diferita de panzele de apa din sculpturile acvatice din parcuri. Apoi tata mi-a spus ca o sa ne tinem de mana si cand o sa numere la 3 o sa sarim prin aceasta cortina de energie radianta de lumina si o sa ne gasim intr-un fel de tunel care se misca inainte. Apoi la un moment dat tunelul se va inchide si ne vom afla in alta parte pe suprafata Pamantului.  Asa am facut si in cateva secunde  am ajuns pe o panta a unui deal de langa  Capitoliul din statul  New Mexico.  In timp ce ma aflam in tunel vedeam ca un efect luminiscent evenimentele trecand cu iuteala si asa am fost teleportati 3200Km in cealalta parte a tarii! Asta a fost intrarea mea in proiectul Pegassus,  iar in urmatorii 5 ani, Santa Fe a fost folosit ca un fel de punct de destinatie pentru toate celelalte laboratoare de teleportare din tara.

New Mexico State Capitol Building Santa Fe, NM

New Mexico State Capitol Building Santa Fe, NM

 

I-                 Cand vorbim de destainuiri, avem in vedere toate aspectele, nu-i asa?

R-     Da, vreau sa subliniez doua teme majore: una care e la suprafata Pamantului  si alta inafara lui. Vreau sa-l incurajez pe pres Obama sa anunte ca Marte e o planeta locuita si noi ca pamanteni avem dreptul de a stii adevarul despre sistemul solar natural pe care il locuim. Si pe masura ce se afla ca Marte e locuit si vom incepe sa  il populam, se va afla si ca personalul American este déjà pe Marte asa incat va fi o si mai mare vizitare si explorare, locuire si colonizare a acestei planete care la fiecare 2 ani se apropie de planeta noastra. De aceea consider ca e absolute necesar sa se dezvaluie poporului nostru si popoarelor lumii  ca Marte e locuit, pentru ca trebuie sa procedam corect fata de Marte si as face presiuni sa se asigure un protectorat ONU asupra acestei planete inainte de a ne desfasura alte activitati acolo.

 

Urmeaza o discutie etica pe tema dezvaluirilor…

…………………………

I – Explica acest dispozitiv

R-  Este construit dupa caietele cu schite ale lui N Tesla recuperate de armata in Ianuarie 1943. Au fost doua echipe care le doreau, una a armatei si alta din doi agenti FBI. Departamentul de Razboi au ajuns acolo primii .

Cand fizicienii au fost adunati in Los Alamos sa construiasca bomba atomica a fost un moment critic in cariera lui Tesla, pentru ca el lucrase ultimii 15-20 de ani  mai mult”sechestrat” pentru armata,  din cauza razboiului in desfasurare si se credea ca aplicatia primara a teleportarii ar fi fost sa permita militarilor sa amplaseze trupe exact acolo unde ar fi dorit pe campul de lupta.  Asta pentru ca majoritatea militarilor erau raniti nu in timpul luptelor, ci pe parcursul ajungerii lor acolo. Dar acesta idée cat si faptul ca era timp de razboi, a impiedicat ca teleportarea sa fie introdusa si in sectorul civil ca forma predominanta de transport. Iar campania mea e de a convinge presedintele sa deconspire aceasta tehnologie pentru a putea fi implementata apoi pe scara globala si a rezolva criza de mediu inconjurator care a generat incalzirea globala. Sa lansam un nou Proiect Manhattan pentru a stabili statii de teleportare in toate locatiile majore din lume, pentru a avea sansa de a realiza sustenabilitatea planetei.

 

New Mexico State Capitol (Roundhouse)

 

I- Vrei sa spui ca avem capabilitatea de a transporta fiinte umane ca in Startrack?

R- Nu, de fapt opusul e baza tehnologiei de teleportare. …(discutii)… Daca ai dezintegra pe cineva l-ai ucide, i s-ar opri functiile metabolice si ar muri, deci ai transporta un cadavru. In fapt teleportarea deschide in spatiu/timp un tunel vortex sau spatiu interstitial de clivaj,  iar cand un individ  sare in campul de energie din spatele cortinei energetice din lumina, Universul practic se infasoara in jurul teleportatului si il repozitioneaza altundeva in continuumul retelei spatiu/timp.

I- Cum il repozitioneaza exact ?

