Stiri scurte: 02.04.2014

Japanese families fear Fukushima radiation as first homecomings begin

– Dupa 3 ani, in ciuda radioactivitatii mari, ieri au inceput primele familii sa se reintoarca in zonele din Fukushima afectate de radiatii!

Japanese families fear Fukushima radiation as first homecomings begin
– Incepand din luna mai, TEPCO va incepe deversarea in ocean a apei subterane contaminate radioactiv de la Fukushima !

Dumping of Fukushima groundwater into Pacific Ocean to begin in May

– Anonimous dezvaluie implicarea familiei (Jacob) Rothschild in disparitia avionului malaezian MH 370: microcipul de care am spus anterior pe blog ! La 7 zile dupa disparitie, microcipul a fost patentat cu 5 detinatori, unul fiind Jacob Rotschild, ceilalti 4 murind in „accidentul aviatic malaezian”!

–  CIA din   baza australiana Alice  Springs, Australia,, stie „exact” ce s-a intamplat cu avionul malaezian disparut: a fost intrebat de guvernul malaezian si nu au raspuns!

CIA knows what happened to Malaysia plane: Analyst

– NATO a intrerupt toate legaturile militare si civile cu Rusia!

NATO suspends civilian and military cooperation with Russia

ITAR-TASS

– „Situatia in sudul peninsulei Koreea e foarte grava” spune un lider N Korean!

Situation in south of Korean Peninsula very grave— North Korean leader

RINF Alternative News | Independent Media

– Anul acesta grupul Bilderberg se va intalni la sfarsitul lui mai in danemarca.

Bilderberg 2014 Uncovered: Secretive Elite to Meet in Denmark

food-lines-620x437

– Din cauza cozilor uriase de la magazinele alimentare si pentru a lupta contra speculantilor, in Venezuela se vor introduce carduri de magazine, iar familiile isi vor putea cumpara ratiile de mancare numai de acolo!

Fingerprints For Food: Rationing Hits Venezuela As Country Rolls Out Grocery ID Cards

– In ultima editie a  DSM-IV(Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) publicat de   American Psychiatric Association, seteaza diagnostice arbitrare a supra dizidentilor americani, adica exact cum procedau si comunistii din Rusia si celelalte tari comuniste cu dizidentii lor!

Free Thinking Is Now Considered A Mental Illness

Healthy Debates

– DARPA incearca sa creeze noi forme de organisme vii, sa obtina „nemurirea”!

DARPA Trying to Create New Life Forms, Attempt Immortality

Yellowstone Eruption

– Bizonii din Parcul Yellowstone, fugind din cauza cutremurului/eruptiei vulcanului  care presimt xa se apropie! Duminica un cutremur de 4,8 a avut loc in zona iar terenul de inalta sub presiunea magmei acumulate!

What Would An Eruption Of The Yellowstone Supervolcano Look Like?

Yellowstone: 4.8 Quake and a Rising Magma Chamber

– Pe 29 Martie o puternica eruptie solara X1 a atins Pamantul si a creat „o cuta” in campul magnetic al acestuia!

Rare ripple in Earth’s magnetic field occurred during yesterday’s X1.0 solar flare

Reclame

7 comentarii on “Stiri scurte: 02.04.2014”

 1. gabin sandu spune:

  Înțeleptului și nobilului și cinstitului jupan Valah Georgul multă sănătate de la GABIN megiesul.

  Imi amintesc cum odata, „pe vremea mea” zburdau pe aici mesteri in ticluit ziceri, unii degraba sfaditori altii mintenas impaciuitori, unii dedati la stihuri si snoave, altii mai cu lacata la gura si intelepti din fire….Da’ toti iubitori de carte si cumpatati, cu simtire adeverita.
  Pohta imi e ca fiecine sa cugete ca e vremea a se radica cu cugetul si de a rumpe cuietorile, de a se arata ca rumani si nu ca serbitori ratacitori in nopte. Umbla vorba: Unu-i tare și voinic, / Iar cel mic îi mai călic. Sa nu fim deci ca cel din urma. Ca decat „Când ț-a fi lumea mai dragă / Sugă-te-o șerpoaie neagră! / Când ți-a fi lumea mai chendve / Sugă-te-o șerpoaie verde!”, mai buna ar fi „Ceucile țâță i-or da, / Păsările-or ciript’i, / Siú țî l-or adurni”. Ca nu e loc aci de gonaci hitleni cu aere de coconi. Si sa nu apucam dara ce-i mai rau apoi, vorba aia:
  „Pe când să mă ciuflic și eu să pot bea un pic de apă, toată fântâna era tulburată”.
  Cugetam , sedem si gugetam…

