Stiri scurte: 20.01.2014

–  Un specialist in energia nucleara observa cum cu cat creste pericolul si contaminarea radioactiva de la Fukushim, cu atat apar mai multe articole  „linistitoare” in „mass media” , ca „nu e niciun pericol” si „sa fim linistiti”! (Pe „la noi” acum 1-2 ani , se anuntase pe unele posturi tv ca centrala Fukushima „a fost repornita” (imbecilitate maxima!) si n-a mai „dezmintit” nimeni de atunci! Atunci „cum” sa-i mai crezi si in „orice altceva”?!GV)

Nuclear Engineer: It’s a little alerting to see this many articles downplaying Fukushima health effects — You have to think, why is this happening? — Are they going to walk away from reactors and say sorry, there’s nothing we can do? (VIDEO)

– O sursa subterana de apa contaminata cu strontium 90 sub reactorul 2 Fukushima, are emisii radioactive „record” (!) de  2.7 millioane becquerels/litru,  chiar in fata oceanului! Masuratorile au fost facute joia trecuta.

Alta pierdere de apa radioactiva din vasul de continere al reactorului 3 (calandria) se duce la „canalul de scurgere”:

Radiation at Fukushima well hits ‘record high’

– Sistemul   de spionaj al NSA e scapat de sub control si neguvernabil! Se incearca „reformarea” lui prin „legi noi care au exceptii” pastrandu-se exact aceleasi politici! Asta nu face decat sa infurie si mai tare pe liderii altor state si populatiile lumii! (Cred ca NSA crede, ba e chiar „convinsa” de „teoria conspiratiei mondiale”! Nu se gaseste nimeni „sa-i linisteasca”, sa le explice, e numai in „imaginatia lor”?GV)

CBC News logo

– O noua forma de protest in SUA comtra instaurarii statului politienesc: oamenii obisnuiti refuza sa se mai identifice si sa dea curs ordinelor politiei de frontiera, in virtutea drepturilor lor constitutionale si cetatenesti:

Veterans_Today_Logo.jpg

-Israelul ar avea in plan sa invadeze  Siria, sa ocupe partea kurda a Irakului de unde sa organizeze atacul asupra Iranului, iar pentru asta vrea sa traga si SUA in razboi? (Cred ca ar cucerii si China, dupa ce ii ocupa pe rusi !GV)

Caught, Israel orchestrating world war

CNN

– Un clip terorist a aparut in Rusia, amenintand ca in timpul JO de la Soci, li se pregateste „un cadou” lor si turistilor de acolo!

Video threat emerges amid security concerns over Sochi Winter Olympics

– Un inalt cleric musulman spune ca „exista un complot al Israelului, SUA si Arabia Saudita, pentru a semna discordie intre natiunile musulmane”!(Cine s-ar fi gandit!  ;-/   GV)

Saudi Arabia sowing discord among Muslims: Cleric

– In Libia s-a declarat „stare de urgenta” dupa ce grupuri bine inarmate au cucerit o baza militara din sucul tarii.

Libya declares state of emergency over unrest

– Incepand de azi, UE incepe sa ridice sanctiunile asupra  Iranului.

EU to start lifting Iran sanctions on Monday

– Organele umane vor fi crescute in porci!

– Un observator amator a reusit sa filmeze in orasul american San Diego cum probabil din avioanele ce lasau  dare chemtrails, a fost lansat si un obiect rotund (balon?) care a mers impotriva vantului apoi  a explodat (fara sunet!) imprastiind substante sau altceva peste casele orasului!

– Ce e „asta” pe Luna?

– Cum sa supravietuesti unei explozii nucleare:

Run! A mathematical model of nuclear fallout suggests that sheltering in place (the first option above) is not always the best survival strategy. If you can reach higher quality shelter in less than 30 minutes (the second option), you should go for it. An

How to Survive a Nuclear Explosion

– Un parazit care invadeaza corpul uman si a infectat deja 250 milioane de americani! Simptome: oboseala, balonare, insomnie,  poate cauza afectiuni ireversibile! El vine din hrana prelucrata industrial grasimi, zahar…

–  Studiile arata ca vaccinurile antigripale mai rau te imbolnavesc!

Study finds flu shot really did make people sicker

The Truth

Nephilim Skull - Lake Titicaca - Posted by Brien Foerster on Facebook

– Raspunsul analizelor stiintifice este clar: ceaniile alungite nu sunt umane!

These Ancient Elongated Skulls Are NOT HUMAN

– S-a dat versiunea gratuita de descarcat pentru tel mobil a :

  
  
 
 
 
 
 
 
 
                             
 
 
 
Reclame

12 comentarii on “Stiri scurte: 20.01.2014”

 1. cristytepes spune:

  Reblogged this on IO Impaler- IO Țepeș.

 2. lili spune:

  E vreo problemă cu comentariile? Cineva care nu are blog zice că vrea să comenteze la tine dar nu se poate loga în mod obișnuit.

 3. aliareal spune:

  Asa este , nu te mai poti loga oricum ….. controlul 🙂

 4. aliareal spune:

  Da , acum te poti loga doar prin Word Press, twitter , facebook sau gmali, inaite scriai si gata …. ce sa intelegem noi din sata ? 🙂

 5. BELSIM spune:

  Este un megalit si pe platou la Babele cu un nene cu craniu alungit. As indrazni sa spun ca este singura dovada a fetei unui astfel de „posesor de craniu”. Romanii au imaginea completa, ceilalti au craniile. Hilar. Sau poate sunt si in RO ceva cranii ascunse prin vreun beci …


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s