R- Nu sunt  fizician ci avocat . Cand am inceput teleportarile spre Santa Fe eram un grup de copii si inainte de a fi teleportati trebuia sa memoram harta locului, a strazilor de acolo, pentru ca in acei ani nu puteau sa atinga cu exactitate punctul unde ne repozitionau prin teleportare. Deci nu numai complexul din apropierea Capitoliului, ci toata zona Santa Fe era cea in care puteam nimeri. Era inca un experiment nou si foarte periculos . De fapt ingrijorarrea lor cea mai mare nu era ca n-o sa ajungem in Santa Fe, ci sa nu ne pierdem undeva in timp, in trecut sau in viitor asa ca au selectat locuri ca Woodridge NJ unde indienii Lenni Lenape (Delaware) au locuit sute de ani inainte sa apara asezarile europene si de asemenea locuri precum Santa Fe, New Mexico care a fost capitala teritoriala a midvestului pentru sute de ani! De fapt am avut si un seminar unde am fost instruiti special sa stim ce sa facem daca asa ceva s-ar fi intamplat.

I- S-a intamplat vreodata “sa piarda oameni” cand i-au teleportat acolo?

R- Ei bine, in timpul investigatiilor mele am fost informat din surse CIA, ca au existat cativa participanti care pur si simplu au fost pierduti in timp! A mai fost o intamplare nefericita la care am fost martor personal !

 Santa Fe Fountain | Flickr - Photo Sharing!

Santa Fe Fountain

In toamna lui 1970 am avut o serie de exercitii speciale constand in ajungerea la aceeasi locatie teleportandu-ne din diverse parti ale tarii. Cred ca asta era pentru a implica copiii in activitati de spionaj peste ocean,  copiii trecand neobservati si fara sa starnesca banuieli. Asadar noi faceam salturile din teleportul de la Curtiss Wright, iar alti copii faceau saltul prin echipamente identice aflate in locatii diferite din statele din est si midvest ale SUA, cand am dat peste o fantana arteziana de pe terenul Capitoliului! Si cum am dat peste acel monument sau fantana, am vazut un baiat de varsta mea la pamant cu picioarele complet sfasiate! Acest baiat iesise “la lumina” exact in fantana, iar aceasta fusese lasata cu cca 7-8cm de apa in bazin! Rezultatul a fost ca picioarele baiatului au ajuns o fractiune de secunda dupa ce trupul lui ajunsese acolo si pur si simplu i-au fost retezate ! Am mai vazut o pereche de “addidasi rosii” stand in fantana in timp ce baiatul la pamant urla : “picioarele mele, picioarele mele, am numai 9 ani, ce-o sa ma fac  de-acum fara picioare?!” Asadar au existat accidente in testarea acestei tehnologii ! La un anumit nivel eram “antrenati”, iar la altul eram “experimente”! Eram un fel de cobai,  dar si antrenati pentru ca se astepta sa fim participanti intr-un program mult mai  avansat spatiu/timp care ar fi urmat cand am fi fost mai mari. Acesta ar fi fost unul parallel cu cel administrat de NASA . Mai stiu ca voiau sa testeze efectele cognitive si fiziologice ale acestei noi tehnologii Tesla de teleportare pe copii, pentru ca scopul strategic era sa poata ca presedintele si alti inalti demnitari sa fie teleportati in regim de urgenta la alte locatii de pe glob si bineinteles uneori copiii presedintelui il insoteau pe acesta.  Asadar voiau sa experimenteze cum teleportarea influenteaza starea noastra, capacitatea noastra de a rezolva probleme, fiziologia noastra. Asa  s-a inceput teleportarea spre Santa Fe de grupuri de copii in vara lui ’70. Eram anterior testati fizic si primeam o vizita medicala  apoi faceau o baza de date despre cum sunt afectati copiii de teleportare , ne familiarizau cu experienta  teleportarii si in acelasi timp lucrau si la imbunatatirea tehnologiei.

Andrew Basiago la varsta de 11 ani aflat intrun salt temporal in trecut pe campul de  lupta de la Gettysburg (copilul din mijloc)

I-                 Deci va luau de mici pentru ca mai tarziu cand  ajungeati adulti sa fiti déjà antrenati ?

R- Corect! De fapt ne-au si zis intr-unul din seminarii ca va fi un program secret de  explorare spatiu/timp care va fi complet dezvoltat de NASA , dar care va fi in continuare administrat de DARPA si va necesita  raportari in conditii impuse de CIA – cele doua agentii principale care administreaza proiectul.  Proiectul Pegassus era fundamentat pe un alt program  secret militar  de R&D concentrat pe “detectarea la distanta in timp” si se spera ca va fi unul de culegere de informatii “speciale” si va deveni inca si mai important in viitor. 

I- Mai exista vreunul dintre oamenii de stiinta care erau implicati pe-atunci in acest proiect si sunt inca si azi in guvern?

