Stiri scurte: 05.11.2013

– Extragerea barelor de uraniu din bazinul de calmare de pe R4 Fukushima… se mai amana, cateva saptamani?

Postponed: Fuel removal attempt at Fukushima Unit 4 delayed, possibly for weeks — Gov’t safety agency wants tests conducted, as another ~M5 quake hits Eastern Japan

– Cazurile de cancer din Fukushima se inmultesc mai repede decat se prevedea! Autoritatile japoneze nu vor sa faca public numarul lor!

ABC Radio: “Cancer cases in Fukushima emerging faster than expected” — Japan Surgeon: I’m very angry, it’s very strange officials won’t release basic data (AUDIO)

ZeroHedge

cat

– Cand s-a construit CN de la Fukushima, TEPCO a ras 25m din inaltimea falezei naturale a locului, care ar fi protejat-o contra  tzunamiului! Linia de sus: inaltimea naturala a fostei faleze. Hasurat: nivelul apei la tzunami. Linia groasa: nivelul actual al marii! (Despre asta e vorba cu „modificarile ireversibile ale terenurilor” bazate doar pe „asigurari din partea specialistilor si aviza ale autoritatilor” Valabil si in exploatari tip fractare, lacuri cu cianuri, etc, etc!GV)

Tepco Tore Down the Natural Seawall Which Would Have Protected Fukushima from the Tsunami

– La ora actuala, guvernul (american) „e folosit ca o arma” pentru a-si distruge propriii cetateni! Informatiile pe care le aduna guvernantii, „cu siguranta vor fi folosie abuziv” contra voastra!(Ma intreb: pana „unde” merge „parteneriatul strategic” al Romaniei cu …”ei”?GV)

signed document

– O nota din partea lui    David Cutler,  Harvard University professor,, ii aducea la cunostinta lui Obama ca programul lui de sanatate Obamacare, nu va reusi sa fie impus, din cauza lipsei de „entuziasm” a cadrelor medicale! S-a mers totusi inainte…

Leaked Memo From 2010 Warned Obamacare Will Be ‘Unsuccessful’ Because Personnel ‘Not Up To The Task’

The Free Patriot

Terry Mitchell

– – Un fost capitan al US Army face public pe net  FB ca  Department of Homeland Security (DHS), se pregateste de razboi contra propriilor cetateni!

Retired Army Captain Takes To Facebook Warning DHS Preparing For War!

– Atacul armat de la aeroporttul din Los Angeles LAX, inca o facatura? Seful politiei aeroportului spune ca „au repetat exact acel scenariu cu 3 saptamani in urma” in timp ce doi indivizi din spatele lui par ca „se dau de ceasul mortii” pentru „scaparea” politistului!

John Bolton by Gage Skidmore.jpg

– Fostul ambasador al SUA la ONU, spunea duminica intr-un interviu radio ca „Israel trebuie sa se decida daca sa atace acum instalatiile nucleare ale Iranului, pentru ca acestia sa nu realizeze bomba atomica…” (Adevarata dilema e: ce e mai periculos, sa-i ataci azi, sau sa stii ca mai e si altcineva care are bomba in zona, nu numai „tu”?GV)

Bolton: Israel must make ‘fateful decision’ on Iran strike

An artist

– Noua drona elicopter a US Navy!

US Navy reveals new helicopter drone

– Drona SR 72, intrece de 6X viteza sunetului!

Associated Press

This artist's rendition provided by NASA shows Kepler-69c, a super-Earth-size planet in the habitable zone of a star like our sun, located about 2,700 light-years from Earth in the constellation Cygnus. Astronomers using NASA data calculate that in our galaxy alone there are at least 8.8 billion Earth-sized planets that are not too hot or not too cold circle stars that are just like our sun, according to a study published Monday, Nov. 4, 2013 in the journal Proceedings of the National Academy of Science. For perspective, that’s far more Earth-like planets than there are people on Earth. (AP Photo/NASA/Ames/JPL-Caltech)

– Studiile arata ca numai in galaxia nostra ar mai exista 8,8 miliarde de planete de marimea Pamntului, la distanta fata de soarele lor si clima semanatoare cu cea a noastra!

