Stiri scurte: 18.02.2014

SimplyInfo

– Pentru ca pe cale oficiala populatia japoneza  nu primeste informatii despre starea alimentelor, in zonele afectate au fost deschise laboratoare private care sa le analizeze pentru continutul de radiatii. Solul din Tokyo e contaminat radioactiv… Doctorii spun ca ar trebui evacuati toti copiii din Tokyo, sunt multe cazuri de pacienti grav afectati!

Japan Physician: Parents should evacuate children from Tokyo; Danger from Fukushima radiation — “The threat has seemed to be spreading” — “I’ve seen a lot of patients badly affected

New Independent Fukushima Food Contamination Results

Dailyslave.com

obama2

– Presedintia lui Obama se transforma tot mai mult in dictatura prin decrete prezidentiale, care incalca legile si Constitutia SUA!

LIKE BUSH BEFORE HIM OBAMA IS TRANSFORMING THE PRESIDENCY INTO A DICTATORSHIP

lb_news_com_au-logo-300x246.jpg

– Google vrea sa desfiinteze passwordurile! Tocmai a cumparat SlickLogin , o firma din Israel care are un sistem de ocolire a parolei prin emiterea de catre siteul respectiv a unor ultrasunete inaudibile pentru om dar care pot fi receptionate de telmobilul persoanei si care sa autentifice intrarea la domeniul parolat.

Google acquires password-killing startup SlickLogin

– Un rol major in conducerea si organizarea protestelor din Ukraina s-a dovedit a avea un fost ofiter israelitean! (Oh, „cine ar fi crezut”?GV)

Israeli ex-officer leads Ukraine protests: Reports

A shale-gas drilling and fracking site in Dimock, Pennsylvania, the Unites States.

– Terenuri distruse, vieti  nenorocite de fractare pe tot globul! Unde apare fractarea, oamenii fac coada la medic, pamantul e otravit, hrana animalelor si apa sunt contaminate! Povestiri cutremuratoare in link.

Fracking and destructive tentacles across the globe

ABC News

– Bubuituri si 20 cutremure/zi duminica, in Oklahoma, ii sperie pe localnici! (Noi „stim” ca nu sunt de la fractare, ci „asa se manifesta natura”!GV)

Residents Baffled by Terrifying Loud Booms in Oklahoma

– Adm. Obama vrea sa foloseasca in termocentrale „carbune curat”, adica gazeificare, care ar mari pretul en. electrice cu 70-80%!

Sky High Electricity Rates Coming, Obama Official Warns

Healthy Debates

– Seceta aproape fara precedent din California, va face ca pretul alimentelor sa creasca vertiginos in US! Sunt cele mai putine vite ca numar  din 1951!

15 Reasons Why Your Food Bill Is Going To Start SOARING

– Produsele MG cauzeaza cancer si obezitate!

‘GMO products cause cancer and obesity’ – food safety expert

The Truth

Elongated Skull Peru - Red Hair

– Rezultante socante ale analizelor ADN facute asupra „craniilor tuguiate” gasite in Peru: „ele apartin unor noi creaturi umanoide” foarte departate de Homo sapiens, Neanderthals si Denisovans. !  Acestea sunt cu 25% mai voluminoase si 60% mai grele ca cele ale omului modern.

DNA Results For The Nephilim Skulls In Peru Are In And The Results Are Absolutely Shocking

Human-animal hybrids, disasters in the making

– Pe tot globul se fac experimente de hibridizare om-animal, cu consecinte imprevizibile! Deja s-au realizat soareci cu cate un cromozom uman in fiecare celula si care s-au dovedit a fi mai inteligenti ca ceilalti obisnuiti! (Adica daca pot invata sa dea cu matura, sa lucreze pe plantatii sau in fabrica si sa-i tii cu cateva graunte pe zi, mai  trebuie o lege cu  „vaccinarea umana obligatorie” si „s-a rezolvat”. GV)

Human-animal hybrids, disasters in the making

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

Dangerous: A 50ft-deep hole appeared in the central reservation on a busy section of the M2 in north Kent last week

– Gropi de prabusire au inceput sa apara peste tot in UK! Galerie foto

Terrifying holes that are opening up all over Britain: They’re appearing at FIVE TIMES their normal rate and further bad weather could mean we haven’t seen the last of them

Activist Post

– Un inginer documenteaza modificarea deliberata a climei cu „chemtrails” deasupra orasului Charlotte, NC,  apoi se adreseaza in scris Congresului pentru investigatie asupra „modificarilor climatice deliberate”. (https://dl.dropboxusercontent.com/u/21200363/geoengineering_investigation.pdf)

Request for an Investigation of Documented Weather Modification

–  In Carolina de Sud, politia locala face antrenamente impreuna cu fortele speciale pentru viitoare raiduri asupra fermierilor!

Local Police Train With Special Forces To Raid Farm Houses, Conduct Domestic Raids

Road & Track - Logopedia, the logo and branding site

– Orice automobil modern computerizat, puate fi preluat de la distanta de cineva cu aparate de mici dimensiuni si „condus” oricum, fara sa mai asculte de comenzile soferului! (Asta e …de dinainte de „accidentul” cu printesa Diana!GV)

How your car can be hacked remotely by a tiny device

The Alternative Daily

– 33 De alimente care „infometeaza” cancerul, in link!

– Un UFO care zboara prea repede pentru a fi vizibil cu ochiul liber, coboara zilnic de luni de zile,  in orasul Denver, Colorado, intre orele 12-01 amiaza! (Cred ca se duc la aeroportul ala ciudat al lor, incearca sa „descifreze” picturile de pe pereti, nu reuseste si se intoarce iar. GV)

33 Foods that Starve Cancer

– „Incalzirea globala” din America…

– Rspunsuri „la inspiratie” in culise ale lui Jennifer Lawrance, cu ocazia primiriiu Oscarului in 2013!  😀

Reclame


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s