Stiri scurte: 21.01.2014

– Miezul reactoarelor de la Fukushima, sunt adanc sub pamant, se arata intr-o imagine postata de ambasada Elvetiei in  Japoniei! V. link.

Image published by embassy in Japan shows Fukushima melted fuel deep underground

– Populatia civila de pe coasta de vest a Americii isi monitorizeaza singuri  nivelul radiatiilor locale; autoritatile federale nu ii infrmeaza nimic!

US residents monitor Fukushima radiation

-Nord Koreea cere Sud Koreii si SUA sa opreasca exercitiile militare comune pe care le numeste „provocari”. Daca nu, „se va ajunge intr-o fundatura si un holocaust inimaginabil”!

N. Korea Threatens With ‘Unimaginable Holocaust’

– Pres. Afganistanului Karzai, cere americanilor sa inceteze atacurile aeriene, drept conditie de incheiere a tratatului de securitate.

Karzai demands end to US air strikes as condition for Afghanistan security deal

ZeroHedge

– Dupa  ce China isi termina si al doilea portavion, mai vrea sa-si construiesca inca doua.

China Building Second Aircraft Carrier, Two More In The Pipeline

The Guardian home

– Seful armatei Libiei  Mohamed Karah, a fost ucis in ciocnirile cu grupurile inarmate din Tripoli.

Pro-government militiaman killed in clashes with Tripoli gangs

– SUA isi pregateste scenarii despre „cum sa-i evacueze  pe americani, in cazul unui atentat terorist la JO de la Soci”!

US studying plans to rescue Americans if terrorists strike Sochi Olympics

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

– S-ar putea ivi un divort intre Obama si sotia sa Michelle, din cauza unei „aventuri” a presedintelui?

Is the Obama marriage on the rocks? Astonishing claims emerge of ugly fights over that selfie, and even a Presidential affair

CNN

The Beluga isn't serially produced, making each an "artisan" product. The A300-600ST Super Transporter can carry a payload of 47 metric tons (103,616 pounds) over a range of 1,500 nautical miles.

Avionul francez „Beluga”, cel mai ciudat avion de pasageri. Galerie foto

Airbus’ Beluga: Inside the world’s strangest-looking airplane

The Independent

– Orasul Mercedesului, Hamburg si-a propus ca in 20 de ani, centrul sa fie interzis pentru automobile fiind permise doar bicicletele.

Auto ban: How Hamburg is taking cars off the road

– Ce se intampla in stomac dupa ce mancam taitei gata preparati:

ABC Science

Vials of snake venom from last century

– Veninul de sarpe ramane „puternic” si dupa 80 de ani de la recoltare!

Vintage venom still has bite

– Pesticidele fac albinele lucratoare mai mici.

– Piramida gigantica pe fundul oceanului, in zona Insulelor Azore!

Reclame

3 comentarii on “Stiri scurte: 21.01.2014”

 1. lili spune:

  mimi întreabă asta (ea nu se putea loga):

  ,,G.V.
  Cine citeste stirile intelege cum sta treaba la Fukusima.
  Ar fi cateva intrebari care nu s-au pus sau la care nu ai raspuns niciodata;
  In cat timp se imbolnavesc oamenii, de ce boli, cum evolueaza bolile, cand incep sa moara cei afectati si care este aria de raspandire / imbolnavire?”

  • George Valah spune:

   Stirile de la Fukushime sunt singurele care conteaza, nu sunt politica, e dezastrul care schimba tot si niciodata nu o sa mai fie cum a fost… Implacabil si lent, contamineaza tot: deja a inceput prin curentii de nord sa fie afectat si Atlanticul…. Doar chestiune de timp ca intregul ocean planetar, marile, sa fie afectate!
   Aria de raspabdire: globala. (in cativa ani)
   Bolile: cancer de piele, tiroidian, limfatic, leucemii, malformatii genetice, cancer stomac, traect respirator, digestiv…

 2. lili spune:

  http://en.calameo.com/read/002667888b58fe4b9c77d

  ,,Cartea secretă a raselor extratereștrilor este una dintre cele mai controversate documente care provine din perioada în care Rusia era dominată de comunism. Prima ediție a cărții a fost publicată în 1946 și era destinată informării agenților secreți cu privire la diversele rase extraterestre care vizitaseră planeta noastră până la vremea respectivă.

  Atâta timp cât cortina de fier a Rusiei a rezistat, informațiile prețioase din această carte au fost păstrate cu sfințenie. În clipa în care regimul comunist a început să se clatine, Cartea secretă a raselor extratereștrilor a ajuns în mâna unui diplomat rus, care a ales să trăiască în Portugalia. Băiatul acestuia, împreună cu un prieten, au descoperit cartea printre o serie de alte documente care purtau marca top secret și pentru prima dată au tradus-o în limba engleză în 2004.

  Cartea este de-a dreptul fascinantă pentru că prezintă numeroase tipuri de specii extraterestre, navele lor și locul de proveniență. Fiecare specie extraterestră, care este prezentată în carte, și-a adus contribuția într-un fel sau altul cu privire la evoluția omului pe Pământ. Acești extratereștri au fost văzuți prin diverse locuri ale planetei noastre și interesant mai este faptul că au colaborat cu diversele guverne ale țărilor respective. Informațiile despre presupusele întâlniri au rămas secrete, dar cu toate acestea, cartea este în același timp o sursă de informare, dar și un manual pentru învățarea modului de comunicare cu diversele specii extraterestre.

  De exemplu, Allgruulk sunt cunoscuți în Univers precum creatorii sau constructorii. Ei pot să trăiască până la 230 de ani și provin din constelația Sculptorului.

  Kurs sunt stăpânii pământurilor și îți duc existența pe planeta Dillimuns.

  O altă specie extraterestră este cea a Mesagerilor, care este cea mai enigmatică rasă extraterestră. Ei vizitează Terra la o perioadă de 300 de ani și nu intră în contact direct cu oamenii.

  Rak este specia extraterestră care nu a mai vizitat omenirea din anul 72o. Probabil că și-au pierdut interesul pentru planeta noastă. Invizibilii sunt cei care nu pot fi văzuți cu ochiul liber, dar atât americanii cât și rușii au dezvoltat tehnologii speciale pentru a-i detecta.

  Jefok este specia extraterestră care provine din constelația Indus și mai sunt cunoscuți drept pacifiști. S-au întâlnit cu J.F. Kennedy cu doar 3 săptămâni înainte să fie asasinat.”
  Sursa: http://totulpentrusuflet.wordpress.com/2014/01/21/cartea-secreta-a-raselor-extraterestrilor/


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s