Study: 8.8 billion Earth-size, just-right planets

– Un cosmonaut rus spune ceea ce NASA nu vrea sa spuna! ET isi realimenteaza navele din…fulgerele terestre! Unele specii ET sunt bune si frumoase, altele extrem de agresive!  Cropcircles sunt facute de cateva rase de ET din diferite dimensiuni ! Ele sunt realizate de sfere energeticede lumina , dar guvernulstie deja asta si de cateori apar sunt interceptate de elicoptere sau alte mijloace militare pentru a le impiedica sa livreze mesajul! Obeliscurile sunt „receptoare” de mesaje ET! (Filmul incepe dupa t=2:37)

 

Reclame

46 comentarii on “Stiri scurte: 05.11.2013”

 1. Giovanni Onika spune:

  Pentru stirea : ” Un fost capitan al US Army face public pe net FB ca Department of Homeland Security (DHS), se pregateste de razboi contra propriilor cetateni! ”
  Puteti citi,viziona si aici :

  http://saccsiv.wordpress.com/2013/11/04/in-sua-terenul-e-pregatit-fortele-militarizate-sunt-deja-antrenate-un-atac-terorist-legea-martiala-dezarmarea-populatiei-metode-de-indoctrinare-in-lagare/#more-19828

  Dupa cum se vede situatia s-a imputit. George puneai bine intrebare „pana unde merge parteneriatul strategic cu ei ” , ca la „noi” tare le mai place sa faca si sa aplice ce e rau pe la „ei” si asta luat si la general, numai ce se face bun pe la „ei ” nu se prea face si la „noi”. Doamne ajuta-ne si ne iarta.

  PACEA FIE CU VOI !

  • George Valah spune:

   La noi, e „laboratorul de testare”. La ei… nu va fi chiar asa usor. In primul rand ca au militii inarmate -legal organizate cf constitutiei si multi altii au arme! (tot legal) A nu se uita ca pana si la noi „s-a rupt filmul” pe vremea lui ceausescu, atunci cand au inceput sa traga in oameni! Nici la ei nu ar fi altfel… De-aia au chemat 15.000 de rusi dar si alte nationalitai, tocmai pt ca nu mai au incredere in propria armata! Doar ca mai au si planul „secret” cu „epidemia de gripa ucigatoare”- de fapt nanoroboti activati prin frecvente speciale microunde, dar si altele similare… Un lucru il pot „prevesti”: in final toate dau gres si se intorc impotriva lor! Nu vreau sa dezvolt acum…

 2. Ștefan spune:

  TEPCO
  The road to hell is paved with good (profitable/cost saving) intentions.

  • George Valah spune:

   Asa ar fi…daca nu e „cu mult mai rau”! M-au frapat in primele zile atunci dupa tzunami, cateva intamplari:
   – Grupurile energetice de rezerva nu au functionat si asta a produs dezastrul!
   Aproape imposibil de crezut! Peste tot, mai ales in cen. nucleare exista proceduri ff stricte, iar japonezii mai ales le respecta orbeste. Intre acestea o data pe luna se verifica functionalitatea acestor grupuri!
   Inafara de asta sunt proceduri multiple de protejare a reactotului pt a nu ramane fara apa de racire – ultima fiind folosirea apei de mare, care ar distruge reactorul dar previne catastrofa nucleara. Contrar instructiunilor, aceasta ultima procedura NU A FOST FOLOSITA!
   – Circul cu „racirea reactoarelor prin stropire cu apa din… elicoptere”! Asta era cea mai mare „ordinareala” in materie de a prostii lumea! Reactoarele sunt in cladiri, e ca si cum ai vrea sa racesti aragazul diin bucatarie aruncand apa pe…bloc!
   -Au urmat multe: aducerea de „tancuri” in centrala (nu ca sa ajute, ci ca sa se impiedice interventia reala!-parerea mea), „Exploziile” reactoarelor, probleme cu apa de racire, cu statiile de decontaminare a acesteia ceea ce le-ar fi permis sa functioneze in circuit inchis, inexistenta pe mapamond a altor echipamente similare, zilele care trec si nimic nu progreseaza, etc.
   Cunosc destul de bine domeniul, ca sa nu imi sara in ochi „ciudateniile”!
   Au mai fost „niste cutremure puternice” la momente cand parea ca lucrurile s-ar indrepta si toate intrau iarasi pe fagasul cunoscut spre catastrofa majora! ca si cum „cineva le rasucea mana la spate” sa se nenoroceasca singuri, altfel „ar fi fost si mai rau”!
   Sa mai amintesc despre „ciudata apatie internationala” in care nimeni nu intervine, in care tarile din Pacific, dar si restul lumii asista cum le dispare pescuitul cum sunt iradiate recoltele si tot fara ca nimeni sa nu sufle o vorba? Doar daca…de „foarte de sus” consemnul a fost sa „stea deoparte”!

