Stiri scurte: 28.01.2014

-Focile si morsele din Alaska tot mai bolnave: chisturi tiroidiene, leziuni ale sistemului reproductiv, ulceratii, dermatite, etc!

Conditions never seen before by scientists in Pacific seals and walrus — Thyroid cysts, lesions of reproductive system, retained placenta — Hunters concerned — Oceanographers to discuss radiation from Fukushima on Alaska radio tomorrow

21st Century Wire

–  Plajele Californiene sunt in pericol de contaminare cu Strontiu 90

-http://news.yahoo.com/mexico-legalizes-vigilantes-nabs-cartel-leader-001339749.html

Radioactivity on California Beaches and Risks of Stronium-90 from Fukushima

The Japan Times

– US preseaza Japonia sa-i fie returnat 300Kg de plutoniu grad militar, care ar fi trebuit fi folosit „pentru cercetari” .

Return arms-grade plutonium: U.S.

NEWS WAtch

170114atlantic

-Este nevoie de crize extraordinare pentru ca sa se poata pastra Noua Ordine Mondiala! Persoane ca Ed. Snowden au zdruncinat puternic! (O „prognoza” zicea ca 2014 va fi „anul dezvaluirilor”, si mai multi „Snowdeni”vor  aparea!GV)

Think Tank: “Extraordinary Crisis” Needed to Preserve “New World Order”

–  Posesorii de arme din statul Conecticut, refuza in marea majoritate sa-si inregistreze armele.

Connecticut Gun Owners Fail to Register; Officials Push “Amnesty”

DeepMind

– Nu se stie de ce, Google a cumparat  pentru 575 milioane de $$$ compania de inteligenta artificiala DeepMind!

Google buys mystery artificial intelligence company DeepMind for $575m

– Profiturile  corporatiilor americane este atat de mare, pentru ca salariile sunt asa de mici! (Daca „americanii se plang de asta”, sa „intelegem exact” adevarul despre „profituri” si „salariile mici” din Romania!GV)

Why Are U.S. Corporate Profits So High? Because Wages Are So Low

KING WORLD NEWS - BLOG

– Veteranul econimist   Richard Russell  spune ca piatele  majore ale lumii   sunt  pe directia spre prabusire, iar guvernul american isi minte cetatenii!

Richard Russell – Stocks To Crash As U.S. Lies To Its People

Activist Post

– La temele de clasa 3-a, scolarii americani sunt invatati printre altele ca  „cetatenii buni”:  „Isi voteaza liderii”, „Platesc taxele catre guvern”,  „Nu contrazic (ordinele)”… (Mai bine ii invata de-a dreptul: „Capul plecat, sabia nu-l taie”!GV)

3rd Grade Government Homework: ‘Good Citizens Do Not Argue’

importing

– Suedia isi arde gunoaiele si produce electricitate din asta. Afacerea merge asa de bine ca acum mai si  importa 800.000t de gunoaie anual din UE,!(Cunosc in detaliu procedeul extrem de rentabil: se incaseaza bani de la cei ce predau gunoaiele, se obtine electricitate/cogenerare, se recupereaza metalele, zgura se foloseste balast la drumuri. Nu iese niciun fel de popluare pe cos!GV)

Sweden Runs Out of Garbage

– Productia de gaze de sist prin fractare se epuizeaza extrem de repede pe fiecare put, si noi forari sunt necesare la scurt timp!

Shale gas wells are particular in having sharp decline rates. New wells need to be drilled constantly
Soviets Report Spaceships Landing, Alien Creatures (pg 1) - Madison Capital Times 10-9-1989– Sovieticii au raportat aterizarea unei nave ET la 09.10.1989, dar n-au fost bagati in seama!

Soviets Report Spaceship Landings, Alien Creatures | UFO CHRONICLE – 10/9/1989

True Activist

Image Credit: Flickr / tonrulkens

– Acum 150  de ani cancerul era aproape necunoscut dar odata cu procesarea industriala a hranei, acesta a devenit foarte raspandit. Medicina chineza a descoperit ca extractul de pelin+ fier, ucide cancerul in 16 ore, adica 98% din celulele  cancerul mamar! Luat pelin singur, reduce riscul de cancer cu 26%!

This Chinese Herb (+ Iron) Kills Cancer Cells in 16 Hours

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

Joachim Held, 43, has been filed completing a dangerous three-point-turn in the Austrian mountainsWorld’s most hair-raising three-point turn: Truck driver carrying 200-tonnes of wood gracefully performs manoeuvre on cliff edge


– Cea mai infricosatoare intoarcere din lume! Galerie foto si Video

–  Adevarata harta a Atlantidei … sau cum a fost inmormantat Alexandru cel Mare in Ilinois !


13 comentarii on “Stiri scurte: 28.01.2014”

 1. lili spune:

  Hm… cred că mașina aceea cu lemne era prin munții din comuna Malaia sau Voineasa… 😀
  Eu am văzut cum un șofer pe o astfel de mașină, își egala buștenii care depășeau măsura, într-un perete, tot la o întoarcere ca cea din imagine. Dar n-a filmat nimeni!

 2. lili spune:

  Adică lungimea buștenilor, scuze! 😀

 3. Dan spune:

  Citisem undeva că guvernul Statelelor Unite ar fi aprobat achiziția a 14 milioane de doze de iodură de potasiu. Se pare că Fukushima e mult mai aproape decât au estimat inițial americanii.

 4. BELSIM spune:

  The authentic map of Atlantis si povestea din spatele ei sunt bullshit-uri.

  • George Valah spune:

   Nu ma pronunt asupra hartii, nu am suficiente info. Adevaratul motiv pentru care am postat clipul este partea a doua, ce spune Paul Schaffranke , despre fenicienii care au ajuns in Brazilia, despre „mormantul lui Alexandru cel Mare din Ilinois”, cum sunt distruse sistematic urmele arheologice care arunca la gunoi „istoria clasica”. Mai sunt si alte date strecurate in clip ca si in cel ce-l urmeaza:

   In acesta se arata cum „Manuscrisele de la Marea Moarta” sunt de data mult mai recenta (anii 1100) creatie a Cavalerilor templieri, si cum au fost scoase la lumina, ca si alte false relicve (Piatra Moab) ca sa sustina o anumita „justificare” a formarii statului Israel…
   Mai sunt si alte info interesante, despre cum au fost contrafacute prin traduceri versiunile biblice din diferite limbi, si aprecierea pt versiunea din „limba copta”- cu mesajul autentic, cel care „trebuia” sa ne ramana cu adevarat peste veacuri. Limba copta este … cea a dacilor hittiti, cei care primii au adoptat religia crestina, fiind de fapt acelasi neam cu cel al lui IIsus.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.