Stiri scurte: 22-23.04.2014

– Un expert nuclear spune ca „terenul de sub react9arele nucleare de la  centrala Fukushima se scufunda”!

Top Nuclear Official: “Ground sinking” beneath Fukushima reactor buildings a concern — Gov’t experts looking closely at risks from changes to flow of underground water

– Primarul de la Fukushima din timpul 3/11 declara ca „guvernul i-a mintit pe toti ascunzandu-le adevarul: e o violare a drepturilor omului sa expui populatia la astfel de iradieri fortand intoarcerea „acasa”! Se simte rusinat pentru tara lui!”

Mayor in Fukushima during 3/11: Officials lied to everyone and hid the truth — It’s a violation of human rights to expose people to radiation like this, it’s terrible — Evacuees are forced to return, I’m really ashamed for my country (VIDEO)

– In SUA  autoritatile  federale se pare ca pregatesc „un control al capitalului”! Asta inseamna dupa exemplele Cipru, Islanda, Argentina, Ukraina… ca banii nu vor mai putea fi retrasi „indiferent cat de multi” din banci, ca vor fi restrictii  in cheltuirea lor, sau, cine stie ce alte mijloace de deposedare de drepturi ale detinatorilor legali!

Must Read: Fed Employees rollout a bold idea to trap the entire country’s wealth

– Intr-o cuvantare de saptamana trecuta, Lisa Monaco, secretara pres Obama pentru DHS spunea ca „parintii trebuie sa fie vigilenti si sa observe semnele timpurii ale copiilor lor care i-ar putea conduce catre terorism!”

It’s an Obama World… White House Asks Parents to Monitor Kids For Signs of Terrorism

... from trash receptacle. Read full story by visiting Veterans Today

– Scoala Elementara Sandy  Hookm cea in care „in 2012” au fost „ucisi elevii de catre un atentator” era de fapt inchisa din 2008!

Sandy Hook Elementary School: closed in 2008, a stage in 2012

– Ceea ce nu se face puvlic e ca dupa atacul 9/11, au existat numerosi morti si 70.000 de cazuri de cancer printre cei ce au fost in imediata vecinatate a turnurilor prabusite in NY, datorita expunerii la radiatii nucleare de la dispoziticul atomic care a demolat cu adevarat cladirile!

“Nuke cancer” from 9/11 revealed

429918_383536308384416_1740775052_n

– Dovezile ca „atacul 9/11” a fost unul nuclear si executat chiar de autoritatile americane!

Proven 9-11 Nukes = US Government Involvement

– Google, scaneaza absolut toate mesajele date prin Gmail!

Google: We scan all Gmail messages

RIA Novosti

– Alexei Pushkov seful Comitetului Adacerilor Externe din Duma spune ca US face o mare eroare politica antagonizandu-si simultan Rusia si China !

Confronting Both Russia and China ‘Strategic Mistake’ for US – Russian Lawmaker

THE+WIRE+Logo.JPG

NATO Military Dolphins to Roam Black Sea – Media

– Armata de 20 de delfini si 10 lei de mare ai NATO vor fi in Marea Neagra in aceasta vara „nas in nas” cu delfinii militari ai Rusiei!

NATO Military Dolphins to Roam Black Sea – Media\

Russian and American Military Dolphins Might Face Off This Summer

CNN

– „Autoritatile” de la Kiev, vor sa reia masurilile de inlaturare ale „teroristilor” din zona Donetk care „au ocupat cladirile guvernamentale locale!

Ukraine calls for renewal of anti-terror measures

ITAR-TASS

– Intr-o conversatie telefonica cu U.S. Secretary of State John Kerry de ieri, ME al Rusiei S Lavrov ii cere acestuia sa intervina ca autoritatile de la Kiev sa respecte obligatiile asumate la Geneva!

Lavrov urges Kiev to comply with Geneva agreement

– Serviciile britanice il sfatuiesc pe Cameron „sa nu trimita trupe in Ukraina”!

British intelligence advises Cameron not to send troops to Ukraine – media

Kyle Mizokami

– Dupa aproape 500 de zile in zbor neintrerupt a avionului american secret X37B, se pune intrebarea: va mai cobora vreodata pe Pamant?

Will The Pentagon’s Secret Space Plane Ever Return to Earth?