 3. ioan spune:

  d.le George. total de acord cu dvs. ca prin nanoboti va fi eliminat un nr. insemnat de „goimi”, cu mentiunea-parerea mea, ca deja suntem plini cu asa ceva, introdusi mai ales prin vaccinuri si medicamente. totusi sunt curios cum se vor intoarce toate acestea impotriva lor? dupa parerea mea „tovarasii” sunt stapani pe situatie >95% si nimic nu-i mai poate opri. daca aveti bunavointa va rog dezvoltati in cateva cuvinte. p.s. in ignoranta mea credeam ca stiu totul in domeniul ăsta.

  • George Valah spune:

   Partea proasta cu polemicile este ca discutiile pro/contra sunt inutile in fata realitatii.
   Pot sa dau insa cateva subiecte de gandit:
   – Tot „varful piramidei” – incluzand si aparatul represiv, e incapabil sa supravietuiasca prin el insusi. Chestia cu „sclavia” a fost „incercata” de mai multe ori in istorie… De ce nu a ramas?
   – Programele lor oricat de sofisticate ar fi, sunt „concepute” – adica sunt rezultatul unor „idei” verificate prin mijlocirea „altor idei” de testare. Natura e infinita. E ca si cum ai vrea s-o „vari” intr-un „sac,” indiferent cat de incapator si functionand in sistem binar s-ar dori acel „sac”.
   – Corolar la ideea precedenta e ca „nimeni nu stie tot, indiferent cat de mult ar sti”. E socant sa fii surprins tocmai de acel 0,000…% si sa te vezi dat peste cap!
   – „Mersul vremii” e intr-o directie, iar ei sunt in „contracurenT”.
   Corolar2: in timp ce curentul devine din ce in ce mai puternic, resursele lor se consuma, devin tot mai previzibili, disensiuni chiar in „interior”…

   Pot continua, dar …rezultatul e acelasi.

   • mimi spune:

    Intr-o lume in care traim schimbarea unei epocii istorice, printre stirile tale sumbre si foarte sumbre, tu vii cu un comentariu ce seamana a amagire/speranta.
    Dar cum raspunzi la intrebarea: pe cei care au fost contemporani cu epoca sclavagismului crezi ca ii incalzea speranta ca viitorul poate va fi altfel, sau mai direct copilul tau, al meu, al fiecaruia dintre noi cum va trai in viitorul care se creeaza?

    • Ana spune:

     Mimi, daca-mi permiti, vin si eu cu o parere. Cred ca umanitatea trece prin apocalipsa, o perioada de incercare/testare. La fel ca in sesiune, pt cei care s-au pregatit, si care vor fi protejati, aceasta perioada va fi mai usoara 🙂

     • George Valah spune:

      Ei…”in cercul” lui Mimi, probabil e predominanta opinia ca „jocurile sunt facute”. Cunosc si stiu pe ce se bazeaza, iar „logica” e „corecta”. Bineinteles, „logica” are la baza „datele cunoscute” care sunt considerate „dominante”. Din fericire, „inputul” acestor date e fundamental gresit. Adica…ipoteza de lucru e falsa aprioric. Pot demonstra, dar e…plictisitor. Sa zicem doar ca „legea masei critice” exista la mai toate nivelurile, diferind doar constantele de calcul… 😉 Iar pana acum nimeni nu e fost capabil sa opreasca o reactie in lant in desfasurare, indiferent de calitatea si cantitatea moderatorului folosit!

      • Ana spune:

       Ar trebui sa fim atenti, poate in primul rand, si la razboiul psihologic si sa nu cadem in plasa unor informatii gen „jocurile sunt facute” care au scopul de a ne face sa capitulam fara prea multe eforturi din partea lor. Trebuie doar sa avem curaj, minte activa si credinta!

 4. stefan spune:

  Aia multi din zona Pacific ar trebui sa faca ceva. Parca au servit prea mult ceai si sunt cam adormiti. Oare „laboratorul de testare” functioneaza la ei ?. Ca ce nu se vede la microscop oare se poate vedea la Radiotelescop ? Dar se pare ca „intamplator” sunt oprite.