R- Acest program a fost acum 40 de ani, deci  ar trebui acum acestia sa aibe cam 80 de ani, dar ca parte a campaniei mele de scoatere la lumina a adevarului as  ruga pe doi dintre  profesorii directori  de pe atunci sa mi se alature si impreuna cu mine sa confirme existenta acestor capabilitati de teleportare, si sa le putem folosi in beneficiul intregii umanitati.  Sa fiu mai explicit: toate  aceste proiecte secrete de cercetari militare si politice au cate un atasat militar. Acesta ar fi omul de  interfata dintre Pentagon si inginerii de proiect asa cum era si tatal meu.  Atasatul militar responsabil pentru proiectul secret  al US de explorare al spatiului si timpului care a aparut la sfarsitul anilor ’60 nu e altul decat Secretarul de Stat al  Ministerului Apararii,  Donald Rumsfeld. Pe cand eram copil am avut numeroase interactiuni cu Rommy incluzand pranzuri, mese la restaurant, etc. Era o persoana foarte respectata din cadrul proiectului.   Celalalt personaj era un democrat, nu tot asa de celebru ca Rumsfeld, dar era si el in proiect, un tanar conducator de echipa,  cel ce ne astepta la capatul teleportarii in Santa Fe si trebuia sa raporteze ca am ajuns cu bine, ca suntem intregi si nu ne-am pierdut in timp. Acesta era Bill Richardson, azi guvernator de New Mexico. Fac apel la acesti doi distinsi angajati in serviciul public sa mi sa alature sub cladirea Rotunda din complexul Capitoliului Santa Fe, in lumina faptului ca acolo e “ochiul de vultur” al proiectului de teleportare si sa ia cunostinta de doua lucruri : ca este e o datorie  mai mare in serviciul public decat pastrarea secretului de stat si anume aceea a interesului general al umanitatii care e nevoie sa fie servit, iar acum “trebuie” servit,  prin destainuirea informatiilor de interes general cum sunt cele inglobate in aceasta forma revolutionara de transport pe care marea noastra civilizatie americana a dezvoltat-o si pe care acum e nevoie s-o impartaseasca intregii lumi!

          In the documentary ‘The Unknown Known,’ which made its U.S. premiere at the Telluride Film Festival, acclaimed filmmaker Errol Morris goes mano a mano
Donald Rumsfeld

                                                          Bill Richardson

I- As zice ca Richardson e mai abordabil decat Rumsfeld…

R- Bun, daca eu sunt primul care divulga aceste secrete, atunci de ce sa nu fie si un al doilea care poate fi Bill Richardson…? Daca ar face asta ar aduce o si mai  mare greutate celor spuse de mine si chiar o simpla afirmatie  la conferinta de presa  ca acest proiect a existat si ca a participat la el, cred ca ar constitui o presiune suficienta pentru pres Obama sa considere ca acum e timpul sa deconspire acesta tehnologie si sa fie folosita in avantajul omenirii.

 

Urmeaza alte discutii pe tema deconspirarii………………………..

 

I-                 Mai vorbeste-ne despre tehnologie, despre masinaria de teleportare…

R- Erau doua teleportatoare pe care le foloseam in cadrul proiectului: era un dispozitiv mic pe care il foloseam in cladirea 68 de marimea unui dulap de carti ceva mai inalt, iar campul de energie in care saream era cam de 3m latime  pe  2,5m  inaltime ceea ce nu ne speria de loc. Am trecut prin tunelul de vortex destul de repede si motivul pentru care nu ne-am asfixiat e ca am respirat de doua ori in aerul care a fost bagat in spatiul interstitial al chiasmei, caci e vacuum in clivajul spatiu timp.

I- Tunelul parea lung sau foarte scurt?

R- Parea foarte lung, dar erau paradoxuri cand saream in campul de energie … Era ca si cum ai fi gonit prin tunelul Lincoln City din NY  cu 15.000Km/h! Te simti ca si cum ai sta in tunel mult timp,  apoi vezi o lumina in departare care iti vine in fata foarte repede si gata, esti ajuns cu totul in Santa Fe! Existau paradoxuri si dilatari de timp (in tunnel) dar numai pentru fractiuni de secunda, dar calatoria dura cu totul sa zicem, cam 30 de secunde.

I- Cat de departe in timp v-au trimis?

