Stiri scurte: 25.03.2014

– Fukushima va continua sa deverseze apa puternic contaminata radioactiv in ocean, 3-400t/zi pentru „totdeauna”! Nimeni nu poate face nimic sa opreasca asta, spune Dr. Helen Caldicott , specialista in fizica nucleara.

Caldicott: Fukushima to be pouring radioactive water into Pacific “probably for the rest of time… forever more” — “There’s simply nothing anyone can do about it” — “Nuclear industry is covering it up because they know if truth comes out it will be end of nuclear power” (AUDIO)

Fukushima Diary

– Rezervoarele de apa contaminata radioactiv de la Fukushima pline in proportie de 91%  adica ajung numai pana in luna iunie ac!

Contaminated water storage already 91% full / Could be overflowing by this coming June

– Nu exista nici cea mai mica farama de dovada materiala ca zborul avionului MH370 s-ar fi prabusit in ocean sau altundeva! Informatiile oficiale despre acest subiect sunt  doar „praf in ochi”!

Not a shred of evidence of MH 370 crashing anywhere, not a shred of airplane wreckage. Calculations provided to us, is an insult to intelligence of 7 billion inhabitants of this planet

Malaysian Muslim Protest

 

–  Exista o „teorie” despre ce s-a intamplat de fapt cu avionul malaezian disparut. Porneste de la faptul ca Malaezia isi schimba tot timpul versiunile si informatiile despre acest subiect despre care  „stie , dar nu vrea  sa se afle”! In aceasta teorie bazata pe detalii conexe, se spune ca pilotul ar fi contactat in timpul zborului oficialii Malaezieni si ar fi cerut eliberarea liderului PKR Anwar Ibrahim, in caz contrar va prabusi avionul cu pasageri cu tot in ocean, termenul fiind pana in zorii zilei! Cum „oficialitatile” nu au luat in serios amenintarea, acest lucru s-a intamplat dar nu prin simpla prabusire, ci coborare in picaj cu toata puterea motoarelor direct in bot! La viteza supersonica practic avionul a fost pulverizat la lovirea cu apa, nemairamanand decat fragmente extrem de mici din acesta si de aceea nu se gaseste nimic!

De aceea Malaezia nu are niciun interes sa se afle adevarul si cum au fost sacrificati 260 de pasageri si echipaj!

“Alright, Goodnight” – Does Malaysia Want To Know What Happened To Flight MH-370?

ZeroHedge

– Fara mult zgomot Polonia isi cheama rezervistii sub arme! 7000 de polonezi lucrand in afara tarii au primit ordin de rechemare!

Poland Is Quietly Mobilizing Its Army Reservists

– Pentru a pune in practica operatiunea  de anexare a Crimeii, Rusia a cheltuit 70 miliarde de dollari! In ritmul asta vor fi nevoiti sa recurga la controlul capitalului!

Capital Controls Feared In Russia After $70bn Flight

– In replica la ajutorul Chinei care nu a votat sanctiunile impotriva ei,  Rusia recunoaste in viitor  yuanul  ca valuta mondiala de tezaurizare.

Russia Returns Favor, Sees Chinese Yuan As World Reserve Currency

– Proteste de masa in Spania contra „austeritatii”, populatia fiind ingrijorata pentru viitorul copiilor,   satui de acest sistem care se autointituleaza „democratie”!

Spanish ‘Anti-Austerity’ Protesters „Sick Of This System They Call Democracy”

– Israelul vrea sa puna deoparte 2,8 miliarde de $$$ pentru a ataca separat, de unul singur Iranul! (La „pretul” asta, mai bine cumpara un cazino/hotel in Las Vegas! Noroc, senzatii tari la maxim!GV)

Israel Sets Aside $2.8 Billion For Unilateral Iran Attack After Defense Minister Says We Can’t Depend On US

– Israelul si-a inchis asadar „toate” ambasadele din toate tarile lumii! Ce va urma, ce are degand?

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/169933/Israel_Closes_all_Embassies_Worldwide__Major_Zionist_False_Flag/

babies

– In spitalele din UK, phoetusii avortati sunt arsi in cuptoare uriase folosite la „incalzirea spitalului”!

Aborted babies incinerated in massive ovens to heat UK hospitals: the ultimate hellish disgrace of modern medicine unveiledlatimes.com

 

– Piata imobiliara a oraselor satelit ale Los Angelesului, e invadata de chinezii bogati care isi cumpara case acolo!

Wealthy Chinese home buyers boost suburban L.A. housing markets

Photograph of a test site for the planned Jiangmen Underground Neutrino Observatory in China

– China vrea sa construiasca  in Kaiping City, Guangdong Province la pretul de   $330 milioane,  Jiangmen Underground Neutrino Observatory (JUNO) – Observatorul Subteran de Neutrino!

China to build a huge underground neutrino experiment

Waking Times

– S-ar putea ca sprayurile contra transpiratiei sa fie cele care cauzeaza cancerul de san la femei, din cauza continutului de ioni de metale care apoi se acumuleaza in sfarcuri!

Table-Al-in-Nipple-Aspirate-Fluid

Do Antiperspirants Cause Breast Cancer?

– Dr. Eben Alexander, Harvard Neurochirurg arata intr-un studiu stiintific ca „nu creerul e cel care genereaza constiinta”!

The Brain Does NOT Create Consciousness

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anunțuri


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s