  • George Valah spune:

   Aici e mai putin vorba de „multime” si mai mult de profesionalism si decizie politica! Chiar faptul ca in centrala yakuza a preluat controlul arata ca e „sat fara caini”! Dar de ce „s-a abandonat” centrala? Evident, „asa a fost ordinul” De unde a putut sa vina? De sus. De ce decizia profesionistilor a fost inlocuita cu una „politica”? Pentru ca „cineva” si mai puternic a „fortat” asta. Cine e „acel cineva”? Este cel care are mijloace sa „ameninte si sa duca la indeplinire amenintarile, asa cum a mai facut-o, caci e deja crezut”! Mai departe devine prea simplu sa mai continui…

 5. mimi spune:

  Da, GV
  „Traind in cercul vostru stramt.
  Norocul va petrece,
  Ci eu in lumea mea ma simt
  Nemuritor si rece.”

 6. mimi spune:

  Ana, in facultate nu am avut nici o restanta, dar din pacate cunosc multi oameni cu o inteligenta sclipitoare dar care au cazut multe examene in viata si nu o spun eu ci o recunosc unii dintre ei.
  Daramite intr-o epoca äpocaliptica”
  Pur si simplu mie imi este dor de viata mea, de ce credeam odata ca este normalitate.
  Este obositor sa traiesti in vremuri de razboi cand esti pacifist.

  • Ana spune:

   ai dreptate, multi ne simtim obositi dar avem datoria de a fi tari atat pt noi cat mai ales pt cei din jurul nostru

   • George Valah spune:

    De-abia cand te simti obosit, incepi sa-ti afli …limitele! 🙂 Cum altfel sa te cunosti si sa afli cat de multe rezerve mai aveai, atunci cand…”erai obosit”?

  • George Valah spune:

   Ca un examen sa fie picat sau trecut, trebuie mai intai sa existe „un juriu”/judecator. Cine e acela?
   Poate ca „starea de normalitate” (dolce far niente?) era anormala! Intreaga viata e compusa din „decizii”, iar acum ele se pun mai transant…

   • mimi spune:

    Nu deciziile ma obosesc ci presiunea care o simt in jur, faptul ca tot timpul sunt fortate limitele fara respiro, fara sa mai fie lasat un timp sa se aseze….
    Am functionat o mare parte din viata pe principiul ca intre stimul si raspuns am timp sa ma regasesc, erau vremuri privilegiate……

    • George Valah spune:

     Obosesti cand ‘te implici”. Asta e capcana „atasament” si mijlocul ei e „iluzia”! Totul porneste de la ideea (falsa) a vietii si a mortii, a „unei mize” in joc, a „castigului si pierderii”..
     Imagineaza-ti ca…”te nasti om”… si neputincioasa fiind nou nascut”, esti invatata apoi ca „iti trebuie un carucior” ca sa poti sa mergi, ca cineva trebuie sa te hraneasca prin biberon, ca sa nu mori de foame, etc! Adica… tu cresti si nimeni nu-ti spune sau te invata ca poti merge singura pe picioarele tale, ca te poti hrani singura etc Mai mult, chiar daca iti va spune, nu indraznesti sa te dai jos din carucior (desi ai…18 ani!) de frica sa nu patesti ceva!
     Cam asa e cu ceea ce suntem si putem, fata de ceea ce am fost invatati sa credem despre noi insine… Ca daca am fi „ceea ce de fapt suntem”, cui i-ar mai pasa de ce vrea altcineva de la tine si viata ta, de ritmul sau neritmul evenimetelor „dintr-un atom” cand tu existi….cosmic..?!

   • mimi spune:

    Aici pe blogul tau de multe ori ai fost judecator, temeinic sau netemeinic, motivat sau nemotivat si de multe ori superior.

 7. mimi spune:

  De ce tu ai raspunsul si nu il uiti si de ce eu sunt fluturele din jurul lampii?

  • George Valah spune:

   Raspunsul e o stare, nu o stiinta…
   Lampa, e doar o aducere aminte, a ceva uitat…

  • mimi spune:

   Nu e vorba de condamnat, este vorba despre faptul ca reusesti sa scoti in evidenta foarte usor ignoranta celorlalti si prin contrast razbate cunoasterea ta, altruismul tau, generozitatea ta fata de „plebe”, care apoi iti sunt recunoscatori ca existi, iti aduc multumiri si apoi tu cu modestie le multumesti si tot asa.

