Stiri scurte: 14.01.2014

ManhattanBeach Patch

– Cercetatorii de la CSULB (Univ. Long Beach, Ca) au inceput sa monitorizeze tarmurile Californiei, starea vegetatiei si nivelurile de radioactivitate care vin de  la Fukushima!(Deja apele contaminate ale Pacificului mai au doar putin pana sa ajunga spre America!)

Sute de mii de japonezi au parasit Japonia, foarte multi alegand Thailanda! Datorita „noilor legi despre secret de stat”, in Japonia nu se mai spune aproape nimic despre Fukushima, iar cine poate, mai afla cate ceva din sursele din afara tarii!

CSULB Researchers to Monitor State’s Kelp Forest for Radioactive Contamination from Fukushima

– Spania greu lovita dee criza, tinerii spanioli ar fi gata sa munceasca orice, dar nu gasesc nimic de lucru! La o deschidere a firmei IKEA  au fost scoase 600 de locuri de munca la care s-au prezentat 100.000 de candidati!

ZeroHedge

– China are in disputa si insula  Zhongye, care apartine acum Filipinelor despre care spun ca ” e ocupata ilegal”. Deja si-a facut planul de batalie prin care insula va fi luata inapoi prin mijloace militare, si anunta ca „luptele vor fi restranse numai in Marea Chinei de Est”. Deci „doar acolo”.

China Plans To Seize South China Sea Island From Philippines, Says „Battle Will Be Restricted”

Camouflaged members of Japanese Ground Self Defense Forces' airbourne troop hold automatic rifles on a UH-1 helicopter during the new year exercise in Narashino in Chiba prefecture, suburban Tokyo on January 12, 2014 (AFP Photo / Yoshikazu Tsuno)

– Japonia isi intensifica exercitiile militare, pe fondul disputei suveranitatii asupra insulelor din Marea Chinei de Est, revendicate  de China si Taiwan.

Japan holds military drill as S. China Sea islands dispute widens

Greg Hunter’s USAWatchdog

–  O „hemoragie a aurului” dinspre USA catre China!

U.S. Bled to Death by China and Harvested for its Organs-Dr. Jim Willie

A view of the British House of Commons

-95 Dintre parlamentarii britanici membrii ai PC, au cerut Camerei Comunelor sa se voteze legea prin care sa existe puterea de  „veto” la directivele UE venite de la Bruxelles! (Oo „blasfemie”! GV)

British MPs call for veto power over EU

The spokesman for the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL), Abu Mohammad al-Adnani al-Shami (AFP Photo)

– Gruparea siriana a Al Qaeda, ar fi ucis zilele acestea zeci de rivali islamisti din alte grupari ce lupta contra guvernnului lui Assad!

Al-Qaeda Syria branch executes dozens of rival Islamists, activists claim

– Manifestantii antiguvernamentali in numar  de sute de mii de persoane, au ocupat zone largi din capitala Thailandei, Bangkok, blocand intersectiile principale ale orasului. Video

Thai protesters blockade roads in Bangkok for ‘shutdown’

Photo from presidencia.gob.ec

-Surprinzator, Ecuadorul si-a creat si isi prezinta drone de conceptie proprie! (Noi de ce nu facem?!GV)

El Drone: Correa presents ‘surprise’ Ecuadorian UAV

– Robotii inlocuiesc muncile de jos in China!

AllGov

– Faimoasele „vaci de mare” (manatees ) care traiesc in apele Atlanticului de langa Florida, mor in numar record fara a se sti exact care e cauza!

Florida Manatees Dying at Record Pace

View image on Twitter

– Un nou sistem de identificare si plata in caz ca nu aveti cardul la dvs.: este un scaner care fotografiaza  configuratia unica a venelor de sub piele a fiecarei persoane apoi nota de plata e trecuta direct in cont!

PulseWallet Lets You Pay For Things Via Your Veins

–  Faceti cunostinta cu Jim Morris, culturist vegetarian la 78 de ani!

78-Year-Old Vegan Bodybuilder Might Make You Reconsider Your Diet

–  Amoo Hadji  este omul care nu a facut o baie de 60 de ani are 80 de ani si locuieste intr-un satuc din Iran. El fumeaza balega de animal dintr-o pipa metalica- singura lui posesie! Galerie foto despre cum traieste…

Iranian Man Hasn’t Bathed In 60 years And Enjoys Smoking Animal……

– Meteoriti mari cad in diverse  locuri ale lumii! ( ramasitele cometei ISON?) Meteoriti  caderi in Japonia!

– „Nu suntem singuri”: exista un asteroid care de cel putin 10.000 de ani se afla pe aceeasi orbita ca si Pamantul si care cand e in spate cand in fata noastra in miscarea in jurul Soarelui!

Anunțuri

4 comentarii on “Stiri scurte: 14.01.2014”

 1. BRAVA JAPONIA! SA INVATAM SI NOI ADEVARATA FATA, JAPONEZII AFLA DE LA ALTII CE SE MAI INTIMPLA IN TARA LOR. LA NOI CU IZVOARELE SAU PUNGESTI S-A DAT LA TV SI ORICINE POATE SA-SI DEA CU PAREREA CHIAR DACA NU PUTEM FACE MARE LUCRU IN FATA TAVALUGULUI STRAIN.NU MAI VREA NIMENI SA TRAIASCA CA-N JAPONIA SI IRADIATI SI CU PUMNU’N GURA? GURA BATE CURU’ -cum imi aduce aminte un dragutz coleg al meu.La japonezi gura care spune prea multe poate taie capulla cetatean,ca la samurai.
  Vacile de mare mor dar poate se mai intimpla ceva si pe pamint si cu oamenii..

  • George Valah spune:

   Mie imi plac japonezii, am invatat multe de la ei. Printre altele, onoarea e mai pretioasa ca viata. Taiatul capului, se putea intampla: in lupta, in ceremonia seppuku si era o onoare pentru „secund”, sau… din „capriciu”, pentru ” a se cali o sabie „katana” valoroasa”. VORBITUL NUMAI PROSTII INCEARCA SA-L OPREASCA ASA. Dovada: si azi si mereu s-a/se vorbeste si se va vorbi.

 2. Cristi Sparlu spune:

  http://www.whatdoesitmean.com/index1730.htm
  Americanii conduși de extratereștrii de la 1945 încoace spun documentele lui Snowden.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s