R- Cu teleportatorul mic din Curtis am fost trimisi initial in vara lui 1970. Am observat ca ne-au retinut in Santa Fe  pana la caderea noptii, am luat masa la restaurant cam pe la 8,  apoi ne-au trimis inapoi in Curtiss Wright, NJ si am ajuns acolo cam la o ora dupa ce plecasem,  in plin soare asa cum e la ora 1 d.a. sau 11 dimineata! Si i-am intrebat: “Ne-ati trimis inapoi in timp?” si “Cat de departe inapoi in timp puteti sa ne trimiteti?” Ei au raspuns 12 ore.  Dar in timpul de 3 ani cat am servit in proiectul Pegassus, din toamna lui ’69 pana in vara lui 1972 , modelul Tesla pe care il aveau in Curtis Wright. te putea trimite inainte si inapoi in timp cam doi ani. Unul din lucrurile pe care americanii trebuie sa-l stie, e ca acest aparat construit din banii lor de taxe  si  tehnologia de calatorie in timp a permis guvernului American sa castige razboiul rece. Pentru ca printre lucrurile pe care le faceau,  documentatiile secrete cum erau si cele despre acest proiect,  sau planurile rachetelor interbalistice, nu numai ca erau ascunse in bunkerul unei baze militare din Mew Mexico, dar nu in prezent ci in viitorul acelei baze militare, astfel ca niciun agent sovietic chiar daca ar fi stiut de existenta lor nu ar fi fost capabil sa le gaseasca!  Alt lucru pe care il faceau cu teleportarea era sa ia oameni cum era si tatal meu, sa-i teleporteze in New Mexico, sa-i lase sa petreaca cativa ani acolo, apoi sa-i readuca inapoi in ziua plecarii ca sa spuna pe scurt conducerii executive a SUA, evenimentele principale petrecute in cei doi ani!

I- Incredibil! De unde au capatat tehnologia asta, de la ET sau noi am dezvoltat-o?

R- Pot sa confirm ca a existat un canal de comunicare, dar erau doua directii de interes ce-i preocupa: as zice “omuletii gri” si  “rosii”.  Erau ingrijorati de motivul pentru care diferitele specii de  ET incepusera sa viziteze Pamantul in numar asa de mare dupa  ce   detonasem bombele atomice pe timpul razboiului, si nu le cunosteam intentiile .  Mai erau ingrijorati si de o posibila debarcare a armatei URSS pe teritoriul continental al SUA. Asa ca toate eforturile erau dirijate catre Aparare.

Printre alte activitati se studia si imbunatatirea cronovizorului,  aparatul  inventat de Ernetti si Gemelli,  care putea reda imagini din trecut si din viitor sub forma de holograme, mai spionau si ce se mai intampla prin alte tari, faceau “inginerie inverse” in reconstruirea farfuriilor zburatoare dupa cea recuperate la Roosevelt, ba chia se aplecau asupra diverselor tehnologii ezoterice ale artefactelor arheologice pe care le adunasera in 100-150 de ani de sapaturi pana la lansarea proiectului.

 

 

I-                 Stii ceva de John Titor sau cumva esti chiar tu John Titor? (Faimos calator in timp, in anii 2000 a dezvaluit multe pe net.GV)

 

 

Cerrillos Cultural Center, New Mexico—indoor amphitheater


iNFORMATiON FARM: Andrew Basiago | DARPA Teleportation & Travel to time

R- Nu sunt,  dar evit sa discut despre alti calatori in timp cum ar fi Philadelphia experiment, Proiectul Montauk, sau cazul J. Titor,  pentru ca sunt convins ca oricare din ele contine informatii adevarate., dar nu stiu care sunt alea pentru ca dezinformarea sau deformarile create din faptele reale s-au contopit in legende moderne.  Referitor la alte salturi in timp pe care le-am facut era un complex in Cerrillos, New Mexico si in vara lui ’72  pe cand  se pregatea echipa olimpica de baschet acolo, in sala de sport au construit o instalatie uriasa 20m inaltime, neagra, care energiza un portal de la baza ei si care era iluminat cu o culoare albastra neon. Am fost antrenti in acea vara sa cream acolo o rampa catre anul 2045.  Am facut asta ca sa avem un interviu la fata locului  in fata unei cladiri de-ale noastre din viitor. Cu alte cuvinte din 1972 departamentul nostrum a stabilit o legatura continua cu un terminal de timp din 2045 localizat undeva in sud-vest. Niste indivizi de acolo au venit in timpul nostrum cu un dispozitiv la reparat care se numea “Stargate” (poarta stelara). Acela era un dispozitiv avansat de calatorie in timp si spatiu . Cand am facut saltul in 2045, cel putin pe acea linie de timp,  nu ereu dezintegrarile sociale  si parbusirea din cauza razboiului civil  din US de care Titor vorbea…  Anul 2045   l-am vizitat personal, trimis de Ministerul Apararii,  pentru a recupera microfilme cu evenimentele sumarizate petrecute in aceasta perioada de timp si  sa le aduc inapoi in 1972 sa le dam lui Donald Rumsfeld. In acele microfilme nu fusese niciun razboi civil,  de fapt chiar era un loc dragut de vizitat! Cladirile erau foarte frumoase,  ambientul era de oras gradina, echilibrat intre peisajul natural si cel construit, oamenii aveau  multe activitati.  Lumea mergea pe trotuare cu “sagways” care fusesera inventate pe vremea noastra si era o dezvoltare clara a societatii  care folosea si teleportarea ca mijloc de transport.

