Stiri scurte:12.11.2013

– Multa ingrijorare fata de extragerea barelor de uraniu  din bazinul R4 Fukushima! Se pune problema evacuarii rezidentilor din vecinatate! Se  va incepe operatiunea cam in 8 zile!

Japan Expert: “All I can do is pray nothing goes wrong” at Fukushima Unit 4; Concern over “dangerous chain of events” — TV: “At least evacuate nearby residents” — NYTimes: No external supervision of Tepco; To start within 10 days (VIDEO)

– Medicii din Tokyo spera ca atat copiii cat si adultii sa paraseasca orasul! Se intampla lucruri ciudate: persoane cu globulele albe scazute la 2500 (in loc de 4000) , copii cu pete de sange in ochii , multe cazuri de sinuzite asociate cu astma care continua  perioade lungi, dar cand copiii isi petrec timpul in vestul tarii incep sa semta bine…

Japan Physician: I hope adults will leave Tokyo, not just children — Strange things happening — Medications don’t seem to work — Rare diseases increasing dramatically (VIDEO)

–   US se comporta ca „o tara colonie” care trebuie sa dea socoteala in fata Israelului! Asta ar fi concluzia dupa esecul discutiilor cu Iranul, unde se ajunsese la o intelegere, data apoi peste cap de interventia „Israelului” (si Frantei) care nici macar nu participa la discutii!

US ‘colonized entity’reporting to Israel: Kevin Barrett

LiveScience

intellistreet

– Stalpii de iluminat public din oras,” te vad si te asculta”

Big Brother: Streetlights That Watch and Listen

– Canada „va divorta” de US si „se va casatori” cu… China!

ZeroHedge

– In urmatorii 5 ani, vor zbura 7500 de drone pe cerul Americii!

US Airspace To Crawl With 7,500 Drones In 5 Years

Liberty Unyielding

– Statul american Delaware, a cheltuit 4 milioane de $$$ ca sa realizeze inscrierea a 4 persoane in programul de sanatate Obamacare! (Probabil cei 4 sunt din comunitati de imigranti nevorbitori de lb engleza si „n-au stiut ce semneaza”!GV)

Delaware drops $4 million to enroll 4 people in ObamaCare

– Dupa revista Foreign Policy,  Arabia Saudita s-ar pregati sa atace Siria! (Nu se vorbeste de „motiv” dar oricum e clar: „asa nu se mai poate”!GV)

According to Foreign Policy, Saudi Arabia preparing attack on Syria

– Noul sistem de taxare Obamacare prin care banii in loc sa fie gestionati de „casele de sanatate” (echivalent) se duc in „Federal Reserve” (buget ) pentru a fi „bine dijmuiti de bancheri” era „planificat de acum 20 de ani”!

Healthy Debates

flu shots

– 11 Motive pentru care vaccinul contra gripei e mai periculos decat… gripa insasi! (In link subiectul dezvoltat extins)

11 Reasons Why Flu Shots Are More Dangerous Than A Flu

– „Cititorul de ganduri!”

– Se apropie momentul cand Soarele isi va inversa polii!

Sun’s Magnetic Field Will Flip Soon

– Cuvantarea in care conducerea  DHS Janet Napolitano anunta ca „ca exista o cadere a sistemului cibernetic din interiorul tarii si alte posibile catastrofe naturale „care nu sunt localizate numai intr-o anumita zona teritoriala” ci extinse, iar DHS le va oferi hrana si adapost celor care au pierdut absolut tot”!

– „Uimitoare” preziceri  ale lui Robert Welch din 1958 si 1974 despre ceea ce se intampla acum in America dar si prin alte locuri! De pe atunci se dadeau si solutiile, dar … nu au fost puse in practica!

„O parte din acest plan, e sa se induca o abandonare graduata, pas cu pas,  a suveranitatii Americii,  catre diferite organizatii internationale, intre care UN e cea mai vizibila dar nu si singura. Metodele vor fi:

– Cheltuieli guvernamentale din ce in ce mai mari, si prin orice mijloace sa se debaraseze de sume uriase din banii americanilor (proveniti din taxe.NT), cat mai risipitor cu putinta! (parcuri la sate, terenuri de sport si bazine in panta, autostrazi platite dar nefacute, etc, …”se poate”?GV)

– Taxe cat mai mari ! (Vineee! GV)

– Un buget din ce in ce mai dezechilibrat, in ciuda taxelor mari!(La „mai mare”!GV)

– Inflatie mare a monedei nationale!

