Stiri scurte: 11.03.2014

– Un angajat TEPCO din conducere se destainuie sub anonimat: nimeni nu stie ce sa faca la Fukushima, e imposibil de reparat- reactoarele sunt incontrolabile, pur si simplu  nu putem sa facem nimic cu combustibilul nuclear topit!

Anonymous Senior Tepco Employee: No one knows what to do at Fukushima, it’s impossible to fix — Reactors not under control — “We just can’t deal with the melted fuel”

Fukushima aftermath: child stress on rise

– Copiii mai mici din zonele apropiate de Prefectura Fukushimei, nici nu stiu cum e sa se joace afara, in natura, caci aproape toata viata lor si-o petrec in interior, pentru a fi protejati de radiatii! Acum, copiii au devenit tot mai stresati!

Fukushima aftermath: child stress on rise

ZeroHedge

– Apele radioactive ale Pacificului (la inceput mai putine) vor ajunge pe coasta de vest a Americii luna viitoare! (Si nici nu vor mai disparea, nici nu vor mai scadea in intensitate, din contra, valorile vor creste continuu in timp! GV)

Fukushima Radiation To Reach West Coast Next Month

The Guardian home

– Rusia nu e de-acord cu propunerile vestului, intrucat acestea pornesc de la faptul ca lovitura de stat care l-a indepartat pe Yanukovici e  fapt implinit si toate propunerile lor se construiesc pe aceste premize.

Ukraine crisis: Russia drafting counter-offer to US demands

– Vice Pres SUA Dick Cheney, e de parere ca ar trebui sa „se instaureze o iarna nucleara in relatiile cu Rusia”! (Baiat „dezghetat”,  de gasca, acest Dick… GV)

Stephen Lendman: Cheney urging Obama for ‘a nuclear winter’

USATODAY

– Un parlamentar  crede ca Ukraina ar trebui sa se inarmeze si ea nuclear pentru a fii in siguranta! ( Daca nici „baietii buni” nu s-ar inarma nuclear, atunci cine?!!GV)

Ukraine may have to go nuclear, says Kiev lawmaker

Associated Press

– Pres Obama face apel la China pentru a izola Rusia.

Hoping to Isolate Russia, US Woos China on Ukraine

-Din cauza cozilor uriase de la magazinele alimentare, in Venezuela oamenii sunt numerotati pe brat cu vopsea lavabila cu pozitia lor din rand!

Venezuelans Take Mark Of The Beast To Stand In Line At Government Supermarkets 

Venezuela earmarks US as mastermind of world violence

– Sambata Pres Venezuelei declara ca „SUA e mintea diabolica din spatele tuturor conflictelor din lume”!(Aici cred, parerile sunt impartite,  mai sunt „candidati”!GV)

Venezuela earmarks US as mastermind of world violence

– Cum sunt regizate „miscarile de strada” din alte tari, de firme sau organizatii ale drepturilor omului prin informatii false si cum a fost „planificata” revolta din Ukraina, inainte ca ea sa fi inceput! Istoria scrisa din pix. (Sau cum se vede dinspre partea rusilor!)

– La mijlocul anului trecut, datoria mondiala a tuturor tarilor era de 100.000 de miliarde de $$$ ! (Tot incerc si nu am aflat… datoriile sunt „catre cine”? Catre cei care „tiparesc bani din nimic”? Smecherie mare!!! GV)

Global debts rise to 100 trillion dollars in wake of crisis

– US, Nato, tarile din vest, folosesc „economia” pentru a inrobii alte tari! Afganistan, Irak, Libia, Siria,  Serbia… intai au fost bombardate si distruse, apoi puse sa se imprumute pentru ” a se reface” acum fiind ingropate in datorii! Asa spune fostul ME al Yugoslaviei Živadin Jovanović… (Asta nu pricepe nimic despre democratie! Si spune numai minciuni!GV)

The US, NATO and the West use economics to enslave countries – FM Živadin Jovanović

The Vigilant Citizen - Discover the Hidden Symbolism in Pop Culture

– Cele 25 de reguli ale dezinformarii! Prima regula: „fa pe prostul: nu vezi, nu auzi, nu stii nimic! Ce nu se raporteaza, nu exista. deci nu trebuie rezolvat!” S.a.m.d…

The 25 Rules of Disinformation

The Telegraph

– Pentru a face rost de bani, britanicii isi vand organele pe FB, pretul ar fi cam 30.000£ !