– O ultima teorie despre ce s-a intamplat cu avionul malaezian disparut MH370 vine de la  Matthias Chang, un avocat care a fost  Political Secretary to Malaysian Prime Minister Dr. Mahathir Mohamad. Acesta spune ca „numai o preluare a controlului asupra avionului de la distanta poate expliuca soarta acestuia”, iar informatii de la unul sau mai multe guverne straine au fost date in plicuri sigilate autoritatilor malaeziene cu conditia ca acestea sa nu fie divulgate publicului! „Ce ar fi daca disparitia zborului MH370 ar fi de asa natura ca daca ar fi cunoscuta cum s-a petrecut, ar fi nu numai o problema de securitate (a zborului) dar ar avea si un umpact global asupra economiei mondiale, conducand posibil la o totala oprire!” Apoi a mai adaugat: „Daca s-ar stie ca e asa de usor de deturnat un avion de la distanta cu un simplu laptop si un telefon mobil folosindu-se sistemul fly-by-wire  US Patent #8,391,493, (trecut la secret), oamenii ar refuza sa mai zboare!”

Missing plane mystery solved?

business insider logo

– In China 16% din terenuri din care 20% din cele agricole sunt poluate in  special cu cadmiu, 60% din apele subterane , sunt prea poluate pentru a mai putea fi baute! „Pretul industrializarii cu orice chip!”

60% Of China’s Underground Water Is Too Polluted To Drink

The Guardian home

An artist's impression of the European Extremely Large Telescope (E-ELT).

– Un varf de munte in Chile va fi „netezit” pentru a se construi acolo European Extremely Large Telescope, adica un telescop atat de mare incat sa se poata onserva „semnele de civilizatie ET care ar exista acolo”!

The telescope big enough to spot signs of alien life on other planets

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

– Cercetatorii americani au reusit sa creeze miniroboti-furnici care sunt controlati prin camp magnetic si pot efectua diverse activitati! Video

The future of factories? Swarm of super-fast robotic ‘ANTS’ powered by magnets can independently climb walls and even build

Lightning storms over Africa: The new technique would allow researchers to trigger rain and lightning storms on command by firing lasers into clouds

– Este deja pusa la punct tehnica prin care impulsuri laser pot produce ploi si fulgerela comanda  in zona dorita!

The laser that can make it rain: Researchers unveil radical system to start storms and create lightning on command

– Vulcanii din „cercul de foc al Pacificului” erup chiar in aceasta perioada! Ce urmeaza?

VOLCANOES ALL OVER THE RING OF FIRE ARE ERUPTING RIGHT NOW – IS THE U.S. NEXT?

– Robotul ASIMO care se misca asemenea unui om!

– Google recruteaza specialisti pentru Proiectul Calico! Acest proiect vrea sa realizeze „imortalitatea fiintelor umane” sau cat mai aproape de aceasta !

Google scoops up another high-profile scientist for anti-death project

According to Bruce Williams Zaccagnino visitors describe the model railway as one of the wonders of the world

– Cel mai mare model/macheta de traseu cale ferata din lume relizat in 16 ani de munca! Galerie foto

All aboard! 16 years in the making, the world’s largest model railway, complete with 100 trains, 3,000 buildings and NINE MILES of track (but don’t call it a toy!)

 

 

 


2 comentarii on “Stiri scurte: 22-23.04.2014”

 1. kosk cristi spune:

  ‘Ukraina’ este un ‘stat’ inexistent in istorie, inventat in intregime de bolsevici cu teritorii anexate de la polonezi (regiunea Lviv) rusi (rusia Kieveana) si romani (Bucovina si Bugeacul)..multi iubitori de ocarinieni pe net, urla ignoranta in ei..

  • George Valah spune:

   Nu numai atat, dar ma uitam la TV cum „le era frica” sa spuna ca in cele doua judete de la M Neagra sunt romani moldoveni, ca sunt judetele Moldovei! Se legau numai de Transnistria…
   Dar nu e vorba numai de prostie si reavointa in leg. cu Ukraina, „circul” e maxim! Dupa ce US-UE s-au facut de ras inscenand „Maidanul” si sprijinind „lovitura de stat” apoi pierzand Crimeea si destramand restul, ce „garanti” mai pot fi „ei” pe undeva?
   Cat despre „ocarienii de pe net”… unii nu stiu, altii „au sarcini”, pe multi nici nu-i intereseaza… Mde, cam asa!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.