 ... Hamburger Polizei testet Segway - Pressemitteilung von Segway Hamburg

Segway Polizei

 

Deci nu cred ca povestea lui Titor e adevarata, cel putin pentru linia temporala  pe care cred ca ne aflam.

Father Marcello Pellegrino Ernetti

Father Pellegrino Ernetti

Fruitless Pursuits: Nerd History: The Chronovisor

I-                 Vorbeste-mi despre cronovizor.

R- Cronovizorul era a doua preocupare majora a proiectului Pegassus.  Au incercat sa ne acomodeze cu efectele fiziologice si psihologice ale teleportarii dar ne-au si antrenat sa fim buni observatori ca sa comunicam la intoarcere lucrurile la care am fost martori. Puteau sa proiecteze doua feluri de holograme temporale: unele la are te uitai doar, altele in care te puteai integra.  Acest aparat a aparut prin anii ’40 ca rezultat al cercetarilor a doi muzicologi de la Vatican: Pellegrino Ernetti si un alt prelat  Pierre Maria Gemelli. Ei studiau tiparele armonice ale cantatiilor gregoriene pentru a intelege  de ex., de ce acestea aveau proprietati de vindecare.  Pentru asta ei creasera un microfon special care putea sa divida in doua sunetul cantatiilor.  Spre uimirea lor, ceva ce tatal lui Gemelli i-a spus acestuia  in copilarie a venit prin microfon! Au fost uimiti ca au captat si amplificat semnalul unui eveniment petrecut in trecut. Pentru ca tot ce s-a intamplat, se intampla sau se va intampla vreodata, exista simultan undeva in holograma cuantica! Si deci  asta a fost descoperirea care a condus la tehnologia de identificare si amplificare a informatiei dintr-un eveniment petrecut in trecut si a o adduce in timpul present. Mai departe s-au asociat cu oamenii de stiinta italieni printre care si Enrico Fermi care a fost de asemeni si mentorul lui Harold Agnew din Chicago, cel care mai tarziu a devenit administratorul proiectului Pegassus.

Enrico Fermi - Email, Fotos, Telefonnummern zu Enrico Fermi

Enrico Fermi

Harold M. Agnew

Cred ca cele mai semnificative figuri din istoria ascunsa a calatoriei in timp din US a fost E. Fermi si nu Einstein sau altii. Oricum s-au asociat cu Fermi si prin 1952 au reusit sa obtina un cronovizor bidimensional cu care spun ca au reusit sa se acordeze pe momentul  crucificarii lui Iisus din Nazaret! Mai stiu ca acel eveniment a fost capturat pe o holograma, pentru ca in vara lui 1972 am vazut un documentar alb-negru  de 20 min. despre o holograma aratand crucificarea lui Iisus! A fost cel mai ingrozitor lucru pe care l-am vazut vreodata. 

Apoi cronovizorul a fost transferat de Vatican catre guvernul SUA pentru a fi dezvoltat. Si astfel cand eu am devenit implicat in proiectul Pegassus in toamna lui 1969 , acesta avea capacitatea de a reda holograme tridimensionale ale evenimentelor din trecut sau viitor. Prima holograma a unui eveniment trecut pe care am vazut-o a fost in toamna lui 1970 la centrul de vizionare National Security in Flemington, NJ , unde nu numai ca generau holograme din trecut, dar erau  capabili sa le si inregistreze pe camere de 16mm. Deci stateam in fata unui aparat si un technician mi-a zis:  “ Baieti, stiti ce-i asta?

         O,  e un ecran circular  de televizor cu reconstituirea semnarii Declaratiei de Independenta…

         Nu, nu e semnarea Declaratiei ca uite cine e aici: G. Wasington stand in fata unui birou, Benjamin Franklin cel corpolent statea pe o canapea cu capul lui urias ca o caldare,…

         Aa..  atunci e reconstituirea momentului semnarii Constitutiei!