– Controlul guvernului asupra preturilor, salariilor si materiilor prime „pentru a controla inflatia”!

– Control din ce in ce mai mare de tip socialist asupta economiei interne si a fiecarei activitati zilnice!

Acestea vor fi insotite simultan de o uriasa crestere a aparatului birocratic si cresteri de cost ale administrarii guvernamentale.

– Centralizarea tot mai mare a puterii in Washington (Bruxelles?GV) si practic eliminarea separarii dintre state. Va fi o miscare foarte puternica, ca granitele dintre state sa nu insemne mai mult decat liniile de demarcatie dintre county (~judete la noi! GV) in prezent. (Spatiu Schengen?GV) Federalii vor prelua controlul tot  mai mult supra educatiei  (clasa „0”?GV)

– Vor lovi constant in constiinta de „american” (dar „patriotism” devine „nationalism” si in loc de „tara” sa se spuna „teritoriu” la bul meteo, merge? Doar cateva exemple!GV), ca o forma de lupta in „razboiul modern” de dragul frumosului cuvant „pace”, dat in inteles comuist, bineinteles!

– Predare de facto a americanilor si a tarii pentru o „cauza mai mareata” a unei „lumi libere”

Asa ca spalati-va praful din ochi, prieteni, si comunismul din minte, si intrebati-va sincer: de ce naiba US nu isi vede de interesele sale?! De ce nu isi face politica sa interna si externa pentru beneficiul propriilor sai cetateni, asa cum am facut de 140 de ani de existenta ca natiune pentru incredibilul avantaj al nostru si al oricui atcuiva?”Altcuiva” care este oricine cu exceptia unei clici conspirationiste si putin numeroase, care cumva s-a impus pe sine intr-un „guvern mondial”! Iata ce ar fi de facut pentru noi in urmatorii 50 de ani:

– Sa se restabileasca independenta completa a Statelor Unite. Asta include iesirea noastra din Natiunile Unite si „evacuarea” UN din SUA!

– Sa ne facem din nou banii nostrii „liber convertibili in aur”, cu un pret real. Si sa luam toate masurile legale pentru a impiedica revenirea crimelor si abuzurilor care s-au comis asupra poporului american prin inflatie de la fieacare presedinte de la Roosevelt pana la R Nixon.

– Sa ne reducem numarul birourilor guvernamentale, personalului angajat guvernamental (de stat -echiv. noi.GV) cu cel putin 50%!

– Sa ne retragem absolut toate trupele din orice coltisor al lumii care nu e pamant american, cu exceptia unde si cand aceste trupe sunt decise (trimise)  de Congres pentru a proteja vieti si bunuri americane de vandalism criminal. 

– Va trebui sa „scoatem guvernul” din zone si activitati care nu ii apartin ca atributiuni ! Asta trebuie facut treptat, dar rapid si cu fermitate, iar cetatenii trebuie sa sprijine acesta etapa de  progres!Asta se va realiza prin educarea cetatenilor si asta trebuie facut in urmatorii 15 ani !

Sa speram ca peste 15 ani ne vom gasi intr-o lume mai buna , mai demna , si toti  trebuie sa contribuim la asta…. „

Anunțuri

24 comentarii on “Stiri scurte:12.11.2013”

 1. gheorghe spune:

  in jur de 20 se invart posibile scenarii. la noi o dau cu viscole prelungite, la fukushima se scot barele, de le ciocanesc adio nene, mai trece si ison pe langa, plus altele.

  sa vedem ce va fi.

 2. Ștefan spune:

  Un banc postat de un cititor pe ENENEWS.

  ” ***This is a special bulletin****
  All persons in the Northern Hemisphere need to evacuate to the nearest
  other hemi-sphere. If said area is also contaminated disregard this
  bulletin.
  That is all.
  Now back to our regularly scheduled programming and mass hypnosis.”

 3. Gabin spune:

  nenea imbracat in alb care citeste gandurile era.. Big Brother?!

 4. Gabin spune:

  m-am uitat la el si mi-am dat seama ca nu el citeste; apoi am vrut sa vad care-i ‘poanta”…
  dar,…asa parere ai tu, Georg? sigur si Lili a vazut.. 😀

 5. lili3d spune:

  Sună cam urât! 😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s