Stiri scurte: 17.12.2013

Fairewinds Energy Education

– Ceea ce nu se spune despre Fukushima, „vorbesc” depunerile din filtrele de aer ale masinilor!

What the Japanese Government Isn’t Saying About Fukushima

-Nu se intrevede nicio solutie pentru apa radioactiva de la Fukushima iar scurgerile contaminate in ocean vor continua pana in deceniul 2020! Expertii spun ca exista un mare potential ca sanatatea organismelor marine cat si a omului sa aibe de suferit prin inghitire, iar asta se va vedea peste generatii!

Jiji: No solution seen for Fukushima’s radioactive water — Kyodo: Toxic ocean leakage to go on into 2020s — Experts: “High potential for marine life and human health effects through ingestion over generations”

Reuters

– Cercetarile stiintifice arata ca virusul MERS se transmite nu numai de la camile la om, dar si de la om la camile! (E greu sa se tina departe unii de altii…GV)

Scientists prove deadly human MERS virus also infects camels


Digital Life

It's at this point you reconsider your status update.

– FB retine toate caracterele scrise pe care le tipariti, chiar daca nu le postati, pentru „a va analiza gandurile pe care nu doriti sa le impartasiti”!(Gunoiul unuia, „comoara altora”!GV)

Facebook saves everything you type – even if you don’t publish it

Nu numai NSA, dar si FBI si politia locala, „toti” ii spioneaza pe cetatenii americani! (Parca numai la „ei”?! Se spioneaza si „ei intre ei”! In toate astea cel mai rau pica „omul sarman” care nu spioneaza pe nimeni…   Apoi, incepe sa „priceapa” si el „lumea reala” !GV)

A Conspiracy So Vast 
It’s Not Just The NSA, Now The FBI, Your Local Police Are Also Spying On US Citizens

The Guardian home

Ukrainian opposition protests in central Kiev

-Sute de mii de protestatari se reintorc pe strazile din Kiev, dupa decizia Ukrainei de-a merge in uniune  economica cu Rusia!

Ukraine protesters return en masse to central Kiev for pro-EU campaign

– Turcia a trimis 47t de arme insurgentilor din Siria din luna Iunie pana in prezent  ! (Si tot „degeaba”!GV)

‘Turkey sent tons of arms into Syria’

– Sheriffi din Statul Colorado refuza sa implementeze „legea controlului armamentului” asupra populatiei, pentru ca „e prea vaga si incalca Constitutia”!

Colo. Sheriffs refuse to enforce gun laws

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

– Energia eoliana costa de 4X mai mult in UK decat in Brazilia, din cauza  „bonificatiilor” ! ( „Se invarte” banul mai repede la Greenwich, ca e e mai aproape de „ora exacta 0” !GV)

Wind energy costs four times more in UK than Brazil because of way green subsidies are handed out

The Guardian home

Wind turbine blade laid at Barton Moss oil drilling site

– Protestatarii anti fractare de langa Manchester  au blocat cu o paleta uriasa de la o turbina eoliana, accesul bine pazit al unei sonde de gaze de sist!(Nu se vede picior de „jandarm” sau politist acolo care „sa bata oamenii”  sau „sa pazeasca proprietatea privata a companiei”! Cum si-ar permite un asemenea abuz  pe „banii contribuabililor” fara sa se teama ca vor da socoteala „de la al mai mare pana la ultimul executant” ?! Nici la noi nu va fi exceptie, o s-o afle „dur”, „durii” de azi!GV)

Fracking protesters dump wind turbine blade at Manchester drilling site

Holland: It was believed that since the early 1960s, USAF nuclear weapons were stored at Volkel Air Base, to be used by the host nation's aircraft. This could be why the area is blocked out and hidden from public view

-Aproape toate bazele secrete americane din intreaga lume, se pot vedea pe Google si Bing !

Blank Spots on the map: Almost all the U.S. Army’s secret military bases across the globe revealed on Google and Bing

MyVoucherCodes

-Cum se „vede” daca „ati vedea” retelele de radiounde ale telmobilelor si antenelor pentru satelit intr-un oras! Galerie foto

What If You Could See Your CellularNetwork?

ZeroHedge

– Banca JP Morgan a incercat de 175 de ori sa patenteze „moneda alternativa bitcoin” si tot de-atatea ori i-a fost respinsa cererea pe motiv ca ” asa ceva exista deja”! Oficiul de brevete deplange asemenea atitudine in care dupa o respingere, apar la nesfarsit cereri de patent „zombie”!(Sefu, gata sefu, o rescriu si-o duc iar, e bine sefu?GV)

JPMorgan’s „Bitcoin-Alternative” Patent Rejected (175 Times)

latimes.com

– Un studiu canadian arata ca „indulcitorii artificiali”:  cyclamate, saccharin, sucralose, si acesulfame, se gasesc deja in marile rauri aduse odata cu apele reziduale menajere din localitati!

Artificial sweeteners found in river water and drinking supplies

–  Daca mai era „nevoie”: ambele explozii de la atentatul  la maratonul Boston, au fost false! Ele au fost „regizate” din „explozii de praf” care nu fac victime!

Substantele chimice folosite in fractare, (EDC) contamineaza apa freatica apoi interfereaza cu hormonii provocand dereglari ale sistemului endocrin, arata University of Missouri  !

Fracking Chemicals Interfere With Hormone Function, Contaminate Groundwater With Endocrine-Disrupters

– Serviciul Public de Sanatate din Utah interzice vaccinul HPV Gardasil din cauza „efectelor secundare” care includ: convulsii, lesin, probleme sanguine, colapsul sistemului circulator, adenopatie limfatica, sindromul de oboseala cronica (CFS), spume la gura , orbire temporara, surzenie temporara, paralizie, boli imunologice!

Utah Public Health Bans Gardasil Vaccine

– Liderii Frantei in frunte cu pres  François Hollande, vor boicota deschiderea JO de la Soci, „pentru  ca nu e democratie in Rusia si gay -ii sunt discriminati”! (Asta e  „gaina moarta” a  francezilor: „notre poulle dans votre court”GV)

French leaders will not attend Sochi Winter Olympics

Anunțuri


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s