Stiri scurte: 05.02.2014

– Acum, compusii radioactivi adusi de ocean de la Fukushima, se vor unii cu cei de la Centrala Nucleara Diablo Canyon, California (intre Los Angeles si San Diego).  „Oficialii” admit ca si de la CN californiana s-a deversat in Oceanul Pacific, „mai mult tritiu decat de la Fukushima”! (Asta da, „veste”!GV)

Report: Fukushima nuclear waste will merge with radiation from U.S. reactors when washing up on West Coast — “Startling amounts” released from operating plants — Diablo Canyon officials admit to recently discharging more tritium than Fukushima (VIDEO)

Size of this preview: 800 × 170 pixels . Other resolutions: 320 × 68 ...

President Barack Obama

– Sub administratia Obama, indatorarea SUA a crescut cu 6.666 mii de miliarde de $$$ ! (E OK, sunt patru de 6, nu trei!GV)

Debt Up $6.666 Trillion Under Obama

– Bursa din Tokyo e in pragul colapsului: marti aceasta a scazut brusc cu 610 puncte!

The Stock Market In Japan Is COLLAPSING

– Un tzunami al distrugerii de capital  de care se vorbea de cativa ani , e in plina desfasurare acum in Polonia,  Ireland, Spain, Germany , si restul zonei euro facand-o nesustenabila! Aceeasi situatie si in US iar o confiscare a banilor cu declararea legii martiale pare inevitanila!

Money Confiscation And Martial Law Unavoidable In US At This Point

AFP Photo/Robyn Beck

– Un grup de parlamentari rusi a pregatit legea prin care se restrictioneaza sever importurile de alimente MG si se interzice total producerea acestora pe teritoriul Rusiei.

Total ban on GM food production mulled in Russia

NY Daily News Logo

'Hank' the Bigfoot

Rick Dyer 36 , din Las Vegas pretinde ca in Septembrie 2012 a ucis doi „big foot” unul matur si un adolescent intr-o zona impadurita de langa San Antonio. El vrea acum sa-i „expuna,” iar primul oras de vizitat e Flagstaff, Az! (Trist.GV)

Dyer released more pictures Tuesday and plans to take the body on tour next week.

Man who claims he killed Bigfoot releases more pictures of the mythical creature

– 400 De delfini gasiti morti pe plajele din Peru!

More than 400 dead dolphins found in northern Peru

The Independent

– Din cauza extinctiei marilor mamifere si pradatorilor, sobolanii ar putea evolua  creascand mari cat oile, umpland astfel spatiul lasat gol…

Rats as big as sheep: Rodents could evolve to fill niches as larger mammals go extinct

nordic aliens

DarkGovernment

Root Out the Truth

– Conform agentiei de stiri iraniene  FARS din documentele dezvaluite de Snowden, resulta ca cel putin din 1945 incoace, politica interna si externa a SUA e condusa de o rasa de ET inalti, de rasa alba aceiasi care l-au sprijinit si pe Hitler, iar dovezile in acest sens sunt absolut sigure. Ar exista doua guverne in paralel: unul care e ales, iar altul din umbra care conduce cu adevarat!  Rusia e socata de aceasta situatie! (Ce-o fi vrut sa spuna bas, cu „axa” SUA-UK- Romania si nu am inteles noi? Acest personaj e clar ca niciun moment nu a a facut ceva in folosul tarii, iar „emisarii” americani i-au dictat ce are de facut!GV)

Snowden Documents Proving “US-Alien-Hitler” Link Stuns Russia

Documents leaked by NSA whistleblower Edward Snowden conclusively prove that the United States has been ruled by a race of tall, white space aliens who also assisted the rise of Nazi Germany in the 1930s. – See more at: http://www.darkgovernment.com/news/iran-proclaims-tall-white-aliens-control-u-s-yes-i-just-said-that/#sthash.FKZYKsPb.dpuf
Iran Proclaims Tall White Aliens Control U.S. (Yes, I just Said That) – See more at: http://www.darkgovernment.com/news/iran-proclaims-tall-white-aliens-control-u-s-yes-i-just-said-that/#sthash.FKZYKsPb.dpuf
Iran Proclaims Tall White Aliens Control U.S. (Yes, I just Said That) – See more at: http://www.darkgovernment.com/news/iran-proclaims-tall-white-aliens-control-u-s-yes-i-just-said-that/#sthash.FKZYKsPb.dpuf
Iran Proclaims Tall White Aliens Control U.S. (Yes, I just Said That) – See more at: http://www.darkgovernment.com/news/iran-proclaims-tall-white-aliens-control-u-s-yes-i-just-said-that/#sthash.FKZYKsPb.dpuf

Home

– O noua inventie opreste hemoragia de la o rana de glont in 15 secunde! In rana se injecteaza niste „bureti” care o astupa.

How A Simple New Invention Seals A Gunshot Wound In 15 Seconds

WIKI_Solfeggio_9frecuencias

– Frecventele solfegiului, armonizeaza corpul!

396 Hz –  Te elibereaza de sentimentele de vinovatie si frica

417 Hz –  Dezamorseaza  situatiile(Undoing Situations)  si favorizeaza schimbarea

528 Hz –  Transformare si miracole. Reparare ADN

639 Hz –  Conectare/ Relatii sociale

741 Hz –  Exprimare/Solutii

852 Hz – Reintoarcere la ordinea spirituala

Solfeggio Frequencies Set Body Into Full Harmony

AncientBueatyLoulan

– Mumie de 4000 de ani de origine caucaziana (daca!GV) impreuna cu alte 200 de corpuri de aceeasi origine, gasite in China! (Oare cum se zice in chineza la planta „ciulin”?  Caci in Koreana la „porunca” ii zice tot asa, iar  la „han-ger” la fel de ex.! GV)

The 4000 year old Beauty of Loulan of China

– Energia libera e reala, in mare cantitate si poate fi folosita!

– Coada planetei Nibiru a lasat un praf rosu peste tot Texasul?!

Reclame

One Comment on “Stiri scurte: 05.02.2014”


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s