Stiri scurte: 13.01.2013

– Profesorul Chris Busby  Scientific Secretary of the European Committee on Radiation Risk, spune ca ” miezurile topite ale reactoarelor avariate de la Fukushima sunt acum undeva in sol si nimeni nu mai poate face nimic sa le stapaneasca! Sa le bombardeze si sa ajunga in Pacific, sa le inconjoare cu un zid care sa fie pazit pentru vesnicie, sau „sa le raceasca” cu apa care apoi sa ajunga tot in ocean si sa-l polueze fara sfarsit de acum incolo, astea sunt „optiunile”!

Nu mai este recomandabil sa se consume niciun fel de peste din Pacific si nici sa se mai practice surf, de-cum incolo! Efectele dozelor scazute d radiatii asupra organismelor s-au dovedit mai rele decat se estimase!

Radiation Expert: Fukushima plant “out of control” — Nuclear fuel “is now in the ground… no way they can get at it” — “Will just wash uranium out to sea” — Pollution of Pacific Ocean to continue more or less forever (AUDIO & VIDEO)

Gundersen: I’m now not eating Pacific Ocean fish — Bio-accumulation of Fukushima nuclear waste concerning — Effects of lower-level radiation worse than predicted (VIDEO)

– Un studiu arata ca la 1000 zile dupa catastrofa de la Fukushima, adica in Decembrie 2013, o cantitate imensa de strontiu 90 a fost eliberat in apa freatica a Japoniei!

Study finds giant strontium-90 release into body of water begins around 1,000 days after reactor meltdown — 1,000 days after 3/11 = December 2013 — Graphic shows very high levels discharged for tens of thousands of days

– Mister asupra motivului pentru care guvernul US a comandat 14 milioane de pilule de iodura de potasiu! pastilele por proteja „numai” impotriva Iodului radioactiv care s-a descompus insa  dupa 90 zile de la exploziile reactoarelor Fukushima, nu si impotriva uraniului, cesiului, etc! Sa se faca „pregatiri” pentru o alta explozie nucleara care „o sa vina?”

Gundersen: U.S. gov’t buying 14 Million potassium iodide pills used during nuclear disasters — “I don’t know why they placed this big order right now” (AUDIO)

Activist Post

– Pentru ca „independenta” devine „cea mai mare crima sub NOM”, Comisa Europeana schimba legislatia in domeniul plantelor! Va deveni „ilegal” sa cresteti pe teritoruyl UE plante, pomi, sa produceti, obtineti tranzactionati seminte de orice specie de planta care nu e „aprobata” de  “EU Plant Variety Agency.”. Intre acestea intra si speciile de plante traditionale locale, cele cultivate de mii de ani de oameni.

– In US devine „infractiune” sa mai folosesti lemnul la incalzit si gatit, fiind permise doar „gazele si produsele petroliere”, adica cele controlate de NOM!

EU To Ban Heirloom Seeds and Criminalize Unregistered Gardens

The EPA Enacts A New Life-Threatening Policy

– Noi informatii despre programul PRISM  al NSA de interceptare a datelor de pe net, arata  ca acesta mai avea si functia de a urmari pe oricine de pe  glob care ar incerca sau ar realiza comunicatii cu ET, aceste posibile comunicatii putandu-le fii confiscate fara nicio alta aprobare legala!

PRISM mining UFO data, targets false flag ET invasion as pretext to space wars

The Independent

– Intr-un raport (Operation Tiberius ) bomba al London Metropolitan Police, se arata increngatura prin care lumea interlopa se folosea de legaturile lor „oculte” din francmasonerie, pentru a recruta ofiteri de politie care sa-i  serveasca!

Revealed: How gangs used the Freemasons to corrupt police

– Iranul isi lanseaza trei noi sateliti in spatiu.

Iran to launch three new satellites into space: VP

The Guardian home

– China a depasit SUA ca cea mai mare natiune implicata in schimburi comerciale.

China surpasses US as world’s largest trading nation

RIA Novosti

– Zeci de agenti FBI vor fi la JO de la Soci pentru a ajuta la suptaveghere. (Acum rusii trebuie sa-i supravegheze si pe acestia!GV)

FBI Sends Dozens of Agents to Help Guard Sochi Olympics

– Acum un an, Germania a cerut sa-i fie restituit o parte din aurul ei depozitat in America. Abia daca a primit 5% inapoi!

WHERE IS THE GERMAN GOLD?

– Statul jos mult timp si zi de zi afecteaza metabolismul organismului!

How Sitting For Prolonged Periods Is Stalling Your Metabolic Machinery And What To Do About It

– Film color 1927, Lonfra… Interesant!

– Globuri luminoase  in miscare, intr-o caverna…

– Din nou, obiect de dimendiunile unei planete surprins de SOHO in apropierea Soarelui!

NASA’s SOHO Telescope Captures Planet-Sized Object Near Sun

Anunțuri

2 comentarii on “Stiri scurte: 13.01.2013”

 1. Petra Asandei spune:

  Buna George, De fiecare data cand iti citesc stirile nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la 2 carti minunate, revelatoare, zic eu, si anume Brave new world si 1984, pe una deja o traim si ne indreptam rapid-repejor spre cealalta. O draguta paralela intre ele: http://www.thecitrusreport.com/2011/headlines/amusing-ourselves-to-death-with-huxley-and-orwell/

  Intrebare: De ce ai limitat comentariile? Eu nu am blog, si nici cont de Twiter sau FB si nici adresa pe google…

   

  O zi buna, Petra Asandei

  • George Valah spune:

   In primul rand multumesc pt vizita si aprecieri Uneori sunt probl. ca ieri de ex. cand a fost intrerupta electricitatea cam 5 ore, pana seara la 21 si in mare graba am incercat totusi sa postez stirile…
   Am „re”introdus aprobare la comenturi pt a preveni unele nepotrivite prin care „unii comentatori atacau/intimidau pe altii”… Acolo nici eu nu puteam raspunde in locul altuia si nici acela nu mai avea chef sa se angajeze in „replici’ de scandal fara legatura cu blogul. 😦

   In paralela Huxley-Orwell (de ce nu si Kafka?) e de gandit ca ambii au trait si avut mentalitatea epocii lor, cu punt de varf al formare anii 30-50. Internetul, e revolutia informatica, neprevazutul, care rastoarna tot ce a existat pana acum in istorie!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s