British People Are Trying To Sell Their Organs On Facebook

– Medicamentul   „brentuximab vedotin” vindeca toate tumorile din cor5pul omenesc in doar 12 saptamani!

New Drug Made Cancer Tumors Disappear in Just 12 Weeks!

– O analiza de sange pusa la punct de cercetatorii din Estonia si Finlanda poate spune daca muriti in urmatorii 5 ani! Ea s-ar baza pe 4 indicatori fundamentali:  albumina, alpha-1-acid glycoprotein, citratul  si marimea densitatii scazute  a particulelor de  lipoproteine (proteine lipidice) care ar arata starea de slabiciune a corpului

A Blood Test Tells You If You’re Going to Die in the Next 5 Years

–  42% din reactiile adverse la medicamente, se datoreaza vaccinarilor anterioare!

42% of Drug Reactions Are Vaccine Related, Groundbreaking Chinese Study Finds

– Imagini rare din America de demult… Galerie foto

Photos I Like

Anunțuri

4 comentarii on “Stiri scurte: 11.03.2014”

  • George Valah spune:

   Nu stiu cat de adevarate sunt unele din „misterele” din articol, dar altele cred ca sunt mult exagerate sau chiar false… Ex. „capacul reactorului de la Cernobil” era „normal” sa zboare si anormal sa nu se intample asa! E simplu explicabil prin analizarea proiectului de montaj si distributia presiunilor (analiza de rezistenta materialelor) la momentul exploziei. A mai existat „o explozie” in sala masinilor anterioara celei de H2 din reactor? Ma indoiesc, nu prea are ce sa explodeze acolo, cu exceptia generatorului electric care intradevar e racit cu H2, dar asta ar fi fost absolut fara legatura cu toate cele ce s-au intamplat atunci in centrala… In acea zi, se incerca un experiment „controlat” condus de „cercetatori” in care sa se scada nivelul apei de racire din reactor pana la nivelul minim fara a se produce vreun accident. Din nefericire au existat se pare doua erori de aparate de masura simultan, prin care aparea apa in reactor desi aceasta nu se afla acolo. (Personal am si alta explicatie care nu tine de „erori de aparate” ci de „prostia/necunoasterea fenomenului in exploatare” a cercetatorilor respectivi!)Apoi a urmat bineinteles nu o explozie nucleara (caci barele de control previn asta) ci una de hidrogen (datorate supraincalzirii) care a zburat capacul.. Ceea ce s-a degajat in atmosfera s-a dus intai spre Suedia dar la cateva zile a lovit zdravan si Romania! N-a fost si nu e de gluma…
   Nici la Fukushima „povestea” din articol nu o gasesc atat de „misterioasa”, in „inexplicabil”, ci mult mai „ciudata” in „sabotajul si reaua intentie premeditata” cu care s-au desfasurat lucrurile! Aproape as spune” au avut multa grija” ca lucrurile sa se intample „cat mai rau cu putinta” cat mai mare dezastru care sa afecteze viata pe pamant! De ce?! Nu stiu, doar cateva ipoteze… 😦

   • Pai raspunsul e cumva simplu… Vezi distrugerea apelor freatice, US si peste tot pe unde intra amerlucii cu tehnologia asta…Mai devreme sau mai tirziu apa freatica va fi otravita! Apoi pare-se ca Haarp si-a facut treaba cu Japan, se pare ca avem o prioritate in a stirpi de pe fata pamintului o mina de oameni ce dispun aceste diabolice planuri. Daca ne uitam la noul aeroport din Denver Colorado si la marea constructive subterana de acolo mai vedem apoi si forma de zvastica a cladirilor deja nu mai este dubiu… Apoi ce semnificatie au picturile si piatra aia a nu stiu ce Federatie care nu exista? Se pare ca nenorocitii deja au acces la calatoria in timp… Cauta despre Denver aeroport pe google! Treaba este ca noi cream realitatea insa daca ne uitam ca vitele la TV, altii ne creaza realitatea!

    • George Valah spune:

     Stiu de Denver si pietrele din Georgia… Si cutremurul din Japonia a fost provocat de o detonatie nucleara pe fundul oceanului, mai mult pt tzunamiul care a urmat si provocarea catastrofei de la Fukushima… Ma bucur ca esti documentat si vezi exact despre ce e vorba… In calatoria in timp se pare ca stiu deja ca „au pierdut” si de aceea incearca sa creeze o linie temporala de „castig”. Nu au cum, sunt „impotriva curentului”, iar timpul e impotriva lor… Doar strica, cat pot mai mult…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s