Atunci individul s-a intors catre mine:

         Asta nu e o reconstituire, este chiar  momentul semnarii Constitutiei US!”

Asa ca stiu personal, ca martor prin cronovizor,  al evenimentului semnarii Constitutiei, ca  anuntul facut de Ernetti ca ar fi filmat crucificarea, este adevarat,  si personal am vazut filmul respectiv.

Si asa, cronovizorul era a doua mare  preocupare a proiectului,… Am  trecut prin multe  experiente, majoritatea  fiind  evenimente din trecut. Stand pe o scena   era un sistem de cristale si parintele Ernelli trecea un semnal electromagnetic printr-un cristal de bismuth. Apoi erau doua aparate principale care operau din spatele scenei ca si camerele TV cu circuit inchis , iar tata mi-a explicat ca acestea fixau coordonatele de spatiu si timp care le permitea sa controleze hologramele si sa se sincronizeze  cu un moment specific din timp. Asa ca as spune ca am vizionat 20 de momente din trecut si  cateva din viitor in cronovizoare capabile de 3 si 4 dimensiuni,  localizate in NJ si o locatie in NM. 

I-Una din cele mai uluitoare afirmatii pe care mi le-ai facut este ca guvernul  identifica presedintii americani din viitor si-i pregateste apoi din vreme  pentru asta!

 

R-   In fapt  sunt un ofiter care am jurat pe Constitutie SUA nu numai pe cea a statului Washington de aici,  si sunt tulburat de faptul ca  procedura de selectare a presedintelui SUA, chiar si a vicepresdintelui si a altor inalti demnitari, a fost incalcata din cauza calatoriilor in timp! Cred ca este o incalcare si a principiilor etice si morale. Presedintii viitori nu numai ca sunt identificati, dar sunt si pusi in tema cu evenimentele viitoare  care-i asteapta in mandatul lor ! Consensul general al participantilor in acest proiect era ca sunt oameni de stiinta, functionari federali, ingineri de la firme ca Parson, etc. si nu trebuie sa ne jucam de-a Dumnezeu  si sa intervenim in ingineria cuantica ca sa alteram viitorul! Era doar  o ocazie de-a comunica guvernului evenimente semnificative din viitor pentru a se putea pregati pentru ele. Dar un lucru pe care  stiu ca il faceau era tocmai acesta: de a-i identifica si a-i pregati pe presedinti! Si presedintii pe care stiu ca au fost identificati sunt presedintii Carter, ambii Bush, Clinton si Obama. Hai sa-ti spun cum de stiu asta, sa-l luam pe Jimmy Carter primul. Pe cand eram doar un copil in acest proiect la inceputul anilor ’70, in vara lui 1971, am fost identificat ca (viitorul) “turnatorul din proiect”.  Si asta era foarte sensibil, nu numai ca tata era  unul din inginerii din proiect,  dar si pentru ca eu eram unul din cei 140 de copii participanti care am facut “salturi” in timp inclisiv catre 2045 si am mers si in alte misiuni importante ale proiectului.  Rezultatul a fost ca au inceput sa-mi recupereze scrierile mele personale din viitor: cartea  despre Pegassus si alte carti pe care le-am scris, editat, sau le voi scrie in viitor in 2009! Una din aceste carti a fost tratatul pe care colegul si prietenul meu Alfred Lambremont Webre

Alfred Lambremont Webre

   

         Alfred Lambremont Webre 

 

(http://exopolitics.blogs.com/exopolitics/

 

http://2012thebigpicture.wordpress.com/tag/alfred-lambremont-webre/

 

http://www.projectmars.net/alfred_lambremont_webre)

 