   • George Valah spune:

    Singura cunoastere valoroasa pe care o stiu e ca… nimic din ce poate fi stiut, nu conteaza. Daca esti inchis in limitele acelea… tot prizonier esti.
    Multumiri si recunostinta … nici nu raspund direct la ele… Mai mult, ma stanjenesc… Ma bucur doar sa stiu ca ceea ce pe mine m-a impresionat in vreun fel, impresioneaza si pe altcineva si asa, nu ne bucuram niciunul singur… Si eu mai multumesc, in gand ce-i drept, cand cineva imi face o bucurie! Cred ca asta e …”de bine”!
    Plebe? E bine sa fii plebeu… Doar o chestiune de „bani”.
    Sa fii rau, asta e …”rau”!

 8. mimi spune:

  Merci de conversatie, chiar daca de cele mai multe ori ma faci sa ma simt mizerabil.
  Sa ai o noapte buna!

 9. mimi spune:

  Intr-o zi de toamna tarzie asa de frumoasa, sa va bucurati!

 10. Ana Pinescu spune:

  Mimi, constatarea ca cineva de langa tine STIE cate ceva (mai mult) poate fi motiv de mare bucurie: ai descoperit sursa de la care … poti sti si tu!
  Iar normalitatea este un sablon care difera de la an la an, de la varsta la varsta, de la om la om, etc.. Mie acum mi se pare normal sa traiesc rupta de blocurile orasului, sa pot sa merg la izvorul meu de unde imi pot lua apa mea. Acum ceva timp in urma asta mi se parea anormal, chiar imi era frica de asa ceva („apa aia din izvor sigur contine tot felul de …”, „eu nu ma pot obisnui..”). Acum am invatat sa nu mai indosariez criteriile normalitatii pentru ca ele pot fi foarte versatile 🙂

  • mimi spune:

   Constatarea ca GV, STIE e minunata, dar pentru el, a gasit Calea si se va mantui.
   Simplu foarte simplu.
   Dar, mantuirea e o chestiune individuala, nu este contagioasa, nu se transmite ca o epidemie, nu produce efecte colaterale asupra celor ce stiu asta, nici asupra familiei nici macar a unora ce citesc cu sfintenie blogul lui si nu sunt ironica.
   Vorbesc de mantuire nu strict in sensul crestin ci in sens larg poate fi nirvana sau in ce crede fiecare.
   Si atunci unde ma voi duce atunci cand voi pleca de aici, sau daca iadul incepe pe pamant inainte de trecere cat se poate duce si care vor fi alegerile…………
   Multe intrebari, putine raspunsuri .
   Multe cuvinte, putine intelesuri.

   • George Valah spune:

    Ha! „Ce sa stiu”?! „Calea”?! E stiuta de mii de ani ! „Eu sunt cale(a)” (Iisus) sau ai uitat? Problema n-a fost niciodata „gasirea”, ci… „parcurgerea ei”! Cum adica ” mantuire individuala”, „fara efecte colaterale”, „mantuire prin blog”, „unde te vei duce”, etc?! Dar „pilule de mantuit”(sau mantuiala?) se mai gasesc? Ca vreau sa cumpar „o duzina”!Sau macar locuri mai in fata la „spectacol,” (ca asa „pare” ) mai sunt?!

    Am doar o parere (adevarata/falsa?): nu e nimic de „avut”, sau „castigat” prin fapte (bune/rele), sau de dobandit.

    E mai curand vorba de … „a fi”, intr-un fel sau altul (dupa optiunile anterioare si cele prezente)… Care e „piedica” ?

 11. mimi spune:

  Ne intalnim in acest spatiu virtual de ceva vreme, daca eram in lumea reala puteam spune ca suntem prieteni.
  Tu la fel in felul tau.
  Eu la fel in felul meu.
  Doua linii paralele.
  Si totusi exista un soi de atractie, pe care eu o recunosc.

 12. mimi spune:

  Te-a speriat ISON sau te-ai intristat ca va fi ultimul veek end cu soare?
  Sau e din cauza broastelor testoase?

 13. mimi spune:

  Uau, asta da stire!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s