  • George Valah spune:

   Bine-ai (re)venit si cu folos sa sedem la cugetare! 🙂
   „De-o hi serpe,
   Oari balaure
   De-o hi
   Om necurat,
   Oari duh spurcat,
   In apa putului
   Lasatu sutului,
   Duca-se de unde-a veni
   Intoarce-s-a pe pustii,
   Putu sa-l sleiasca,
   Apa sa limpezeasca,
   Tot romanu s-o iubesca
   Si setea s-o potoleasca!”

 2. gabin sandu spune:

  Gabin
  Da’ oare bizonii de cutremur sa fi fugit? Ca parca prea din timp au simtit. Sau vreo „reprezentanta” din rasa lor era in fata de tot si „ei” se tineau dupa ea? Sau poate le placea cum se alearga pe asfalt?
  Ca erau 4 detinatori de brevet in avionul malaezian a fost co-incidenta! Dar unde a disparut avionul, ca sa vorbim de probe.
  o fi aici? (textul apare sub titlul „Mesaj de la Matei”, iar Suzy este mama lui cu care el comunica de „dincolo”.

  „Ashtar: salut! Matei mi-a spus ca ai informații despre avionul dispărut. El ar vrea ca eu să le primesc direct de la tine, în loc sa parafrazeze ceea ce i-ai spune lui.

  Da, Suzy, știu şi te salut! A trecut ceva vreme de când am vorbit şi mă bucur pentru această ocazie de a fi din nou împreună. După ce Matei mi-a cerut să-ți spun ce știu, am aranjat un fel de mică prezentare şi voi trece direct la ea.
  Toate persoanele de la bordul avionului dispărut au fost mutate pe o mică planetă, care are o atmosferă oarecum asemănătoare cu a voastră şi, într-o oarecare măsură, cam aceeaşi topografie, iar locuitorii sunt destul de similari cu populația voastră ca aspect fizic. Când avionul a început să aibă defecțiuni grave, care nu ar fi putut fi remediate, l-am mutat intr-o dimensiune mai inaltă şi am stabilit destinaţia pentru acea planetă. Nici unul dintre contractele sufletelor echipajului şi pasagerilor nu includea o astfel de aventură, dar nici nu includea moarte la acel moment. În cazuri de genul asta, suntem autorizaţi să intervenim.

  Experiența neașteptată a fost reală pentru ei, deoarece toţi au asistat la căderea bruscă a avionului, dar totuşi ireală, pentru că ei zburau prin spațiu, într-un mod in care nu o mai făcuseră vreodată. Nu a fost panică, deoarece imediat salvatorii au folosit sistemul nostru de comunicare, pentru a le spune ce s-a întâmplat, iar energia explicației iubitoare a creat o acceptare pașnică în randul acestor oameni, al căror viitor era redirecționat.