l-a publicat in 2005 cu titlul “EXOPOLITICS”. Am editat ca scriitor  acea carte pentru Alfred . Ei binee, acea carte e un artefact cuantic (a calatorit in timp), pentru ca in timpul unui pranz pe cand eram in proiectul Pegassus in Albuquerque, NM tatal meu a iesit din restaurant, s-a intors apoi la masa  cu o geanta din piele neagra  tip diplomat cu incuietoare si eticheta de identificare atasata ca si cum ar proveni dintr-o arhiva clandestina si ezoterica din New Mexico… si a scos din ea o editie 2005 din EXOPOLITICS!   Si el impreuna cu alti cativa de la masa au inceput sa discute coperta  acelei carti si cineva de la masa a spus: “Se pare ca stiau cine e Jimmy Carter, presdintele Carter” pentru ca Alfred incepea cu un citat din J. Carter . Si tata a spus: “Da, am gasit ca e guvernatorul adjunct din Georgia” Deci asta era in ’77 si noi discutam in ’71 !  Din ‘71 pana in ’72, cand am fost personal implicat in proiect aduceau lideri sociali viitori prin “social network” la premizele proiectului! De ex la un pranz odata vicepres. Dick Cheney  era present, la un alt pranz George H W Bush, sotia sa Barbara si fiul GW Bush au fost oaspeti ai proiectului, au luat masa impreuna cu noi. La acel pranz – aveam cam 9-10 ani, GW Bush avea ceva peste 20 de ani, mi-amintesc ca  mi-a spus direct  si credeam ca glumeste pentru ca mergea de la o masa la alta unde mancau oamenii din proiect:”Tata si cu mine o sa fim presedinti!!!”  Si cred ca tocmai fusese “anuntat” pentru ca se manifesta  electrizant si cu sotia! Era  cea mai plina de energie si de miscare persoana pe care am vazut-o vreodata! Cred ca in toti anii acestia GW Bush a fost antrenat sa fie presedinte, caci stia déjà ca asa se va intampla. Desigur e un lucru ciudat sa afli la 25 de ani ca tu si tatal tau o sa ajungeti presedintii Americii!

Stiu ca si pres Clinton a fost identificat la fel, pentru ca odata in timpul unei intreruperi de teleportare, tatal meu s-a intalnit cu o persoana care l-a intrebat: “ Am auzit ca tanarul Clinton o sa ajunga si el presedinte, e adevarat?” Iar tata i-a raspuns:” Yep, asa se aude!”

Pres Obama l-am intalnit pe cand eram inca student la UCLA , era prin primavara sau vara lui ’92 pe cand se afla in Los Angeles in vizita la niste colegi de scoala din Eagle Rock.  (Urat orasel, plin de filipinezi, nu ai vrea sa treci seara pe acolo!GV) Am discutat intens despre viitorul corporatiilor si cum doresc sa insclavizeze lumea si discutia s-a cam incins. Gazda m-a tras de maneca: “Ai grija ce vorbesti cu el ca va fi pres USA”! Si eu si Obama aveam 20 de ani pe atuci, la o luna diferenta ziua de nastere si cred ca mentorul  care l-a pregatit in a deveni presedinte a fost Zbigniew Brzezinski care i-a fost si profesor la Columbia University.

Zbigniew Kazimierz Brzezinski

 

Dar si mie mi s-au prezentat in 1971 ca voi fi asociat cu descoperirea vietii pe Marte si chiar mi s-a arata si mi s-a cerut imperativ sa citesc lucrarea publicata de mine in 2008 despre viata pe Marte! Asta in 1971! Si cand  am intrebat “de ce trebuie sa citeasc chestiile astea acum”? Mi s-a raspuns”Ca sa stii ce sa faci, pentru ca contin toate datele despre Marte posibile”!

Intrebarea e “Ce sa facem acum cu institutia prezidentiala stiind ca presedintilor li s-au dat informatii apriorice despre destinul lor si ce au de facut?”

……………………………………………………………………

Gazda emisiunii “Coast to  coast” anunta ca se vor prelua intrebari prin telefon de la ascultatorii radio.

 

Lorrie (telefon): Cum arata Iisus?

R- Persoana din holograma s-a tras concluzia ca era Iisus dar au fost 600 de personae crucificate in acea perioada de timp, era inalt cu parul negru, cu barba, era clar de origine europeana cu nasul putin acvilin, cu pleopele cam cazute, nu chiar ca Silvester Stallone, dar era in mare suferinta si pe moarte. Motivul pentru care cred ca era Iisus din Nazaret e pentru ca mai multe fapte se intamplau: crucea era cam la 5m de pamant si sulitasul roman Longines a trebuit sa se intinda mult pentru a-l impunge sub coasta, de asemeni erau femei care venisera sa planga la poalele crucii… Cu siguranta imaginea vazuta corespunde cu relatarile biblice.

 

––––––––––––––––––––––––––

 

NOTA

 

– E remarcabila observatia despre originea europeana a lui Iisus, care confirma ca El a fost dac si nu evreu sa cum am scris in articolul :

Iisus a fost dac, nu evreu !

