Stiri scurte: 16.04.2014

– Un razboi in Ukraina ar putea cauza un dezastru mult mai mare decat cele de la Cernobil si Fukushima,  caci reactoarele nucleare ale Ukrainei ar putea deveni tinte pentru atacuri strategice!

Former US Official: War in Ukraine could cause disaster worse than Chernobyl and Fukushima — Situation “calls for far greater global concern” — Multiple scenarios result in meltdown — Foreign Minister: “Potential threat to many nuclear facilities”

RIA Novosti

– ME al Rusiei, S Lavrov declara din Beijing unde se afla in vizita ca „folosirea fortei in estul Ukrainei este inacceptabila si condamna pregatirile pentru o inabusire prin violenta a miscarilor populare de acolo”.

Lavrov Slams ‘Unacceptable’ Use of Force in Southeastern Ukraine

Ukrainian troops stand guard at a checkpoint near the city of Izium in the Kharkiv region of east Ukraine on April 15, 2014.

– Obama sprijina o „inabusire violenta a protestelor din estul Ukrainei” calificand o astfel de actiune ca „pe masura”!

US backs Ukraine’s ‘measured’ military operation against protesters

Guided-missile destroyer USS Donald Cook

– US trimite alta nava de razboi in portul Constanta dupa plecarea distrugatorului USS Donald Cook.

US to send new warship to Black Sea: Romanian President

CIA director John Brennen

– Directorul CIA a fost trimis in Ukraina pentru a lansa o operatiune militara de inabusire a protestelor din S-E tarii! Planurile Washingtonului de a pune mana pe Ukraina nu au tinut cont de populatia rusofona si viza si eliminarea Rusiei din baza militara de la M Neagra! Actiunea a  fost esuata de alipirea Crimeii de catre Rusia! Acum Washingtonul inloc sa-si indrepte gresala, impinge si mai mult lucrurile spre  razboi!

Culmea: Dir. CIA a intreat in Ukraina cu un psaport sub alt nume (fals?!)!

Washington drives the world to war

CIA caught red handed in Ukraine

ITAR-TASS

 

– Datorita faptului ca Ukraina are restante la plata gazelor, conf. contractului Gazprom are dreptul sa le ceara de acum incolo plata in avans pentru livrarile lunare.

Gazprom may use its right to switch Ukraine over to prepayment for May deliveries of gas

– Orasul Compton, CA, este primul din US care e in intregime supravegheat electronic in timp real ! In orice momet si orice loc al orasului, se poate vedea ce se intampla acolo!(orasul e unul linistit, locuit de  „clasa mijlocie” …GV)

Police begin spying on every citizen in real-time

InvestmentWatch

– In timp ce conflictul din Ukraina escaladeaza, se pare ca alt ‘eveniment provocare” va avea loc in SUA: The Federal Energy Regulatory Commission avertizeaza populatia ca s-ar putea sa cada reteaua electrica pntru o luna sau chiar mai mult! Cacialmaua asigurarii medicale „Obamacare”! Comentarii despre ce se intampla zilele acestea in US…

Down And Be Out For A Month Or More. Be Prepared For A False Flag.

EPS Growth

– Cresterea economica a SUA, grafic.

This Chart Shows Us How Bad The Economy Really Is: “Flashing Red Warning”

–  Ce se intampla? Se va inchide YouTube? Au aparut niste utilizatori cu nume de artisti americani, care descarca si cate 500-600 clipuri/zi! Acestia apar ca fiind „noi”, fara „followers”…

Mysterious black ring photographed in the skies above Leamington Spa, England

 

 

– 11 Apr. Warwickshire, England: Un cerc asemanator fumului aparut pe cer, fara sa fi avut loc nicio explozie, incendiu, etc. Politia locala nu are  nici ea vreo explicatie! (Si eu am vazut ceva „identic” si nu am explicatii!GV)

Weather experts baffled after mysterious black ring appears in skies above England

 

 

Reclame

3 comentarii on “Stiri scurte: 16.04.2014”

 1. Legat de stirea

  „Ce se intampla? Se va inchide YouTube? Au aparut niste utilizatori cu nume de artisti americani, care descarca si cate 500-600 clipuri/zi! Acestia apar ca fiind “noi”, fara “followers”…”

  E ca in bancurile din Erevan: nu se descarca filme, ci se incarca filme ! Se uploadeaza de „useri” care au un „history” scurt si care au probabil PC-uri sau laptopuri cu viteze de transfer imense, din moment ce au reusit sa incarce zeci de filme in decursul a cateva minute.

  Acesti useri cica ar avea nume de actori.

  • Am cautat cativa dintre userii mentionati de tipa respectiva.

   Youtube afiseaza:

   „This account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube’s policy against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service violations”.

   E cazul lui James Stuart, White Back, Gary Cooper.

   Toti aveau peste 500 de filme uploadate.

  • George Valah spune:

   Oricum e ciudat, ii dau dreptate tipei… Care ar fi motivul pt care cineva „particular” ar avea create si ar reusi intr-o zi sa incarce atatea clipuri?


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s