  Avionul a fost dematerializat, după ce toţi au debarcat. Ei au fost întâmpinaţi de către unii dintre membrii echipajului nostru, care au luat aspect de corpuri umane, imbrăcate in haine pământene, pentru a ușura primele momente ale noilor veniți, în noua lor ţară şi au fost duşi in ceea ce aţi numi o staţiune exclusivista. Acesta este punctul de „repornire” pentru toate sufletele de pe Pământ, care sunt salvate de către alte civilizații şi au existat multe astfel de ocazii, în secolele trecute.
  În primele zile grupul a primit o „descărcare” a singurei limbi vorbite în această lume şi a cunoștințelor de bază ale populației. Este o procedură simplă, cum ar fi modul de a funcţiona al computerelor. După o scurtă informare despre orientare şi o prezentare fotografică a ceea ce oferă regiunea, fiecărei persoane i-a fost data posibilitatea de a alege dintre diversele tipuri de spații de locuit, moduri de transport individual, precum şi locurile de muncă sau cum pot urma o școală. Fiecare a primit o hârtie care era pe post de bilet pentru a participa la toate evenimentele dorite si o multime de „tokenuri/carduri”, utilizate pentru a obține obiecte sau servicii.
  Din stațiune, toți au fost duşi la cartierele pe care le-au ales şi li s-au dat modalităţile de transport privat, pe care le-au ales şi alimente şi toate celelalte necesități de bază, pentru menaj. Ai putea considera că acest lucru este un serviciu neobișnuit de elaborat de „bun venit”. Cunostinţele noilor veniți, talentele şi interesele lor, vor fi bine folosite şi apreciate în acea lume şi, la fel ca şi pe Pământ, viața oferă la fel de multe impliniri si semnificaţii, pe cat alege fiecare.
  Acum, Suzy, voi răspunde la întrebările pe care le ai in minte. Nu, nu am putut pune acei oameni, inapoi pe Pământ. A trebuit să acționăm rapid, dar fiecare factor posibil a fost luat in considerare şi relocarea lor in acea lume a fost cea mai bună opțiune – a fost singura opțiune care le putea asigura supraviețuirea.
  Nu am fi putut pune avionul pe o pistă in aeroportul de destinaţie, fără autorizaţie de aterizare, s-ar fi creat haos şi pericol pentru traficul aerian in curs. Și cum s-ar putea explica un avion defect, care dintr-o dată a apărut la sol, cu ore înainte de termen? Cum ar putea fi explicata apariția bruscă, oriunde ? Ei bine, nu ar putea, dar acesta nu a fost factorul decisiv. Nu erau suficiente provizii în avion, în esență, apă, ca toţi cei de la bord sa trăiască foarte mult timp fără realimentare şi nu există nici un loc retras pe planeta ta, unde i-am fi putea pune şi sa garantam supraviețuirea lor, până când ar fi fost găsiti.
  Am vrea ca toţi din lumea ta sa poata ști că sunt în viață şi bine, pe o planetă asemănătoare cu Pământul – dar cine ar face o astfel de afirmație? Cine ar crede? In special am vrea ca familiile şi prietenii oamenilor care au dispărut sa poată ști că cei dragi trăiesc confortabil şi fericiţi, într-o lume care este mult mai buna decât e a lor, în acest moment.
  Alte întrebări, Suzy?

  Mulţumesc pentru răspunsurile la cele pe care le aveam în minte, Ashtar. Este uimitor modul în care acele persoane au fost atât de minunat tratate şi nevoile lor de trai, îndeplinite! Știi dacă ei şi oamenii pe care ii iubesc pot fi reuniţi în timpul acestei vieți?

  Nu, nu știu, dar cred că e foarte puţin probabil. Energia iubirii asigură reuniunea în spirit, dar cei mai mulţi dintre locuitorii Terrei au un drum lung de parcurs în a-şi ridica nivelul de conștiință, înainte ca întâlnirea fizica sa existe in realitatea lor..(…)”

  • George Valah spune:

   Si uite asa lumea dadea vina pe bietu Jacob Roth nevinovat, care acum are pe cap brevetul microchipului + partile celorlalti 4, sa se lupte singur „sa puie progresu” in cap si sa dea jos de-acolo „regresu”! Printre alte fapte ale Ashtar, ar mai fi de amintit: alipirea Crimeii la Rusia- fara varsare de sange, salvarea mullahului Omar din Afganistan – pentru care s-a pornit si incheiat razboiul el ramanand bine merci in viata, si recolta buna de la noi de anul trecut! Pentru toate s-a primit aprobare, stiu sigur, caci eram defata. :-I

 3. gabin sandu spune:

  eei, realitatile sunt multe si lumea nu inceteaza sa tot creeze… Adica fiecare cu a lui.
  Dupa teoria cuantica, observatorul modifica realitatea in functie de credinte-emotii-sentimente.
  Totul e sa nu ai teama, ca sa nu apara realitatea „nedorita „.
  ohh, si cate domnite erau odata, ..cum a aparut asa realitate „fara ele”? Ne-a fost cumva teama? 😀

 4. si iaca la catasif insemnatu-i tat cea-ce-i de stiinta ! spre luare-i in aminte-i tat !masurat , masurat… nteles ! vremi di pi-urma, aproape-i !

  • George Valah spune:

   Hmm… Toate „sunt scrise” sau „exista” deja, precum… cartile de joc (sa zicem), dar combinatiile lor sunt infinite (pentru noi)… Iar cum „combinatii infinite” aduc „finaluri infinite”, toate se „joaca” simultan, la mese diferite, dar… „cu aceeasi parteneri”! Si-asa, fiecare e perdant sau castigator, dupa cum „isi modifica realitatea” in calitatea sa de observator… Sau se „considera jucator” numai la o anumita „masa/realitate”, desi participa la „toate”. 🙂
   „Simbolul labirintului”, mult mai complicat decat ne imaginam…


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s