– Intr-o alta prezentare, Andrew Basiago spune ca e trimis  intr-un salt in viitor la cladirea Curtii Supreme din Washington DC in 2013 si spre mirarea lui aceasta este sub apa la 30m adancime! Mentioneaza insa ca asta se poate intampla sau nu intrucat liniile de timp sunt multiple.

http://www.youtube.com/watch?v=-rzWgs0Kfvc      T=1:28:30

Supreme Court Washington Dc (click to view)

Curtea Suprema de Justitie, Washington DC

 

Vom afla in curand …


45 comentarii on “De rerum naturae: „Proiectul Pegassus…””

 1. Ciprian spune:

  Foarte interesant, multumim pentru efort.
  Da, precizarea despre Iisus este surprinzatoare. Din formulare (dupa parerea mea, bazata pe traducere) rezulta ca exista si alte afirmatii similare anterioare ale autorului.

 2. BELSIM spune:

  Adica intri in tunel si daca vrei nu iesi pe poarta? Asta se intelege din faptul ca a fost trimis in 2013 la Curtea Suprema de Justitie Washington DC si a vazut-o sub apa (30 m) dar … el nu era sub apa. O alta intrebare este cum se intorc de unde se duc in timp?

  • George Valah spune:

   Acela e un alt clip pe care nu l-am tradus.
   Deci acolo se discuta de o alta calatorie in timp, si ceea ce probabil ti-a scapat e ca „purtau costume speciale”! Stii ce inseamna asta? Ca „se stia ca acolo e E APA la acea data in timp! Deci ei au fost trimisi „SA MAI VERIFICE INCA ODATA daca ASA E SAU NU… si… ASA ERA!
   Restul detaliilor tehnice ma intereseaza mai putin…

   PS
   Esti dispus sa ne apucam sa facem un cronovizor? Am inteles ca esti de specialitate electrica…

 3. alia spune:

  Super interesant , deci filmele sf nu sunt chiar sf ….. 🙂 Chiar avem dreptul sa stim asa ceva .

 4. mario6925 spune:

  Va salut pe toti
  Am scris si eu cateva articole despre aceste subiecte pe blogul meu burebista2012.blogspot.com din sursele care exista pe net. Cu putin efort am dorit sa aducem informatii romanilor din aceste black project care par la prima vedere science fiction. De asemenea cartile din seria Proiectul Montauk aduce lamuriri in acest sens si documentarele din cadrul Proiectului Camelot ale lui Bill Ryan si Kerry Cassidy.
  Drum drept spre Lumina

 5. dt spune:

  Fara sa cunosc informatiile din articol ii banuiam pe americani de a avea o posibilitate prin care stiu cam ce se va intampla ,cam de la vremea lui Clinton si chiar Bush batranul.Multumiri pentru informatii.
  Stiu ca pare prea prudent insa mi-asi face probleme in ce masura alegerea unilaterala a unei linii de timp care favorizeaza evident o anumita parte nu produce evenimente viitoare imposibil de remediat.
  Adevarul insa trebuie cunoscut.

 6. Ștefan spune:

  Al doilea film , anul acesta, in care ” o planeta ” este suprapopulata.
  Elysium -Terra
  Ender’s game – ET

 7. lili3d spune:

  Deci, ei făceau(fac) ce li se spunea că s-a întâmplat în viitor.
  Și dacă ar alege să meargă în prezent pe altă linie temporală… necunoscută?

 8. lili3d spune:

  Felicitări pentru munca dublă! 🙂
  Așteptăm cronovizorul!

 9. Petra spune:

  Multumesc George pt articol, pt site, pt ca existi si faci aceasta munca zi de zi. Nu mai citisem despre calatoriile in timp. M-ai lasat cu gura cascata iar acum rup netu in cautare de alte si alte informatii.
  Mi s-a parut intotdeauna de bun-simt existenta unei StarGate (ma uitam la serial si ma gadeam ca de n-o inventeaza nimeni ;)) et voila!, ea exista. Sunt mai linistita acum…

  • George Valah spune:

   Sunt multe care exista si de care nu avem habar… Dar valul incepe sa se destrame si tot mai multe vor iesi la suprafata!
   Multumirile sunt de ambele parti: ce e de aflat si cei ce cauta, impreuna formeaza intregul …

 10. cristytepes spune:

  Reblogged this on The Impaler – Țepeș-ul.

 11. Mircea spune:

  FELICITARI din Suflet ! ! ! pentru ceea ce vei face si o sa mai faci….. Cu drag oricand sunt alaturi de blog.

 12. Mircea spune:

  Daca nu stiu intuiesc …. si iti doresc deschidere mare in viitor…pentru cei care citesc acest blog si nu numai….O zi frumoasa si senina sa ai intodeauna..fara stress ,deoarece toti ajungem tot acolo….

 13. doru spune:

  foarte interesant, de altfel sunt interesat de cronograf si vreau cat mai multe informatii


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.